84

Анонимен

преди 7 години

Е, па нека паднат Герб. най-лошото нещо е да се палшим от промяната. Ако имат акъл БСП ще си вземат поуки. Ако нямат - пак ще изберем Герб или някоя друга партия. Важното е че няма незаменими хора, мисъл с която Батмана трябва да свикне.

83

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

НАКАЗАТЕЛНИЯ ВОТ------БЕШЕ НА ПЪРВИЯ ТУР!НА БАЛОТАЖА----БСП И ДПС....НЯМАТ ДРУГИ РЕЗЕРВИ!ДОРИ Б.Б.--ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ...ИДВА Ц.Ц И ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДЪЛЖАВА ----ЗАЩОТО , ПРЕЗИДЕНТА ПРИ "ОСТАВКА" , НЕ МОЖЕ ДА РАЗПУСНЕ НС!!!ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА , ДРАГИ.....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААА....

82

Анонимен

преди 7 години

С проституираща мрежа няма да му се получи втори път, хората ви видяаа колко струват....

81

Анонимен

преди 7 години

" Георги Първанов е аут от лявото ако Румен радев спечели "- дори само заради тоав си заслужава да се гласува за Радев.

80

Вижда се

преди 7 години

Как Борисов се гърчи в агония.До сега се гърчим ние,сега е негов ред.Падне ли от власт,той ще бойкотира всичко ново в интерес на България и ще повтори антиорешарския сценарий.Той и през двата си мандата управлява напук на народа и ще направи всичко възможно да си отмъсти,като отново ще пролее кръв.Помните ли антиорешарските нощи,разбитата София и дерящите се гърла на "симпатичните" от Протестна мрежа"? Борисов ще ни припомни.ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН И СЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ!

79

Анонимен

преди 7 години

Смръдльото от Перущица би трябвало да знае, че България стана член на НАТО и ЕС по времето на Първанов. Плещенето на лъжи по телевизора не помага. Обратният път към село го зове.

78

ИСТИНАТА Е:

преди 7 години

ГЛАСУВАШ ЗА РАДЕВ--ПОЛУЧАВАШ ПУТИН----ВЛИЗАШ В ЕВРАЗИЯТА ....И ГЛЕДАШ НА КИНОТО ------ КАК ЖИВЕЯТ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА! НАГЪВАШ СВ.ПРЪЖКИ С ЛУК ОТ СЕЛО , ..ПИЕШ ПРОКИСНАЛОТО ВИНО И СМРАДЛИВАТА РАКИЯ .....И СЕ ПРАВИШ НА "ВЕЛИК МУЖИК"----АМА ЗАКРЕПОСТЕН ЗА РУСКАТА АЗИАТСКА ПУСТИНЯ!

77

ганьо

преди 7 години

цялата държавна машина е ангажирана да пропагандира за Цеца

76

Глупости на куб..

преди 7 години

Какъв английски знае Радев----ЗА 2-М. СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В САЩ...ХА,ХА,ХААААААААААААОСВЕН----- , РОМСКИ, РУСКИ И ТУРСКИ ....В с.Славяново .Хасковско----ДРУГ ЕЗИК НЕ СЕ ГОВОРИ!

75

Анонимен

преди 7 години

"Го-о-о-осподи дай каждому и-и-и-и не зобудъ о меня!"Леля Цецка да си реве/пее/, руските романси на маса и да забрави за президентския стол.

74

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРумен Радев си е доучвал в САЩ,поради демокрацията в България и споразумение за обучение на наши кадри,което САЩ имат не само с БГ,но и с много посткомунистически ,и други страни.Без демокрацията Радев нямаше и да помирише Щатите,които не го смятат за натовски генерал,поради свързаността му с бившите комунисти.Естествено,не го казват явно.

73

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо90 Чукнах ти погрешно" +",сори,червената глутница от рубладжии, грухти жадна зад червения генерал,който работи за Русия,а не за България.

72

оставка за ББ

преди 7 години

Докога комунистите от БСП и производната им-ГЕРБ,ще си играят със съдбата на България и ще я държат бедна,обърната към Москва?България можеше да тръгне напред с втори мандат на успешния президент-демократ,енроатлантик-Росен Плевнелиев,но ББ оцапа с недодяланите си пръсти всичко.

71

Анонимен

преди 7 години

До РЕВОЛЮЦИОНЕРСлед година ще ви се смее Бойко, комунистчета слепи. Ще я усетите промяната хубавко.

70

Анонимен

преди 7 години

Първият тур беше началото за гибелта на ГЕРБ а втория тур ще ги изпрати в РБ или ЕДСВ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА... Успеха за генерала ще бъде в двоен размер особенно след като потвърди ,че над Крим се вее русксото знаме...Той говори само истини, които се крият от ГЕРБ

69

Анонимен

преди 7 години

Както казват комунистите от БСП и те са част от българския народ,и те имат право да бъдат избирани.НО не и когато уж,политическият им противник-ГЕРБ,им поднесе властта на тепсия.Борисов не за първи път прави това,да си спомним "студената зима и протестите"2013.ГЕРБ не са дясна партия и е време да престанат да заблуждават ЕНП.

68

до Сашо

преди 7 години

герб са втори само заради гласовете на турците и р0мите. тях ли припознаваш като автентични българи?

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70 .... Радев не е учил в САЩ и никога не е бил първи от всички.

66

Край

преди 7 години

Партиите ви разиграват цирка Левски срещу ЦСКА. Гласувайте мажоритарно хора и си искайте мажоритарния избор на депутати. Няма файда да сменяме Герб с ДПС и БСП има файда да сменим хората в управлението и във партиите включително.

65

А пък..,

преди 7 години

В предаванията си,телевизия "АЛФА" иносказателно внушава на привържениците си да гласуват за Цачева.Усилено плюят срещу ген.Радев,макарче не участват в балотажа.Нищо -нито добро,нито лошо за Цецка. Нейното име не се споменава,но плюенето срещу Радев е доказателство за поредната подкрепа на "АТАКА" за ГЕРБ.Защо не се радват на успеха си и не оставят хората сами да направят избора си? Това поредно предателство към избирателите им ли е? За кой път подкрепят ГЕРБ?