90

Анонимен

преди 7 години

Със САЩ, ЕС и НАТО - напред към ислямизация и социална разруха! Глас за Цецка, Тиквун, Фандъчка и всеки друг, който кажат от Козяк!

89

жеко

преди 7 години

няма да гласувам защото няма нужда да парафирам с гласа си геноцида върху народа, повярвайте ми и абсолютно никой да не отиде на изборите урните ще са пълни с бюлетини, нр участвайте в престъпленията срещу народа си, като узаконявате власта на хунтата, няма герб няма бсп всичкитр партии са една хунта срещу нас народа

88

Анонимен

преди 7 години

И аз ще гласувам за Европа. Точенето на еврофондове трябва да продължи.

87

Анонимен

преди 7 години

С поредния протестен вот бългринът - тарикат пак ще си натътрузи политическа безизходица и ще пати още много. Аз гласувам за Европа.

86

Анонимен

преди 7 години

Работата на Цецка е зад струга, а не в НС или президентството. Работата на Тиквения е зад пожарникарския маркуч, а не начело на правителството.

85

GERB = GROB

преди 7 години

Незнам с какъв мозък трябва да си, за да гласуваш за ГРОБ. ВИЕ ХОРА СТЕ ЗАБЛУДЕНИ!!!!!!!!!! ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО ТОЯ *** ЦАЧЕВА ДЕТО СЕ ГУШИ С ПАРИ ЦЯЛ ЖИВОТ. ЖАЛККО ПОДОБИЕ НА ЖЕНА!

84

Анонимен

преди 7 години

Работата на генерал Радев не е в президентството, а в казармата !

83

Анонимен

преди 7 години

За ислямизирана Европа, много ясно! А с Русия ще водим война(каза Роската).

82

Кривият Космос

преди 7 години

някои маратонци отсега са подкарали мантрата: изборите фалшиви, народа ***.

81

Аз, Суверенът!

преди 7 години

Аз, Суверенът, Реших. На първи тур за Каракачанов, на втори за Цачева. Непременно си искам бюлетинката за Референдума и пръст в гъст на всички лъжеполотиози-слугинолози трайковисти-идиотиовисти, които се обявяват против референдума.Аз съм Суверенът! Казах!

80

Някой

преди 7 години

До Анонимен 94Извинете, но ако това е така, то отдавна щеше да му гръмне колата или да му се случи някой странен инфаркт.Хората за които говорите "С кръв са взели власта и няма как да я дадат без кръв". По- скоро си мисля, че Цачева нарочно я представиха за да загуби- Нещо като стратегическа загуба. Както преди години шкартираха Пирински и номинираха Маразов (мисля че беше) за да спечели ИСТИНСКИЯТ който трябваше да спечели (по неизвесно какви причини поне за мен).

79

Голям Избирател

преди 7 години

Много обичам да избирам. Когато избирам Кола, проучвам колко харчи и още много неща, когато избирам Лаптоп гледам всички параметри, като избирам Телефон - лелее много се интересувам. Когато избирам Президент обаче..... дори не знам какви функции има, или каква е програмата на кандидатите или дори не знам кой ще е заместник президента им. Дали съм изключение? Дали това не е проблема, че за да избера дънки се интересувам а за президент и депутат не и дали е учудващо, че избора винаги е лош.

78

Анонимен

преди 7 години

Протоколите вече са в Цецо Костинбродския и Тато Симитлийски. В неделя ще се разходим, да се видим с аверите от ***'алЪта.

77

wasilew

преди 7 години

Аз избрах Европа не Ру сия , а ТИ ?

76

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов вече е решил кой ще бъде президент.А от мен - една невалидна бюлетина.

75

хлъц

преди 7 години

Гербавите ко-мун-оидни мутанти беснеят, това е показателно че Цепка Мамата губи изборите с разлика.

74

Бенита

преди 7 години

Приятели, прочетете интервюто на Тома Томов. Поинформираните знаят кой е той.Може и да изгледат част от филмът му "Въздушен бой".Това окончателно потвърди решението ми да гласувам за ген. Радев. Ще е голям пропуск, дори загуба да не изберем този найподготвен за момента човек. България има уникален шанс да скъса с умишленото опростачване и обидната, убийствена посредственост. Как бих се гордяла с един достоен, подготвен човек, начело на РОДИНАТА ми! Успех генерале!

73

Внимавай, българино!

преди 7 години

Компютърните специалисти да не дремят, а да помислят какво може да се направи, за да бъдат избегнати фалшификациите, а ако такива бъдат извършени, как да се разобличи това?Застъпниците на различните кандидати да си отварят очите на четири! Освен ако не са предварително подкупени.Тогава кВо праИм?

72

Ех, мечти

преди 7 години

Да гласувам за Орбан, но няма как да го доведем тук, за да ни отърве от пришълците и да накара нашите "неградивни" сънародници да започнат да работят, за да издържат себе си и децата си.А бе хора!Не можем ли да се приобщим към Вишеградската четворка и да формираме група от държави, които са в ЕС, но същевременно се отличават и с някаква обща за тях специфика, поради социалистическото си близко минало. И после да излъчим Орбан като ръководител на тази група от държави и техен застъпник в ЕС?

71

Анонимен

преди 7 години

МАРЕШКИ !Това е алтернативата срещу мафията, която не изпуска властта вече 72 години.Дали да е тетка Цеца или Радев, това би означавало дали да е този или онзи червенушковски приятелски кръг.