48

Анонимен

преди 7 години

Току-що по бтв припомнят на Горанов какво е казал шефът му, ако загуби изборите на първи тур и отмятанията му. Горанов се държи нагло както всички гербери. Държавата не ви е бащиния. Не ви искаме. Писна ни от музерията в която ни забивате. Говори за икономика и просперитет. Каква икономика бе, какъв просперитет. Горанов е изключителен на*г*лец.

47

ivan

преди 7 години

Подкрепям решението на премиера да замени Цецка Цачева с Кристалина Георгиева.Все пак - ако изчака 2-3 дена, може и Хилари Клинтън да се окаже свободна - все пак тя поназнайва повече английско-американски, а и лъже фантастично.

46

Анонимен

преди 7 години

до 55 То щото Плявата не ри8цитираше заучени фрази без грам смисъл?

45

Анонимен

преди 7 години

РЕЗУЛТАТЪТ НА ЦЕЦКА Е ПОСТИГНАТ С МОЩНАТА ПОДКРЕПА НА ЛЮТВИ МЕСТАН И НЕГОВАТА ТУРСКА ПАРТИЯ.ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е САМО РЕЗУЛТАТ НА ГЕРБ, А НА ТАЙНАТА КОАЛИЦИЯ БОСТАН И ДОГОВОРКИТЕ НА БОРИСОВ С ЕРДОГАН.

44

Анонимен

преди 7 години

На генерал Радев английският му е на много високо ниво, а Цецка знае 5 английски думи на кръст. Какъв президент може да бъде тази ов.ца бре, герберастки от.репки?

43

Анонимен

преди 7 години

Българин, не те ли е срам да си привърженик на партия която разчита на ман.галските гласове?

42

Българин

преди 7 години

Абе господа комунисти, така като направите сметката, и то с независимия си кандидат, ако недай си боже спечелите как виждате да ви излезнат сметките за следващите парламентарните избори... Нито Марешки, нито патриотите, нито Реформаторите биха ви подкрепили. А ДПС се и разцепи.... Къде отивате вие може би... Най-вероятно на ноеи 4г. суша откъм крадене :))))))

41

до Патриот

преди 7 години

Хора не ходете да си губите времето с гласуване на балотажа!---------Ами, тогава направо да разпускаме държавата, що да се мъчим в тази мизерия бе, патриоте?Президент ген.Радев и самостоятелно правителство на Герб, без коалиции!Това е по-малкото зло!Голямото зло ще е БКП/ДПС!Който знае друга алтернатива, моля, да посочи!!!!!

40

Един неруснак

преди 7 години

Бойко ви върти любовни игри, но накрая пак ще ви къпе в жакузито на Митьо Пищова... Ще ви намаже с мед и ще ви *** като риби :))))))))))))))))))

39

"Завинаги млад&

преди 7 години

Искам да поздравя всички сънародници с парчето: "Forever Young" в Лондон, Брюксел, Чикаго и т.н. - пръснати по целия свят. Скъпи родолюбци,поклон че сърцето Ви е в България!!! Благодаря Ви, че чакахте на опашките по 2-3 часа, че взехте почивни дни от работодателите си, за да упражните правото си на глас! Надявам се някой ден всички Вие да се върнете в една по-добра България!

38

Анонимен

преди 7 години

Браво Генерале! На балотажа ще я отвееш тази поне с 10% разлика. Много народ не гласува вчера, както и аз защото смятахме, че всико е манипулирано в Полза на Тиквата и Цецка. Само че изненада и за народа и за социологическите агенции...Уахахаахах... В неделя отивам рано сутринта да гласувам за Радев. Време е Тиквата да се разкарва...

37

Един неруснак

преди 7 години

Спокойно ***, на балотажа пак ще го поемете :)))))))))))))))))))))))

36

Zzzz

преди 7 години

Много грешна кандидатура бойкоооо!!!! Нещо си беше повярвал много. Не подценявай така хората. Мислеше че който и да е кандидат ще спечели. Не може така!!! Аз подкрепих герб на парламентарни, но никогане бих подкрепил тази кандидатура!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Абе кой иска тази селска баба с простовато име, да го представлява пред света?!Аз със сигурност не!

34

Патриот

преди 7 години

Бог да пази Майка БЪЛГАРИЯ от тия две про-турски партии на балотажа!!!!! Хора не ходете да си губите времето с гласуване на балотажа!!!!!!!!!!

33

а1

преди 7 години

Бг наистина е на кръстопът!При нови парламентарни избори Бг ще има нужда от силно представено самостоятелно правителство, дори то да е на Герб. Никакви коалиции!!!!!Ако, Радев спечели ще бъде конструктивен опонент, а не маша на БКП, честа му на офицер е гаранция (надявам се).Така, че ползата ще е взаимна!Не съм превърженник на Герб и няма да бъда, но алтернативата БКП/ДПС ще бъде още по-ужасяваща и с още по-тежки последици за Бг.Ще трябва да избираме от две злини по-малката

32

еха

преди 7 години

5 процента разлика за Генерала срещу Мамата! Направо им таковахме мамата на гербавите мижитурки! Ура!

31

Анонимен

преди 7 години

Хайде отново БСП и ДПС на власт. Честито на всички! Ново КТБ, ново Белене, нови спрени еврофондове......*** народ със слаба памет..Бог да пази България!

30

Анонимен

преди 7 години

Саааамо Радев! Татата тата! Саааамо Радев! Татата!

29

до Сюлейман

преди 7 години

А ДОСТ и Местан кого ще подкрепят? Момент, забравих, че те подкрепят Цецка. :D