224

1

преди 7 години

До Анонименхич няма значение, че йотова(бсп) печели. 1 100 000 са гласували за бсп дали няма значение?

223

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 264,Това е така, драги господине, но е така засега. Утре може нова личност да изгрее на политическият хоризонт. Личност, която да обедини нацията. Това липсва на България. Стига вече разделение на леви и десни. Стига празен популизъм, лъжи и манипулации. Нека най-накрая някой да се води от българските интереси, а не от руските или американските. Пожелавам го от сърце на родината ни!

222

Анонимен

преди 7 години

До 269коя армия бе

221

Анонимен

преди 7 години

Радев се разграничи от БСП. Каза че, в екипа ву ще има и хора от други партии. но Герб набиват като мало---умни противопоставянето. набивайте го - така само по-лесно ще спечели Радев. Проблемът е във ВАШИЯ ТЕЛЕВИЗОР.

220

Анонимен

преди 7 години

До 266и как изброеното от теб ще вдигне доходите на хората и ще върне младите в българия понеже това е само част от глупостите които радев и компания обещаваха дори го има на видео в тубата...

219

Анонимен

преди 7 години

Президента е глава на армията. министъра на отбраната му е ПОДЧИНЕН. решението да се изпратят 200 или 300 войника на границата не е сложно. Ако личност с престижа на президента - Глава на нацията - внесе такоав предложение в Парламенат, партиите едав ли не задължителон ще го гласуват. Плевневлиев не го внасяше, защото бе слуга Бойко а той - на Меркел.

218

1

преди 7 години

Май забравихте миналата седмица, че БСП и ДПС подкрепиха резолюция в Европарламента за насърчаване на бежанския поток...още гласувайте за радев и йотова...

217

Фен на бсп

преди 7 години

Не разбирам от социология! Снощи експертите казаха и верни и интересни неща!Въпроса е че днес по улиците виждам много усмихнати лица! А с всичките си познати от моята и други партии си четитим ПОБЕДАТА над авторитарният режим в Бг и над стиропор партията от ЕДИН!

216

Анонимен

преди 7 години

- Да даде вето на закон за бюджет...и още един ред неща...Президентът, заедно с Конституционният съд е конктролес орган на Министерски съвет и парламента, а освен това определя външнаат политика и е глаав на армията. При криза ролята му нараства - назначава служебни правителства. Плевневлиев назначи 3, а петър Стоянов - 1.

215

Анонимен

преди 7 години

До 263президента не може да праща армията никъде това прави парламента, относно да прави изказвания да то това ми е единствената работа на него.

214

Анонимен

преди 7 години

До 259напротив пак ще я гледаш понеже герб е единсвенат партия която има възможностите да спечели ПАРЛАМЕНТАРНИ избори които са нещо много различно от президентските. надявам се го знаете това.

213

Анонимен

преди 7 години

От президента завиди много - да свита косултативния съвет по националния сигурност - нещо което Плевневлие на направи.- да отзове посланика ни в турция- да изпрати войски на границата-да изисак от спеслужбите информация-да натисне главния прокурор аз Пеевски-да натисне СЕМ аз новините на турски (има квота)- да се отнеес към конституционния съд по редица въпроси.-да направи изказване пред народа-да направи изказване пред Парламента.-да даде вето на закон за заселне на имигранти...

212

Анонимен

преди 7 години

като се махнат ромските, дпс и дост гласовете, цачева, радев и каракачанов имат равни проценти! това си е факт, никой ром или член на дсп и дост посмъртно не е гласувал за каракачанов, а реално 400.000 гласа от едните и 400.000 гласа от другите наклониха везните.

211

Анонимен

преди 7 години

Увеличение на доходите с жълти стотинки и увеличение на някои с тлъсти пачки. Каква стабилност, нали. Ще продължава ли така?. Ми щи не, всичко е спокойно, далаверата се чипка по ексотики, въобще - баланс. Ние сме от трети весело и ръкопляскаме, брюксел е доволен и ни фали.

210

Анонимен

преди 7 години

аз лично нямам нищо против да подаде оставка, но за разлика от троловете тук имам идея какво ще последва. бсп колкото и да са се надървиили в момента нямат нужния електорат да спечелят ПАРЛАМЕНТАРНИ избори. Това че радев спечели не значи че бсп са спечелили това са глупости и го знаете много добре. отделно нови парламентарни избори е идеален шанс за герб да разкарат реформатори и тн издънки ненужни.

209

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 247. Честно казано нищо не очаквам да се случи. И все пак стига ми тая награда, че няма да гледам физиономията на Борисов по ТВ. Надявам се един ден в България да се появи наистина достоен политик. Ако например Радев беше прозападно настроен, би бил съвършен. Ама нейсе....комунист! Все пак вярвам, че е достоен човек и че в крайна сметка е по малкото зло в сравнение с тедката Цачева.

208

Анонимен

преди 7 години

Още ли не сте разбрали, че Винету и компания си търсят легален начин да се чупят от България, иначе нямаше да кандидатират куц кон. Нещо май се задава на хоризонта и гледат да се спасят навреме.

207

Анонимен

преди 7 години

До до 220Къде видя пък ти армия, бе пич? Нарязахме танковете за скрап....----------------Тъпчо, България има 160 броя Т-72, втората по сила армия на Балканите.

206

Анонимен

преди 7 години

До Фен на бспаха... ок. както си и знаех нямате никаква идея.

205

Анонимен

преди 7 години

нека да има нови избори - това значи, че партиите ще бъдат принудени да заложат нови идеи и нови лица..... нека видим ново мислене. колкото по-чесот има избори, по-голям е шансът да се обновят. Иначе добиват чувсвото за несменяемост.