81

Зомбиране

преди 7 години

Бойкооо, Бойкооууу! Ти грам акъл имаш ли? Ти Съживи тоя крадлив мъртвец Костов, че му и даде вся власть, а ти влачиш последиците и към пропаст дълбока вървиш като зомбиран. Че как, бе чоджум мъртвец черен дявол, дето никой не ще да го спомене да управлява с пипалата си призраци черни Лукарски,Москов и пр. и пр. и управлението да се харесва на управляваните от тази черна зла сила? Впесто да поправиш грешката, ти сега я дълбаеш, докато си издълбаеш окончателния провал, Бойкоооуууу

80

кк

преди 7 години

Вчера ББ ги плюееше. че са издигнали за кандидат един некадърен, изгонен от него министър, прибутан му от кръга "Капитал", а днес отиваш да клякаш...Е, чак такова падение!!!!Бойко, *** си с чест! / ако ти е останала такава, или по-точно, ако си я имал/

79

Анонимен

преди 7 години

Надежда всяка тука оставете!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Що ония изгладняха и се активизираха не подкрепям никои *** от тия циркове ми омръзна и то тотално

77

мадафака

преди 7 години

Стига писахте рабфаг. Няма такава дума. Има РабФак или Работнически Факултет, където влизаха да учат най-големите ***, понеже не можеха да се класират на кандидат-студентските изпити. Естествено трябваше да са активни партийни членове. На партията и трябваха подготвени кадри. Друг е въпросът колко бяха подготвени и за какво.

76

Полит-спорт

преди 7 години

С този безумствен самоубийствен акт, Борисов приключи безспорно окончателно спортно-политическата си кариера.

75

МАЙНА

преди 7 години

Тая леля голям мерак има да я болят колената

74

ауу, кркодил!

преди 7 години

С подобни шимейли и вождове с *** тениски от Илиенци, отглеждащи магнолии се излагаме пред чужденците ве! Гавра и геноцид с народа! Най-бедни в Европа - благодарим ти партио! Съд за всички, управлявали последните 27 години!

73

Анонимен

преди 7 години

Не искам турчин за министър на културата,наркоман на здравеопазването и Свинетка на благуостройството.Но при мутра премиер всичко е възможно

72

Анонимен

преди 7 години

Как не е срам , и други кога ще търпим да ни управлява лъжец като Б.Б.

71

Събудете ме

преди 7 години

Чета и не вярвам на ушите си! Това е пълен абсурд! Да се молиш на презрените от народа грабители наглеци от РБ, които са - на минус 100-тна степен вредни за печелена на каквито и да е било избори и за каквото и да е било смислено управление.Абсурд! Събудете ме ако сънувам. Сигурно сънувам.Чавка пие мозъка на ББ или му е направена лоша магия. Сатурн е в асцедент, Марс в перипатетик. Полудявам ли или ББ е напълно луд?

70

Москов

преди 7 години

е от типа Методи АНдреев - бивш седесар - герБаджия. Предвкусвам как до седмица -две ще се кандидатира от Герб за народен представител. Жалко, че Радан му се довери..... ама знаел ли е какво влечу го ще излезе.

69

Анонимен

преди 7 години

Пред журналисти министърът на вътрешните работи Даниел Митов заяви, че не желае да го управляват червени генерали, да има втори Първанов за президент, защото точно това щяло да се случи, ако Румен Радев стане президент.--------А ние не желаем НПО-та и дрогирани министри , както и министАрки-пеперудки с визия за ромски берекет

68

74

преди 7 години

това означава че имаш ПОТЕНЦИАЛ.Бойко свали много мизата с хора като Калина илиева, Влади горанов, Анна - Илием Борисова, заместник мистри са назначаваах на по 27-28 години без образование, а Министри - направо от околовръстното .сега всеки висшист на 40 години с малко език става за президент.

67

Правилното е

преди 7 години

Ако Борисов наистина мисли с мозъка си, той трябва веднага да изхвърли Москов, Лукаравски и оная секретарка на Филип Димитров, която се прави на министър на туризма, както и всички негодяи от РБ в кабинета.А вместо това, той ходи да им се моли...Това е пълен провал на ГЕРБ, за който само Борисов е виновен.

66

Анонимен

преди 7 години

Заформило се гнездо национални предатели.Деформаторите няма каакво да се коментират - доказали са се долни твари и крадци в "прехода", ГЕРБ - търкулило се гърнето, намерило си похлупака.Лекето Митов пак се изцепил, за да си заслужи сребърник от ментороти му в USA посолствто...Нищо ново.Но остава въпроса, кога ще бъде изметена тази пасмина от *** и вредители?

65

излъган

преди 7 години

Аз гласувах за РБ някога, за евродепутати...повече няма да се вържа на тези приказки. Взеха Кунева, взеха и Касим Дал, Цветанов не влезе в затвора, а МВР остана у Герб, но ет на влязоха в опозиция, правосъдната реформа не се случи и все пак РБ не напусна властта....никога вече аз РБV

64

Анонимен

преди 7 години

До #63Не ставайте смешни с тези ,,езици"!!! Аз самият говоря добре два, това значи ли че трябва да съм добър държавник!???

63

До Да на Цецка

преди 7 години

Дума "стабилитет" няма, но има дума за безкрайното ти повтаряне на спуснатите към теб по веригата мантри в прослава на Цецка и заклинания за неизбежното зло, ако не я изберем.Думата е "идиотизъм".

62

Анонимен

преди 7 години

Само като Москов каже, че при победа ще има ново правителство с нови министри, и хората ще се хвърлят към урните да гласуват за генерала. Аз познавам поне 100 такива, които мечтаят да изритат същия този Москов от сладкия пост завинаги!