43

Анонимен

преди 7 години

Еееей, аз коригирам механичната грешка - абсурД вместо абсурЗ, обаче коментарът изведнъж се качва сам, със скок! Как става това, бе?

42

Не е абсурз

преди 7 години

Москов, ти направи преди време една грешка - извини се, след като каза нещо много на място "Ако се държиш като с+к+о+т, ще се отнасят към теб като към с+к+о+т!"И понеже у нас днес именно с+к+о+т+овете са най-дундурканите, точно те осигуриха този изборен резултат.За Абсурдистан това не е абсурдно, логично е. За съжаление!

41

Реформи

преди 7 години

Наоръдът ви избра преди две години за да се извършват промени чрез реформи в МВР, съдебната система, здравеопазване и образование. Нито едно от тези не се случи. Докога да ви чакаме? Щом като не можете или не искате, ще ви накажем

40

Анонимен

преди 7 години

Айде сега да си събираш пръстовите отпечатъци и да си обираш крушите веднъж и завинаги, некадърен задръстеняк. Свършено е с теб и другите некадърници от гробарското правителство.

39

хаха

преди 7 години

намерете в нета мнението на проф.Чирков за тоя на снимката горе

38

pege

преди 7 години

Пълен льольо.

37

ивчо

преди 7 години

44евала бе друже, посмях се с кеф

36

Вес

преди 7 години

Прочети още на: dnes.bg/izbori-16/2016/11/06/cherven-general-prezident-absurd-otseche-moskov.32124703126

35

руснаците идват

преди 7 години

Москов, свири тревога! Купи си храна и вода за две седмици! Червеният генерал се е скрил под кревата ти. А и руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Националният балет на Русия, Берьозка, ще има представления в България! И още по-лошо! Руския национален балет на лед ще нападне България! Подло и коварно! През декември!

34

Анонимен

преди 7 години

До thПравилно - да емигрира в "демократични" Индия, Пакистан, Уганда, Чили или където иска - все различни от "недемократична" Русия и да не ни занимава с глуповатите си бръщолевения.... Хората достатъчно ясно му казаха - НЕ! Не сте вие "деформаторите" лицето на промяната!

33

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Епа оти никой не казува къ е гласувал ? Я сам народна , проста жена и сичко , че си кажем. Чеках да плащат у наше село , ама фанахме на босия опинците - нищу не платиха. Я влезнах у секцията , кмето беше прецедател у кумисията . Погледнах у белотината кой е први и турих хикса . Ама он ич не беше први , оти беше втори - Магарешки. Не сам правила селфи , ама послем цело село ме чекаше да *** бие от ван. Едвам Вуте *** спаси.Та те така гласувах аз Е , оти се учудвате на резултата на Магарешки ?

32

Абсурд я

преди 7 години

Когато говори индивид с изцъклен поглед, като теб и да дава акъл е пълен... абсурд!? Не знам дали осъзнава нездравословно изцъкления москов, че с техните 7 % въобще не са фактор и нямат думата, но незнайно защо им я дават журналистите!? С антируска и антикомунистическа риторика вървяха СДС през 90-те години, но днес не това искат да слушат хората, а реални действия!? Каквито деформаторите повече от 2 г. не предприемате, поради некадърност!?

31

Анонимен

преди 7 години

Чакаме ОСТАВКАТА на Тиквата , Герб и на тоя лудия .

30

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам, кой реши, че мнението на този емоционално неуравновесен индивид, има някакво значение !? РБ малко да си прегледа редиците и да си стяга кадрите!

29

th

преди 7 години

ХАхахаХАХха Айде да емигрира в Южна Америка, като оригиналния Менгеле и дано не го видим повече.

28

а1

преди 7 години

Тресе ги от ужас деформаторите!Защото, ако бъде избран Радев, безсъмнение Буда-лата ще предизвика предсрочни парламентарни избори, при които мнозена кър.....ле.....жи по подобие на деформатора Москов никога няма да помиришат власт, камо ли да участват в нея!

27

ПНХ

преди 7 години

Крие си вампирските зъбки,ама погледът го издава.Най-добре да дойде Ван Хелсинг.

26

анонимна.

преди 7 години

Цък, цък, цък и на края язък за барута.

25

Анонимен

преди 7 години

Викайте санитарите да го приберат , този е опасно луд

24

Анонимен

преди 7 години

Я се махай от хоризонта, човекомразецо, фантасмагорец маникален, ***! Махай се по-скоро, безсрамнико, заедно с ваксините от Люлин и Турция, докато не са ти сложили пръстов отпечатък, там, където трябва. Че толкова простотии направихте през последните две-три години, а ти си първенец по злокобие, защото не ти пука, че от твоите далавери хората *** като мухи. Не само на теб, разбира се! Не си сам!