15

ГЕРБ и БХК

преди 7 години

До това ни докара ти с лилавата тениска и магнолиите. Знам, че четеш ве-нямаш ли капка срам-изтрепа собствения си народ! За пенсионер 160 лв, а за бежанец 1200 лв.Началника гледа-спокойно! За такива родоостъпници като теб, шайката кръпопийци около теб, шимейла и фондацийките като БХК има специален сценарий-да изпратят най-близките си в същите агонии, каквито подчовеците причиняват на бедните хорица по родната земя! Господи, ела и си прибери вересиите!

14

Доктора

преди 7 години

Защо триете неудобните коментари бе.....Къде е свободата на словото??????Да ви е жива и здрава мамата......

13

Жоро

преди 7 години

направо да им връзват по едно 30кг. гюле за краката и да ги метат в язовира...

12

Анонимен

преди 7 години

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ

11

...

преди 7 години

Най-Най-Най вероятно до усъдителна присъда няма да се стигне! Ако евентуално някак си по някаквпра причина "съдът" по тия земи наречени България реши, че тез ***..г..ли имат някаква вина то веднага ще се изяви, основния правоимащ тука, и то е БХК и иниданците от америка ще бъдат онеправдани като репресирани от въпросната баба! Единствения начин да се решат правилно нещата тук е роднините на жената да вземат пушките и да се саморазправят! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ПО ТИЯ ЗЕМИ!

10

Анонимен

преди 7 години

Дойдохме си на думата... Като махнем еуфорията от световните събития, какво се оказва, че държавата ни си е същата к-лоака и живот в нея няма... Искам излизане от ЕС и връщане на смъртното наказание!!!!!! Не искам ценности, права на малцинства и родоотстъпнически НПО-та!!

9

затвор

преди 7 години

със задължително полагане на труд! Ето затова трябва да носи отговорност политическата върхушка, вилняла през последните 27 години.

8

ДА ВИ СВЕТНА

преди 7 години

КОГАТО питие (турчин) убие вашите родители това НЕ Е Убийство а културни особености

7

Анонимен

преди 7 години

На предстоящите предсрочни избори задължително трябва да се гласува за националисти!!! Нямаме друг избор, разберете го! Те трябва да имат мнозинство в парламента, иначе с България и българите е свършено и нито Русия, нито Тръмп ще ни помогнат!

6

Анонимен

преди 7 години

Няма да се оправят нещата ако не се въведат драстични мерки. Виновните шведи обесени и десет разстреляни за назидание!

5

Анонимен

преди 7 години

После защо хората не гласували за ТЕТКА!Реформи само на думи и само с наливане на пари...резултат за хората нулев!

4

Анонимен

преди 7 години

До кога народе мой, *** *** ще убиват нашоте родители отдали младинте си за България. До кога ще търпим такива антибългарски организации като БХК, РБ, ДОСТ ?. Време е вече да изхвърлим ***.

3

БХК

преди 7 години

Няма такова нещо ..влезнали са да хапнат ,, тя сама е паднала и е умряла ..веднага да бъдат освободени нашите гласоподаватели ..

2

Анонимен

преди 7 години

Аз не вярвам ястребете да са го направили

1

dddddd

преди 7 години

Докато бъчварова ходи да защитава цура от медия на медия. Техните избиратели вършеят. Време е БОЙКО И СЯЛАТА ПАСМИНА ДА СИ ХОДЯЯТ