82

Икона

преди 7 години

Тая яко я бие тока

81

Анонимен

преди 7 години

Герберуууууииги, хайде сте крадохте, отидете да танцувате буги-вуги! Вече почна разпадането на партията на Кратунковците. Лакомиите ще стоят до дупка, по-разумните ще се чудят и чакат, продажниците като плъховете ще бягат. Ще изоставят Мутрьо и Цървула сами заедно с Крокодила Цецка. Така и се искаше на лелката едно 5 годинки внимание и разкош но да се сърди на Умчо от село Банкя. Усещаше се, че им идва края но те заслепени от властта не разбраха. И поемат към Нищото. Да им е честото!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Е колко да е билетчето в София, колко да струва винетката, ограбените милиони от герб трябва да се вземат от обикновените хора, ама защо се сърдите на герб, те затова управляват, като слушаш ББ все едно от личния му джоб излизат парите

79

Димитър

преди 7 години

Ей такива трябва да бъдат изхвърлени от народа, който да им покаже какво мисли за тях!

78

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова ще се запомни като министър само с това, че се появявава по ТВ винаги с ново костюмче, както едно време правеше Масларова от бсп, кухи *** и двете, но и рафинирани престъпници

77

БЪЧВАРОВА

преди 7 години

Тази същата женица, каза, че ние не знаем от къде са дошли нашите родители! Каза, че ние не трябва да се съпротивляваме на исламо-мигрантското нашествие, защото това било нормално! ГЕРБ гласуваха постановление 208 от 12 август, а Радев е за незабавното негово отменяне! ГЕРБ не пазат границата, а оградата я правят едвам едвам все едно, че е селски плет, а не приоритет номер 1 на националната сигурност! Ако оставим подобни хора да управляват МВР и България, страната ще бъде заличена1

76

Анонимен

преди 7 години

До Началото на края 42последни сме в цяла Европа по доходи защото тук има най-много русофили. Инвеститорите не харесват нестабилните държави а вие правите точно това дестабилизация за да стане зле и да имате срещу какво да плюете. Вие работите срещу България и срещу обикновения българин като мен. Затова не искам Радев за президент за да не ви позволя да го използвате против мен.

75

Протестен вот

преди 7 години

Не чухте протестите за билетче 1,60 пв. Годишна винетка 94 лв. за 6-7 месеца, а сега се ослушвате.

74

шаламонто тоягата

преди 7 години

Като социолог 0 /нула/, като министър - две!

73

Кметот на Симитли

преди 7 години

Марш,марш с ГЕНЕРАЛЪТ наш, в бой да летим, Ердоган да победим!!!! Снощи слушам, че Кукунева обещава МОЯТ глас на Травестита Тетка Цацева??? Ще гласувам за ОСТАВКАТА на шайката негодници от ПП Роми ГЕРБ и за едно НОВО НАЧАЛО на Родината, неподчинено на Ердоган. Тетка Ви печели само в окръг Бурса и Измир, а ГЕНЕРАЛ Радев - във САЩ и Великобритания!!!! Вие БЪЛГАРИ кого ПОДКРЕПЯТЕ?

72

рес еоод

преди 7 години

с мъртвите души какво правим

71

Анонимен

преди 7 години

Стрино, не давай акъл, ами си гледай задълженията, че държавата затъна в престъпност. Хората ги е страх да си оставят колите и домовете без надзор, щото някой хайдук за половин час ще ги върне с десет години назад. Къде е МВР, питам аз !?

70

Анонимен

преди 7 години

Гербаджийте да не подценяват интелектуалното ниво на народа, това не е протестен вот, а обективна оценка на кандидатите, всеки е преценил кого и защо да подкрепи

69

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова оцени: Гласовете за Радев са протестен вот!против какво и против кого е този протестен вот ?тия слушат ли се какво говорят?

68

Анонимен

преди 7 години

Какъв протестен вот бе госпожа !? Вашият кандидат няма нужните качества за президент, а се държи нагло и надменно с пренебрежение към хората. Радев поне говори премерено и с уважение.

67

от първа ръка

преди 7 години

село момино,област търговище-по 30 лева за орешарски.така е в цялата страна,една дала 400 лв дарение,вчера в новините,ама и тя не знае как и кога..ужас,ужас..да се затриваме,че такава нация като нашата НИКОГА не е имало,то сме пр.о.сти,ама чак толкова..не се трае.

66

Анонимен

преди 7 години

Тази да обясни защо заведенията на всички мутри в Люлин са облепени от горе до долу с плакатите на герб! Съвпадение !? Не мисля...

65

Анонимен

преди 7 години

Въпреки, че тук става дума за президентски избори, искам да спомена нещо по-общо. Министърката, премиера и всички в партия ГЕРБ, както и всяка следваща нова партия следва да помнят, че който тръгне с омраза, който сее разделение, е осъден на забвение. БСП може да е губила избори, но ..... и СДС, и НДСВ се пробваха, сега е ред на непобедимия ГЕРБ! Изводите - пред членовете на БСП не минават клишета за правата линия, ценностите, вечната дружба...Хората искат човеци, а не партийни роботи!

64

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ СЕ Е ХВАЛИЛ, ЧЕ И МАГАРЕ ДА ИЗДИГНЕ КАТО КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ.СЕГА ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ИЗБИРАТЕЛИ, ЩЕ ИЗБЕРАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КАНДИДАТ ОТ ГЕРБ.

63

проучване на Бъчва

преди 7 години

Държавна измяна ли постановление за заселване на бежанците. Гасувайте тук + да и - не