10

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ ? Слуечаеност ?!? Най тъпите индивиди от обществото но за сметка на това най многобройни.........

9

Анонимен

преди 7 години

На кой му пука.,кой точно е гласувал? Защо Не посочвате бройката на гласувалите !!Защо се ослушвате ?!?Това не е сън ,за да се размине !!

8

1

преди 7 години

абе важното е че станишев честити победата на БСП. Честито другарю радев и йотова

7

Антиреферендум

преди 7 години

Да ти имам и референдума бе Станиславе! Голям смях, по-скоро мъка и свещена простота Ама то е много екзотично да гласуваш в референдум с "ДА" за "задължително гласуване", което вече е факт в действащото законодателство. Друг е въпроса, че в момента това е противоконституционно. А останалите два въпроса, работят единствено за олигархията и т. н. "български бизнес", който ще си пазарува депутатски места и политически партии на килограм. Но от сценаристи на скечове друго не може и да се очаква.

6

Така и не разбрах

преди 7 години

Реферндума валиден ли я СЯ или НйЕЕ?

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ЗНАЕШ КОЙ КАК Е ГЛАСУВАЛ НА СЛАВЧОВИЯ РЕФЕРЕНДУМ.

4

сайт на Герб - 4.11.

преди 7 години

Вотът на хораат на първия тур ще покаже дали имаме право да управляваме държавата в следващите две години.

3

Анонимен

преди 7 години

Галъп да си видят прогнозите от преди седемица, където цачева води на Радев с цели 10%. Как не ги е срам още да досаждат с некадърността си! Или с подплатените от герб хилядарки.

2

Юри Дългоръкия

преди 7 години

Защо цял ден ЦИК крие точната бройка на гласувалите в Референдума? Страхуват ли се от нещо политиците?Измежду цецкините послания и заплахи, някак си референдумът остана на заден план, но неговата тежест остава. Самият факт, че информацията за реалната избирателна активност е оскъдна и скрита ме навява на мисълта, че или се чудят как да изкривят или манипулират гласовете, или ги е страх да оповестят, че решението ще се превърне в закон.

1

Анонимен

преди 7 години

Има много хора над 80 г. които са гласували за референдума.