37

Анонимен

преди 7 години

Окупация на САЩ в Европа. Честито.

36

Рашка-бедняшка

преди 7 години

Военен бюджет на САЩ - 570 млрд долараВоенен бюджет на Русия - 80 млрд долараРазликата е огромна, Русия е толкова гладна и бедна, че няма накъде...

35

Родолюбец

преди 7 години

Според мен Русия трябва да отговори реципрочно на американо-юдейските терористи, като разположи 6000 свои военни в Мексико!

34

Welcome USA

преди 7 години

Добре са дошли у нас!Така пиянските ушшанковци няма да се правят на много смели след 3 водки на екс :)))

33

Striker

преди 7 години

Добра новина. Според мен числеността на източния фронт на Европа към Мужикистан трябва да е около 40-50 хил. души - европейци и американци. Достатъчно да спрат мераците на азиатския късопиш-ко.

32

Анонимен

преди 7 години

Ако САЩ разположат войници у нас ще видите варварство и простотия в пълна степен. В Япония отдавна му се наситиха, но сега от подобни войски пищят в Литва. Оня ден пияни английски войници пребиха местен човек, но английската преса писа,че това е "заговор на Москва".

31

ЗАПОЗНАТ

преди 7 години

САЩ са гола вода дори нашите войници в съвместни състезания против техните показват в пъти по-добри резултати. Къде сме ние къде са те? България е печелила много битки през многовековната си история и българските мъже винаги са се отличавали с висок боен дух. За разлика от нас американските войници разсъждават така: Не ми плащат чак толкова много че да си рискувам живота! Който не е общувал и тренирал с тях няма как да го знае.

30

Анонимен

преди 7 години

Най-големия проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише договора за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще бъдат избити от самите руснаци или ще избягат в Северна Корея.

29

42

преди 7 години

До 59Ти си май един турк...

28

до 46

преди 7 години

Източна Европа ги покани, ако не четеш новините да ти го кажа. Както балтийските страни, така и България и Румъния! А знаеш ли защо? Ще ти отговоря, че явно и за това не ти стига акъла. Защото сме член на НАТО и ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКА ВНОСКА!!! А НАТО ни осигурява ОХРАНА. В случая САЩ като най-голямият член на НАТО ни праща охрана. Елементарно! Други т.ъпи въпроси или ще ходиш да го обясниш на П.утин?

27

ЕС

преди 7 години

време е да освободят Европа завинаги от болшевиците

26

кой ли?

преди 7 години

Аз поканих американците в Европа. А тебе, платената руска гнидa, кой те покани в български форум? Рyски платени бoклyци изливат отрова за 50 копейки на ден, няма по- дoлни твaри от вас!!!!!

25

антиседераст

преди 7 години

Изключително силно мразя по време на сутрешното ми кафе да чета драсканици на рано дрогирали се евроатлантически отпадъци.

24

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсКъв си ти бе ?. Ти ли ша ми кажеш кво да права ?. Я си гледай твоя разцепен наакан ***.

23

20 атомни бомби

преди 7 години

САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. За да ни защитават! От кого?

22

Анонимен

преди 7 години

До проктологПамперсите вече са на официално въоръжение в нато.

21

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До до 41-Самия ти можеш да се присъединиш към любимата си рассия и без референдум-събираи бохчата и на гарата.Хем петоколонниците в България ще станат с един по-малко...

20

проктолог

преди 7 години

САЩ разполагат 6000 военни въоръжени с 600 000 памперса в Европа тази зима

19

Анонимен

преди 7 години

До +Тя раята евроатлантическа даже е и дрогирана...

18

+

преди 7 години

Американецът безцеремонно окупира, а зомбираната от айфони съвременна рая крещи `малко ни е, искаме още`. Жалка история.