41

ДОСТ обича Цеца

преди 7 години

Приятелчето на Боко - султан Ердоган е заповядал на ислямистите от ДОСТ да организират подкрепата за Цеца. Имаше в някаква турска телевизия клип в подкрепа за Цеца, пуснаха го по медиите в България - да се види кой подкрепят турските талибани и кандидат-терористи. За така наречените "роми" не ми се говори. Там Цеца обира почти всички гласове. Даваха по телевизиите как водят дъртите "римки" да гласуват и те казват номера на Цуца от ГРОБ.

40

един националист

преди 7 години

И после от нас българите искат да сме толерантни. И ни наричат расисти като не сме. Добре де ама "Галъп интернешънъл" не са ли расисти като дели България на етноси? И после българския народ им бил виновен на правозащитните организации. Тия правозащитни организации да сезират "Галъп интернешънъл" защо са расисти и искат да делят България. Никой нормален националист не иска България да бъде делена на части.

39

РОМ

преди 7 години

Българите прецакаха нашата избранница - Цачевска. Щени затрият хубавата държава, не си ходят на работа за да могат да ни плащат на нас- ромите помощите и детските ами тръгнали и те да гласуват.....Ей калпави Българи, ще ни оакат хубавата държавица....

38

Римляни и Калинки

преди 7 години

Радев просто разбива ГЕРБ. А манипулацията и в тази статия е брутална. Радев бил подкрепен от старите хора и живеещите в селата?!?!? А малко по-долу четем следното:"Повечето от гласувалите софиянци също са предпочели Радев 55,9%. Столичаните, които са дали подкрепа на Цачева, са 37,3% от гласувалите."

37

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименАбе омплеш, на масовия български избирател знаеш ли през къде му е чий бил Крим и кой можел да окупира Украйна!?! За средностатистическия българин важна е борбата с бедността, безработицата,ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И РУСКИТЕ БРАТУШКИ ЩЕ ВИ " ОПРАВЯТ " ,НО НЕ ПРОБЛЕМИТЕ ,А ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ОТЗАД ! ТЯ РУСИЯ СВОИТЕ СИ ГРАЖДАНИ НЕ МОЖЕ ДА ПОДСИГУРИ ,ТА ВАС ЛИ

36

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорНе е Путин, Сатаната си прави гаргара с Герберастите.

35

Анонимен

преди 7 години

Ай ся. КОСТЕНУРКА!

34

пишман патриот

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯАбе ние на Русия не можем да й предложим да построи поне един паметник на загиналите за Русия български войници ,ти ми пишеш да критикуваме Русия за Украйна ! А да не говорим ако искаме обезщетение от Русия за около 30 000 избити български интелектуалци ,тогава руснаците ще ни го наврат в г...а ! тежки времена на робство ни чакат с този руски агент Радев !

33

Хитър Петър

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯБългарските турци гласуваха за Радев, а турските изселници гласуваха за Цецка. Под строя на ДОСТ и Ердоган.

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

В ЕС ИМАХТЕ ПРАВО НА ГЛАС И КРИТИКА ,ВИНАГИ СТЕ НАТЯКВАЛИ НА ЛИДЕРИТЕ НА ЕС ,ЧЕ ЕС ВИ УЩЕТЯВА И ПРОЧИЕ ! НО СЕГА С ТОЗИ ПРОРУСКИ ПРЕЗИДЕНТ ,А СЕ ОСМЕЛЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ПУТИН ,ЧЕ ПРОТИВОЗАКОННО АНЕКСИРА КРИМ ,А МУ КАЖЕТЕ ,ЧЕ ПОДКОПАВА СУВЕРИНИТЕТА НА УКРАЙНА ! ЩЕ КАЖЕТЕ АМА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ТЯСНА ЕВРОПА ! ОТСЕГА НАТАТЪК САМО ЩЕ КИМАТЕ УМНО С ГЛАВА И ЩЕ АПЛОДИРАТЕ !

31

до 37

преди 7 години

най-големите врагове са ей такива като тебе.

30

Хитър Петър

преди 7 години

Ами Бесепарите са хитри като Хитър Петър, не може да им го отречем.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АЗ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ КАЗАХ ЛИ ВИ ,ЧЕ ЕРДОГАН ЩЕ НАПРАВИ ТАКА ТУРСКИТЕ НИ ИЗСЕЛНИЦИ ,А СЪЩО И ТУРЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИ4Я ДА ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ ! ЕРДОГАН НАПРАВИ УСЛУГА НА ПУТИН И ДВАМАТА ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ ! ВПРОЧЕМ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА РАДЕВ ,МНОГО ИМ Е ПЛИТКА ПАМЕТТА И БЪРЗО ЗАБРАВИХА ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМ ВРАГОВЕ СА ТУРЦИЯ И РУСИЯ ! НО ПУСТИ РОБСКИ МАНТАЛИТЕ ВСЕ ГОСПОДАР СИ ТЪРСИ ! БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО ВИ ЧАКА ОТ СЕГА НАТАТЪК !

28

Анонимен

преди 7 години

Стъкмистики, никой не казва от къда са им данните. Сигурно са от exitpoll-ове на 3-4к души, дето всеки си казва каквото си иска. Напишете от къде са данните.

27

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Бойко комунизите!!!

26

Питам

преди 7 години

Може ли някой да обясни как така при таен вот се знае колко %от една парития са отишли при друга , каква е възрастта ,имената и адресите на гласуващите.?

25

Анонимен

преди 7 години

В Турция в едни секции са за единия в други за другия, общо взето 3 към 2 за Цачева.

24

Анонимен

преди 7 години

"душата" на питието (турчина) ПАК струваше 20-30 кинта и 2 кюфтета

23

Един от Северозапада

преди 7 години

Много ми липсва сега тук, някой дежурен по форум, от" квотата на Герб " да се изцепи , както и преди "Мачкай ***, Бойко, Герб, Победа!" ....Къде се скрихте бе, мишоци, или секнаха парите, и се ослушвате Кой е новия господар? Къде сте? Да не цитирам имена, станали нарицателно на Гербер, тук във сайта??????

22

Анонимен

преди 7 години

Поредната комунистическа манипулация. Например в Пловдив от 33 секции в Столипиново 29 са за Радев. Така е и навсякъде с ромските гласове.