122

Национал-комунизъм

преди 7 години

Значи искам след парламентарните избори!1. Да бъдат спрени новините на турски език, и турските сериали по националните телевизии, и въобще да не бъдат излъчвани по българските телевизии.2. Циг.нската битова престъпност да бъде потушавана с особена жестокост.3. Въобще да не си помислят имигрантите да припарват до България4. Които коментират по форумите в който коментари се съдържа вулгарности спрямо България да им бъде проследявано IP-то и да бъдат съдени и вкарвани в затвора.

121

Тома

преди 7 години

Казано е! Москва е Трети Рим и четвърти няма да има!Веднъж Москва да падне и ще се възцари рай на земята.

120

не се връзвам

преди 7 години

Статията приема желаното за дейстително. Възможно е да не е платена, въпроса е коя статия ще ни изберат за превод.От това нещата в Русия няма да се оправят, тъй като там грешката е системна.

119

Анонимен

преди 7 години

До Българин 143Абе ти не разбра ли че с Русия не може напред. С тях само назад.

118

ууу

преди 7 години

До майорскикак точно си срещу русия? имаш ли идея какъв търговски баланс имаме с тях? колко пъти си бил в русия? имаш ли сапоги, можеш ли да свириш на балалайка и да играеш казачок? блини кога си правил за последно? лукойл колко данъци плаща в България? как разбиха руснаците натресения от тя самите соц? кой ти плаща да пишеш простотии? осънаваш ли, че си много просто животно?

117

майорски

преди 7 години

А дано а дано нашите да разбрат че с Европа сме добре ...ама против Русия е по зле !!!!българия и русия имат интерес.....проевропейски ...ама нека сме глсът на русия в Европа !!!!Така и Европейци и Руснаци ще ни ценят !!!!

116

bluesky2

преди 7 години

До bluesky1Единственото компетентно изказване!!!

115

Другаре

преди 7 години

Куция Кузя загуби 10% от самолетите си още в първите дни след пристигането си. Миговете падат сами като гнили круши. Нищо не казвате бе другаре, само минуси цъкате.

114

Анонимен

преди 7 години

До ЕВРАЗИЯИ какви ще ги дялаш ти в този съюз? Ще откриеш български магазин в китай и ще продаваш български стоки тип всичко по един йоан?

113

ЕВРАЗИЯ

преди 7 години

Скоро ще дойде времето когато ще влезем в Евразийския съюз. САЩ ще се разпадне. ЕС също.

112

маиор томчев

преди 7 години

От ЕС да си гледат работата.Сега България ще даде пак няколко милиарда на изгладнелите руснаци,а българина ще заживее още по бедно.Но за нас парите не са важни,братушките ни трябва да се подкрепят.После те ще дойдат на море и ще им мием тоалетните до като те си пият водката.Необятната е руската душа и мистериозна българската.На запад може би ще ни помислят за ***,но ние всъщност сме умници.Така е било и така ще бъде.Да живее и милионера Слави,а нашти баби да се оправят.Слава на Русия.

111

до еусср

преди 7 години

Е той затова и тръмп ще назначи гей в кабинета си защото гей гей избива, мухахаха.

110

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1Точно Путин те накара да гласуваш за Радев, защото ако не гласуваш за него още няколко милиарда евро длъжник и после глад за десет години.

109

EUSSR

преди 7 години

Най обичам когато толерасти ,герберасти и цялата извратене евро.гейска сволочяде шамарите на дядя Вова и ортака му другаря Тръмпов.

108

Вова

преди 7 години

Още един джет краш и бракувам куция Кузя

107

Анонимен

преди 7 години

Манталитета е нещото което трябва да промените... Начина на мисленеее(ако въобще го имате).. Вижте се само - топите се като майски сняг, а се джавкате като махленски к....Какво не можете да поделите... Трябва да излезете и да поостанете в Европа за да разберете за какво иде реч, но лошото е че когато го проумеете не се връщате в БГ... Там за жалост картинката е плачевна.... :(((

106

bluesky1

преди 7 години

И освен това тези наши западни приятели защо не си зададат елементарният въпрос, аджеба защо ген.Радев спечели и защо хората в България гласуваха така.! Много елементарно е да се говори, че това е победа на Путин.... мен Путин не ме е карал да гласувам за ген Радев, нито пък близките ми ги е карал...значи причината ще да е някъде другаде и е по-скоро в некадърното управление на ББ, което е безцелно и напълно лишено от смисъл....

105

bluesky1

преди 7 години

За Запада не епроблем, че мин. председателя Б.Борисов е бивш бодигард на Тато, член на БКП и Известна мутра; не е проблем, че президента Плевнелиев е комсомолски секретар на БКП, кандидатът на ГЕРБ за президент г-жа Цецка и тя член на БКП, Цв.Цветанов и той член на БКП и с потекло на ДС...и т.н. Т.е Западът го боли чорапа дали ни управляват бивши комунисти, демократи или марсианци - важно е да управляват тези, които са им пудели и чинно слушкат, тогава могат и да си крадат..това е положението!

104

Анонимен

преди 7 години

You win again, Вова. Браво, честито

103

Ханибал

преди 7 години

До Анонимната тиква 140 Разкарай се ти тиквок,Хелоуин отдавна мина. И между другото не съм от БСП,просто избирам човек който може да направи добро за България. Ние трябва да сме националисти и да гледаме първо за собствената си страна,без значение дали това се харесва на Запада или Америка или Русия. Изобщо не ме интересуват всичките,аз искам моята държава да е добре и уважавана от всички!! А великият ви вожд се чудеше на кого първо да угоди и да му целуне задните части!!!