252

Цецкеее

преди 7 години

Аз съм един от не гласувалите , но на предстоящия тур съм силно мотивиран да дам гласа си за Радев .

251

от ничия земя

преди 7 години

Щом и "Господари на ефира" вече не могат да понасят Борисов, а доскоро му бяха най-големите фенове, крайно време е герб да се махнат ЗАВИНАГИ. И да не се тревожат какъв хаос ще настане, ако се махнат. Преживели сме два пъти тяхното управление, значи ще се справим с всяка ситуация. Пък и ако наистина ги беше грижа за мат'ряла, нямаше да са такива вашингтонски-брюкселски *** заради някое друго милионче в повече в своя джоб.

250

ГРЪБ

преди 7 години

Лесна работа! Фасул! Трябва ни мобишизация на 200хил.бразилци и сме готови ...

249

Б.Б

преди 7 години

Всички които на първия тур гласуваха за Магарешки на вхория ще гласуват за Магарицата Цецка!

248

Баш гербер

преди 7 години

Да много хора, защото някой от нас се изтсигани и реши че можем без махалите с шведите да спечелим.

247

Б.Б

преди 7 години

Аз казах ли ви че нашите хора и магаре да сложа и за него ще гласуват?Ами сложих!

246

Анонимен

преди 7 години

Тази сигурно си е помислила, че ще стане нещо като Хилари ,Меркел, Тачер и др.Ама то какавто водача такъв и останалия материал ...

245

.

преди 7 години

Тези въпроси леля Цецка защо не ги зададе на Цветан Цветанов?

244

Идеалист

преди 7 години

Тези заедно с министрите от РБ вече ще счупят глупомера. Толкова прости и алчни хора не са се виждали в България: Борисов, Цветанов, Митов, Ненчев, Москов. Леля Цеца излиза от всякакви стандарти, направо ще я запишат в книгата на Гинес!

243

Подкрепих Марешки

преди 7 години

На първия тур подкрепих Марешки . На втория , много трудно би могъл да ме убеди някой да гласувам за Цецка ! / дори срещу прилично заплащане /

242

Оруел

преди 7 години

Какво ти е пък на теб странното, докато има хора облечени във власт няма как да има демокрация туй е заблудата то и във Визангия е имало демокрация ама византийския император е заповядвал на матряла. Най-добрия роб е неосъзнатия роб.

241

ГРЪБ

преди 7 години

Искаме скункс!

240

ЕЙ

преди 7 години

И АЗ НЕ УСПЯХ ОРЕЩАРСКИ НЕ МИ ДАДЕ ДА ГЛАСУВАМ ПРОКЛЕТНИКА ОРЕШАРСКИ ПУТИН И ТРЪМП СА ВИНОВНИ

239

angus

преди 7 години

Жал ми е за двойничката на Цачева.Жената май работеше в читалище. Кофти яка прилика.

238

Анонимен

преди 7 години

Радев е получил солидното си Образование в САЩ .Прекарал е там не малко години от живота си.За разлика от Б.Б. и Цецка не е член на БКП.Про Натовски настроен но и за добри отношения с Русия .Радев е правилния избор и ще спечели с над 60% в неделя

237

за Полиглота

преди 7 години

Защото генералите в НАТО свободно владеят български на ген. Радев не се налага да знае английски той е завършил не в САЩ, а в Занзибар. А Цецка е завършила доячка на кравите в местния селскоктопански техникумр но като партиен член са я повишили в стругарка.

236

ген. Изппълникоф

преди 7 години

Да се закрият(затрият) всички хрантутници?

235

Бивш Гербер

преди 7 години

Днес цял ден от тебе слушам какъв апокалипсис щял да стане ако ГЕРБ подадат оставка.Фалити на банки,изгонване от НАТО и ЕС!?!?!?! Чрез заплахи ли мислите да печелите избори? На всяко отваряне на някоя висша Герберска уста.Радев печели нови гласове!

234

М, да ...

преди 7 години

Много хора не са успели да дадат гласа си, изтъкна ЦачеваГоворих истината, а срещу мен имаше популисти, коментира тя------------------Цеце, аз нямам проблем да се самозалъгваш! Вервай си! :))пп. нямаш си представа Цеце, как младежите плюят по теб! Бедна ти е фантазията за действителноста и непоносимостта която предизвикваш у тях! Повръщат от теб студентите!

233

Фен на бсп

преди 7 години

Гледам студията дето канят шамани(социолози) и гербавифункционери сега! И там се повтаря все за иницеативния комитет на ген.Радев и се натъртва че БСП бягала от полит.отговорност по този начин!!!Интересно ми е по КОЙ начин ГЕРБ пое полит.отговорност за проваления прецедент от предният мндат посочен от тях и ползващ се с най-ниският рейтинг за институцията лато цяло в историята и!? И що никой "топ журналист" не ги пита!?