48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Недей да обясняваш термини които не разбираш. Популизъм е да обещаваш неща на народа които никога не можеш да изпълниш. Тоест да лъжеш. Точно това което прави Радев.

47

Анонимен

преди 7 години

За да е толкова сигурна,явно цецу се е постарл.Чу се за едни 30 милиона.Те 3милиона и половина прецакаха на референдума,та тук ли,където минаваш с 1 глас повече....

46

Клек Шопов

преди 7 години

Цецко Цачев, не говори глупости, защото още не знаеш какъв ще го ядеш...

45

Schutzstaffel

преди 7 години

Не можеш да се биеш. Конфедератите ще ви смажем.

44

NACO

преди 7 години

Как ще сторите това ,другарко Цачева-БЕЗ ДИПЛОМА??? Къде е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР???

43

БАБА КУНА

преди 7 години

ЦАЦО ЕДИН СЪВЕТ - ОТ УТРЕ НАДЯВЯЙ ДОМАКИНСКАТА ПРЕСТИЛКА И НЕ СИ ПОКАЗВАЙ НОСА ПОВЕЧЕ. ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕ НИ ТРЯБВА *** НА БОРИСОВ.

42

Адио Цецка

преди 7 години

На времето при кандидатурата на Цачева за кмет на Плевен вота на плевналий я класира ТРЕТА ! Сега Плевен казва Адио Цецка ! Бял ден не видяхме с теб драганска селянко !

41

Djodjo

преди 7 години

В понеделник бегай на село , не си и за НС, народа не те ще.....

40

!!!!

преди 7 години

До амин! Да бъде!Извинявайте за въпроса, но за какъв дипломат говорите? Да не би да визирате Цачева???? Доколкото знам дипломатите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО говорят няколко езика. Плевенския диаленкт НЕ СЕ БРОИ за чужд език. Хайде да спрем с пропагандата и да погледнем фактите в очите! А те са - НЯМА ЯВНО ДОСТАТЪЧНО ПОДГОТВЕНИ ХОРА СРЕД РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ, ТА НОМИНИРАХА ЦЕЦКА - жена колкото обикновена и невзрачна, толкова и неподготвена!

39

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно никаква провокация не са спирането на Евро фондовете - спр. Станишев и Орешарски.Нищо по жалко няма да се метнат и 200 Мил за предсрочни избори и служебно правителство.Тука нито популизъм има нито лъжа. Факти , които предстоят, ако падне кабинета.

38

Анонимен

преди 7 години

Някой помни ли управлението на БСП не ами скоро ще си го припомните умници

37

Бойко

преди 7 години

Генерала без пагони, мястото му е като пазач в музея на авиацията край Пловдив. Там феновете му пак ще могат да ходят да му се радват.

36

Анонимен

преди 7 години

Ще спечелиш едно презрение, *** па.ча! Генерала ще те съсипе с поне 15 % разлика.

35

Много

преди 7 години

Много от вас вчера научиха две думи популист и мажоритарен и вече, като генерала може да влизат в политиката. ББ няма да е виновен за никаква криза вие сте тези,кооито гласувате и си избирате съдбата, както и на вашите деца.

34

Анонимен

преди 7 години

Първо, това е провокация и жалък опит да хвърли в смут обикновените хора, че видиш ли той като напусне и държавата се разпада. Отделно той се е подсигурил, като този път се изнудват хората на най-различно ниво.В една голяма фирма преди месец е съкратен огромен брой персонал и им е казано, че ако вече гроб не е власт, няма да има работа.НА учителите от рег.инспекторат им е спуснато да агитират пълнолетните ученици/12 клас!!!??Ци.ганския вот да не коментираме, вече се разплатиха там.Вън!!!

33

РВ

преди 7 години

г-жо Цачева, как предлагате да преодолеем разликата? Вие и за *** за зеле не ставате, как се преодолява такава огромна разлика?

32

Анонимен

преди 7 години

Тя и Хилъри го спечели....

31

Ако това ти е

преди 7 години

последното сражение, значи утр те копаме? Тогава ще е спечелили цял народ, не ти!

30

Дедовия

преди 7 години

21, ти какви проблеми имаш с мене, та ми даваш наклон на ***, че не разбрах?

29

Лайногризец храбър

преди 7 години

Нечувана наглост.Ти ако не си популист, не знам кой е.