166

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към подкрепящите мажоритарната система. За кого ще гласува *** махала в Самоков?

165

Анонимен

преди 7 години

Ако има можоритарни избори, първия влязал се казва Фики Стораро. Младите са луди по него. Два концерта и е вътре. Барабар с родата,

164

Х

преди 7 години

13000 НЕ СТИГАТ И ТОЛКОВА НЕВАЛИДНИ-ИНСТРУКЦИЯТА ИЗПЪЛНЕНА, ЦИК ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРЕМИИ.

163

Анонимен

преди 7 години

Някой се подиграва с българите и ги взема на мезе!!Към 31.12.2015 населението на България е 7 153 784 души.Възраст 0-19 години-1 311 257!!!Или с право на глас-5 842 527 по данни на националната статистика!!Да приемем,че никой не е умрял от избирателите в периода 01.01.2016-11.2016 то 3 487 428 души са НЯКЪДЕ ОКОЛО 60 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!КЪДЕ Е НЕДОСТИГА НА ГЛАСОВЕ???

162

Справедлив

преди 7 години

КАК ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ НЯКОЙ УМИШЛЕНО НЕ Е ИЗВАДИЛ БЮЛЕТИНИТЕ ОТ ПЛИКОВЕТЕ.АКО СЕ СТИГНЕ ДО ГЛАСУВАНЕ НА ВЪПРОСИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА В ПАРЛАМЕНТА И ДЕПУТАТИТЕ НЕ ГИ ПРИЕМАТ, СЛАВИ ТРИФОНОВ ГАРАНТИРАНО ЩЕ НАПРАВИ ПАРТИЯ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПОНЕ 20 %.

161

Анонимен

преди 7 години

Защо пък не са раздали пликове тип пощенски дето е сигурно че се затварят с лепенка откъм отвора за да не се оправдават,че са плюнчени и с точен пощенски код на местогласуването като изпращач и пощенски код на получателя след като знаят кои и къде ще ги получат,къде в кутии къде в чували,денкове и бали нали по задължение всичко трябва да се запечатва,а анонимноста вътре запечятана отделно с подписа саморъчен едновремено или получяват запечятан плик от гласувалия отвсякъде проверен слагат подписи

160

ники

преди 7 години

Смятам, че е редно да се броят подписите от протоколите. Ако трябва да се проверят подписите за автентичност. Аз гласувах подписах се и пуснах бюлетината сложена в плик.Как да съм сигурен, че по някакъв начин някой не е направил моят вот невалиден!?Пълни некадърници - особено законотворците от парламента. Да ги изметем!! Срам!!

159

да бе

преди 7 години

при положение, че в самите комисии са нямали пликове, какво тука се обясняват.

158

Наивен

преди 7 години

За президент може да се гласува без плик и това е законно, но за референдума трябва да е в плик. Важно е да има усложнения, за да има причини за манипулации. Пише ли някъде че плика трябва да е запечатан? Не! Е, какво пречи част от бюлетините да се извадят от пликовете и ето ти невалидни. Освен това бюлетините без плик, ако има такива, да са за сметка на избирателните комисии. Нали това им е работата-да следят за процедурата за гласуване. Съшито е с бели конци..

157

Анонимен

преди 7 години

Натрупа ли веке Боко милиарди колкото вънщния дълг на държавата туй кажете, какви пликове ви гонят.

156

ПРАВИЛНО!!!!!!!!

преди 7 години

ИМА СИ ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!КЬОРАВИЯ ТРАВЕСТИТ СИ МИСЛИ ....ЧЕ, Е НАД ЗАКОНИТЕ!!!АЙДЕ У ЛЕВОООООООООО....НАУЧИ СИ ДА СПАЗВАШ , ЗАКОНИТЕ БЕ , ТРАВЕСТИТА.....!!!!!

155

Анонимен

преди 7 години

Никой не говори за валидни бюлетини, а за брой гласували.Не признаете ли референдума, става напечено!

154

Анонимен

преди 7 години

Гласът ни трябва да е в плик, плика трява да е небесно-зелен.Небесно-зеленото, трябва всъщност да е снежно-жълто. А Боко всъщност трябва да е мъж.Цачева всъщност трябва да е жена, е да ама не. Дори наркомана вижда розов момент в думата дрога. Сега разбираш ли заложиш ли губиш облога, както се пее в една много хубава песен.

153

Анонимен

преди 7 години

Хайде слави да направи едно концертче, с двеста хилядна публика и бай й, ще напълни памперса отново. Както и кукловодите му,които по стар kymaнизkи обичай,много мразят трима души на едно място и с едно, и също мнение. Какви ли не номера извъртя, мачкащия тодоровите ушаци трафикант.

152

Анонимен

преди 7 години

колко ли са тръскали кутиите,че да изпаднат бюлетините от пликовете хаха,всичките партии са против гласа на хората.Извън шегата,държавния апарат в лицето на конст.съд и цик направиха всичко възможно да се унищожи гласа на хората,тъй като държавата се управлява от партиите а не от гласа народен.Партийната върхушка,олигарсите и престъпността са се слели в една структура управлявайки страната и няма да позволят хората да си върнат управлението на държавата

151

ганьо

преди 7 години

ще ви бесиме накрая по площадите цик, боковци, цецки и т.н.

150

Патриот

преди 7 години

От народа категорично, ЦИК да върнат бюлетините в пликовете както си бяха. .

149

Анонимен

преди 7 години

ЛИНЧ ЗА ИЗМАМНИЦИТЕ!

148

Анонимен

преди 7 години

Е ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ГЕРБ ! ТАЗИ ПОДИГРАВКА С НАРОДА НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. МИНАХТЕ ГРАНИЦАТА ! ПЪЗЛЪОВЦИ !ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НЕ САМО ГЕРБ НО ТЕ ЩЕ ЯДАТ СОПАТА ,ЧЕ НАРОДА МОЖЕ ДА ИМ ОТНЕМЕ МАЛКО ОТ БЛАГИНКИТЕ НА ТЕЗИ ТЪРТЕИ И ВСИЧКИТЕ ИМ СЛУГИ ОТ цик !

147

Картър

преди 7 години

Сега гледам канал 3. Те твърдят, че още през изборния ден са излъчили репортаж, че няма пликове за бюлетините за референдума. Тоест ЦИК ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ГО ОБРЕКЛИ НА ПРОВАЛ, КАТО НЕ СА ДАЛИ ДОСТАТЪЧНО ПЛИКОВЕ.Е ЩЕ ИМА ЛОБУТ, ЛОБУТ НА ОБЩО ОСНОВАНИЕ!