67

Лъжедемокрад

преди 7 години

Позеленял съм, и фъргам слюнки

66

Анонимен

преди 7 години

Цачева ще спечели а Радев е ***.

65

Анонимен

преди 7 години

Реално на второ място трябваше да бъде Каракачанов. Но ромския и турския вот избутаха Цачева напред. По разбивките снощи имаше инфо, че 89% от ромите са гласували за герб. Всички знаете как става това.

64

маските падат

преди 7 години

В репортажа снощи се видя истинското лице на Винету - яростно вкопчил се във власта , бягащ от отговорност страхливец .Краино време е народа да прозре истинската същност на тиквения генерал, а не сляпо да се подвежда по изтипосаният му от слагаческите медии образ.Опитасе да пробута второ магаре за президент и то веднага след първото , но народа истински се уплаши следкато видя саира на Плевенлиев и веднага сидаде сметка каква излагация ще е Цецка на този пост.

63

Чао, псевдодемократи

преди 7 години

Герберизмът си отива, спете спокойно деца

62

Анонимен

преди 7 години

На снимката: Генерал с военното крило на БСП !

61

Ala_Bala

преди 7 години

Браво Генерале! Около 30 % от ДДБ гласувахме за теб, за да не унижава Борисов, Ние не сме митовци, ненчевци , московци - подлезурци и комисионери!

60

Анонимен

преди 7 години

Борисов такъв Автогол си вкара с Цачева че няма накъде повече...

59

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Е поне ББ каза една хубава приказка снощи. А именно че Патриотите дават обещания които не могат да изпълнят. Както обичам да казвам Никой не може да ти даде това което може да ти даде един Патриот. Бойко каза така. Водни оръдия, стрелба с оръжия. Това са глупости. Никой в Европа няма да го позволи. Смешното е че Европа я чакат страшни дни. След 100 години няма да я има освен като континент. Но като раса, религия, наука и тн , не ще я има. Гаранция.

58

Анонимен

преди 7 години

Много коментари, много анализи, много нещо във форумите.Как, пък, никой не се сети да ни подсети, че и при тази игра (изборите) се играе като при футбола - на голове.

57

до 59-ят

преди 7 години

Не знам, кой е заспала муха, но ти *** няма да ме убедиш, че тези угоените около Радев са нещо по-добро за България. Ако си заработил за днес 30-те сребърника отивай да почиваш, че утре пак ще трябва да заработваш

56

Анонимен

преди 7 години

Цеца ще направи и невъзможното да спечели изборите.Вие представяте ли си какво ще се случи при оставка? Ще се разкрият истинските размери на заемите, Захариева трябва най-напред да я изпратят на мястото на Кристалина; да си доразпределят пари от еврофондове,тъй като е края на годината и има уж неразпределени;да приемат бежанци,което е обещано на Меркел.Ще се разбере истината за кандидатурата/те за ООН Освен това Каракачанов,Валери Симеонов,Волен остават без власт.Друг парламент няма да видят .

55

Хенде Хох

преди 7 години

За Радев нямам какво да кажа,Но за тазЪ йОтова ужасна кандидатура...УЖАСНА!!!И бспарите да не се заблуждават,на парламентарните избори нямат никакъв шанс...Това за Радев е протестен вот,и на балотажа ще отнесе монстера с много...Но за парламент..там е ключа за бунгалото.Само като се сетя за станигейя кяк се прегръща на моста с бургиев,и как дпс окупира всички министерства и ми се повръща..Абе,живи сме умрели..светлината в тунела е влак...а,И кой *** гласува за каракачана и компания..

54

Анонимен

преди 7 години

Цецка като се е клела да е винаги верна на партията, кога е лъгъла, тогава или сега? Но пък поне разбрахме защо в България нямаше лустрация! Щото ако имаше, герб нямаше да съществува.

53

Брюксел

преди 7 години

От Брюксел ще върнат визите за българи и българите няма да могат да излизат на запад и да си купуват западни коли ами ще карат руски лади и москвичи, мислете за кой гласувате на балотажа!

52

Подполковник КГБ

преди 7 години

Такава ахмашка грешка и ефрейтор нямаше да допусне. Генерал ли? Ко, Не :)))

51

Анонимен

преди 7 години

Българи, руснаците пак ви откраднаха родината. Вие спете още.

50

Анонимен

преди 7 години

малиййй бати оядените бесепарки

49

Остаката

преди 7 години

дали я пише вече?

48

А бе

преди 7 години

До Анонимендо 56 Грешката му беше,че предложи не магаре/магарица,а овца(тъ*па)!Това дойде малко в повече...