358

фен на бсп

преди 7 години

За дебата:Останах с впечатление за фалш и режисура особенно при единият от кандидатите омело тикан от водещата да задава ОТГОВОРИ на опонента си! И да дава дълго репетиранин и предварително наизустени въпроси! А другия кандидат бързо биваше прекъснат от водещатанпри контра настъпление!Разбрах защо нашата лидерка постъпи толкова мъдро с издигането на ген.Радев и външен за нашата партия човек едва снощи! Само човек с нерви на летец от бойната авияция и не член на бсп би могъл да запази ...

357

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин зрителка на БТВ се оплака по телефона,че в Русенско има голям натиск от страна на ГЕРБ да гласуват за Цачева,а в София,в кв."Младост" ГЕРБ организират безплатни медицински прегледи.Също имаше интервю с една женица от турския етнос,която беше запомнила единствено 17,а всъщност не знаеше за кого е гласувала.Тя не знаеше български говоримо,със сигурност и писмено.Как да прочете за кого да гласува.Същото се отнася и за гласовете от Турция-100% за Цачева.И те не знаят български.Тогава???

356

Анонимен

преди 7 години

НЕ И ЗА ДВАМАТА ! АЗ НЕ МОГА ДА КАЖА КОЙ Е КРАЛ ПО-ВЕЧЕ ДАЛИ БОРИСОВ ИЛИ ИЛИАНА ЙОТОВА ДОКАТО АЗ СЕ ЧУДЕХ КАКВО ДА СЛОЖА НА МАСАТА. И ДВАМАТА НЕ СА ЗА ТАЗИ БЕДНА И СТРАДАЩА СТРАНА А ЗА ЗАТВОРА ! ЩЕ ИДА ДА ГЛАСУВА С "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО". СТИГА ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ СЕ РЕДУВАТ ТУ ЕДНИТЕ ,ТУ ДРУГИТЕ ДА НИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ !?

355

Анонимен

преди 7 години

Радев е подходящ И поради това, че ще бъде приет добре и във Вашингтон, и в Москва. Брюксел ще не ще и той ще го приеме. След победата на Тръмп, за шеф на ФБР се спряга бивш командващ ВВС на САЩ, личен познат на Радев.

354

Анонимен

преди 7 години

Крим, та Крим! Бойко преди година рече, че Запада вече е отписал Крим, но Радев и БСП откъде да ги знаят тези работи, че да я питат как ще коментира.

353

Анонимен

преди 7 години

И нашият дядо го направили на *** по време на кооперациите, ама това не попречи на брат ми да е върл комунист.

352

Eli

преди 7 години

Снощи гледах с надежда Цачева да ме убеди да гласувам за нея. Ами съжалявам - не става. Изобщо не ме вълнува колко закона и постановления е наизустила - липсва и всякаква човещина, толерантност и достойнство. Тези трите са ми основните качества, необходими на един президент. Да не говорим за сълзливите лични драми и синовни клетви, надменната физиономия и постоянното подсмихване. Избирател на ГЕРБ съм, но за Цачева няма начин да гласувам. Груба грешка на Борисов да я издигне.

351

Анонимен

преди 7 години

Горката! По едно време рече, че губи ориентация, много време минало и не могла да разбере вчера ли е /10 ноември/ или днес.А то още нямаше 22 часа.Ония двамата мълчаха, за да не я травмират допълнително.

350

фен на бсп

преди 7 години

За дебата:Беше скуче и разтеген! С теми и въпроси тотално не касаещи с нищо житието и битието на днешният оцеляващ и бедстващ с африкански доходи в ЕС българин!В интерес на истината там чух големи глупоости и от двете страни за единение и извисена духовност! Хората по улиците се избиват за най-малкото(клаксон на пътя)! Живеем в общество в което агресията е взека връх в отноленията м/у хората! Освен сринатата армия дето обсъдиха другото излиза че е ОК!? ...

349

Анонимен

преди 7 години

Цачева изигра поредната си сценка като лоша актриса и предизвика единствено съжаление към себе си за изпуснатите нерви.А иначе тя одавна е забравила за дядо си и няма начин да не е знаела какво се е случило,но кариеристката в нея е победила семейната трагедия.А един бъдещ президент да циври в ефир показва единствено,че НЕ СТАВА!

348

За дядо и

преди 7 години

1952 още Ткзс то не почнало, за преврата от 9 ти е доста късно. нещо не се свързват ми се струва?

347

ха- ха- ха

преди 7 години

Цачева е била - враг с партиен билет !

346

Анонимен

преди 7 години

Тръгнаха като обединители, сетне минаха през майчинството, сетне тръгна на бой, понеже Партията е критикувала, че е много мека...И накрая се разплака и иска да я изберем поради съчувствие. И водеща, и опонент и публика се сащисаха и не знаеха какво да правят. Зрителите да сменят канала ли, водещата да приключва набързо ли, а опонента, аха да си тръгне поради изчерпан дневен ред. Нито спориха, нито се караха като хората, нито казаха нещо ново, което да ни помогне при избора. Поне малко хленч...

345

тя

преди 7 години

Не искам цивреща президентка . Пак сбъркан РR !

344

Анонимен

преди 7 години

НЕ И ЗА ДВАМАТА !

343

Анонимен

преди 7 години

Корнелия преди час каза, че същият семеен етюд е бил разказван преди време при Коритаров. А точната реплика на Радев и нашето разбиране би било, че не може да бъде обединител на нацията някой, чийто дядо е би разстрелван или самият той е разстрелвал. Защото е пристрастен, плаче, разстройва се и внаги за него ще има ,,нашите'' и ,,техните''. Така ли няма в тази държава някой свестен, на когото дядовците му да не са били жертви и убийци!???

342

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

АБЕ, ТЯ ТАЗИ ЖЕНА СИ Е СБЪРКАЛА ПРОФЕСИЯТА БЕ... ТЯ НЕ Е ЗА ТАЗИ СЦЕНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИЛИ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО... ТЯ Е АРТИСТКА ОТ СВЕТОВНА КЛАСА И ЗА НЕЯ ТРЯБВА СВЕТОВНА СЦЕНА...МНОГО СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ АРТИСТКИ ВОДА ЩЕ Й НОСЯТ

341

тя

преди 7 години

Не искам пак да се срамувам от непоходящо избран президент, който за да угоди на едни е готов да лази! Стига срам! Да изберем достоен и горд президент!

340

Стани Богат

преди 7 години

Айде да не се прави на репресирана !Дядо и може да убит защото е крал като нея от народа !Аз съм за смъртното наказание за крадци ,ама то явно е наследсдствена черта да крадеж,лъжеш и като станеш политик в демокрация няма да та убият никога !!!Цачева не ставаш и за стругарка вече *** бабичке .Президента трябва да е представителен и красив !

339

Анонимен

преди 7 години

Аз пък призовавам всички честни българи да излязат и да пуснат не и за двамата ! Не искам да ме карат вече 27 г. да гласувам за по-малкото зло! Илиана Йотова ли е новото ? Та нейните милиони да не са по-малко от на Борисов на гърба на стращати ,бедните ,тези дето работят в България по за 400-500 лева !