133

BB

преди 7 години

Цецке всеки друг освен теб може би щеше да има по добри резултати. Моля те погледни се в огледалото и се огледай хубаво та ти не можеш да говориш .И си много тъ-а и про.та добре че партията те държи .Та даже и надменна .

132

Валентин

преди 7 години

От както се яви Бойко по изборите,във всички предизборни кампании за каквото и да избираме винаги от страната на ГЕРБ се говори какво са свършили те и предшествениците-и много рядко какви са идеите и какво ще направят за постигането на по-добър живот за гражданите на България!Няма как Цачева да е президент след като говори и се държи аналогично на комунистите от 60-70 години.А Президентската институция изисква държавническо мислене и решения,независимост в тези решения от управляващите партии..

131

Анонимен

преди 7 години

Абе, Цецке, спри се! След сълзите, гафът с репликата на Конфуций, която е на Лао Дзъ, сега идва бисерът :"Никога не бих заложила да флиртувам със сетивата на хората". Сетива означава - вкус, обоняние, зрение, осезание,чувство за болка и равновесие и т.н. То това и остана да те пробваме и на вкус. Ако си мълчиш, имаш по-голям шанс :)

130

Анонимен

преди 7 години

Едно време плашеха децата с баба Меца а сега със баба Цеца

129

АНОНИМЕН

преди 7 години

Г-жа Цачева приема ли се за поредното магаре предложено от Султана ? Ако е не , то тогава защо е в тази партия? Не щем повече ГЕРБ на власт, не щем и техните еврогейценности. Времето им изтича и както и да променят изборния кодекс народа ще ги измете.Повече не се търпи.

128

Анонимен

преди 7 години

Аз майка си имам. Втора не ми трябва. Искам човек, който да ме представлява пред света и не да се червя, че президеншата ми бърка Конфуций с Лао Дзъ, чиято е всъщност репликата, която цитира. Искам човек, на когото може да се разчита да отстоява Българското ми достойнство, а не само Европейското ми такова. Искам добри отношения както със САЩ, така и с Русия. Не искам ревла и манипулаторка, която звучи като на конгрес на БКП само, че сега БКП е заменено с ЕС. А и не обичам да бъда рекетирана

127

Анонимен

преди 7 години

До ХахоКаквото ти е нейма , такъв ти и коментара!

126

niktron

преди 7 години

До Анонимен по голяма глупост не бях чувал отдавна

125

Гласувайте

преди 7 години

Ами да подредим нещата в неделя :) С НОМЕР 13 и да се приключва тази предизборна драма!

124

БАБА КУНА

преди 7 години

О ЦЕЦО ДАЖЕ И БАБА ЯГА Е ПО-ПОДХОДЯЩА ОТ ТЕБ. ТИ ДАЖЕ СЕ ОКАЗА ГРЕШКАТА НА ГЕРБ, А ЗА НАС ОСТАНАЛИТЕ СИ ДАЖЕ КАРИКАТУРАТА НА ГЕРБ.

123

костовист

преди 7 години

До До костовистЗапази си архив от коментарите и хвалебствията за Радев и чети след година. Нямам нищо против човека, но аман от месии! И сега ни чака не по различно от всички останали пъти!На нов началник и на малко прасе не се радвам !!! и в двата случая не се знае каква *** ще излезе.

122

анонимен

преди 7 години

С Бойко - баща и Цачева - майка, а неееее

121

Анонимен

преди 7 години

По голям виц от този не съм чувал

120

Анонимен

преди 7 години

"Тя добави, че от ГЕРБ винаги са търсели най-подходящия човек за всеки пост".Много вярно, ама най-подходящ за тях ;)

119

Анонимен

преди 7 години

върви си заедно с герб........нямаме нужда от пребоядисани

118

ВИС

преди 7 години

Когото и да изберем ,все ще е бивш комунист ! Няма отърване от тях !

117

ТИМЧО ВАРНЕНЕЦА

преди 7 години

Нагло и безпардонно парче си, Цецке, комунистическо изчадие, пребоядисало се на "евро-гей-атлантик"...Освен това и лъжеш!

116

Анонимен

преди 7 години

Виждам как от 10 дена св рдват много хора свързани с подземния свят от предстоящата оставка и идването на мажоритарен вот.Изобщо нямате идея какво правите в момента.Вота не е мажоритарен, а избор за дясно и ляво противопоставяне. Много хора лапали пари 20 год огладняха.

115

Майка била..

преди 7 години

Ами да си седи вкъщи да си гледа детето бе ..О няма как детето живее и учи в Сащ.Толкова противна личност не съм виждал .. на плакатите е пипната с готошоп, за да не плаши хората по улиците.

114

ЦЕЦО ПРАВИ ИЗБОРИ

преди 7 години

и се е скрил в ПЕЧАТНИЦАТА и работи ли работи за победата на ПАРТИЯТА-ТИКВА. Това вече е опасно, че хората няма да гласуват защото ще сметнат, че генералът вече е спечелил. И ХОП ЦЕЦО пуска чувалите в действие