15

до 1

преди 7 години

Различните институти кандидатстват имат спечелени много проекти по европрограми, НО.....тези европрограми не вкл'чват заплащане, а там където е позволено, според законодателството, допълнителното заплащане не може да надвишава заплата, която получаваш! Анадъмму?!

14

Нещо

преди 7 години

не разбрах-тази г-жа има ли съответното образование и квалификация за да работи като акушерка?

13

учен бан

преди 7 години

а от вас каква файда има

12

Анонимен

преди 7 години

липсва ви соца нали? 15 човека да работите на една позиция и да ви се плаща цял ден да си клатите краката. помним ги тез времена дори мвр още е така има по 5 човека на една длъжност и все на някой човек.

11

майкъла

преди 7 години

Докато не се промени комунистическия модел на "учени", няма да има смисъл от БАН. В развитите страни откритията в областта на науката се правят финансирайки даден университет, а не държавни чиновници както в България.

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако извършен труд не създава принадена стойност ,каква е ползата от него.Това ,че някой ходи на две работни места не означава нищо.У нас примерите са безброй за безмислени но добре заплатени дейности.

9

Анонимен

преди 7 години

и като си учен от бан някаква файда да е имало от вас ?

8

брей какво его

преди 7 години

Чистачката получава малко - 420лв , защото чисти мръсотиите и фекалиите по 8ч на ден, а вие сте взели една диплома преди 40г и я размахвате насам-натам и претендирате - нещо да сте произвели ? нещо Значимо да сте открили ? Няма да ви хрантутиме - нахалници !

7

Анонимен

преди 7 години

ми отивайте в русия да работите бе нали там учините получават големите пари

6

Pesho

преди 7 години

Уеко ме страхува където госпожата счита, че трябва да издържа син на 23 години, който вече дори има някаква степен и би могъл да подработва. Българското вишо не е MIT, че да трябва да зубриш по 12 часа. Всеки има възможност за подработка. Освен, ако не учи неква икономика, разбира се. Но тогава майката и на 3 места да работи пак не може да изплати посещенията по клубовете и т.н.

5

bub

преди 7 години

А дали си "взима под масата" в Майчин дом, за да покаже на родилка как се кърми?

4

Hex

преди 7 години

През последните 20 години не съм чул за научно откритие направено от БАН. Тъжно е, но е така. Все едно не вършат нищо.

3

Веселин Узунов

преди 7 години

Тя какво иска ,милиони ли. Да сади като нас тютюн. Помаците как не се оплакваме.

2

АЗ ПИТАМ

преди 7 години

ЗАЩО НЕ НАПУСНАТ БАН?МАЙ ИМА ОТИ!

1

Да

преди 7 години

Наистина защо различните институти на БАН не кандидатстват за финансиране по европрограми. Май защото ще трябва да докажат реална дейност, а не самоцелно съществуване.