146

до всички гербериди

преди 7 години

Гербераците са мобилизирали примитивите си да драскат за комунисти, ама самите те знаят ли че главатарите им са най-гнусните комунисти в историята на България.

145

ДО СЪЩИЯ ТЪПАК 173

преди 7 години

БАЦЕ БОЙКО КАКЪВ ГЛАВА НА СЕМЕЙСТВО Е БЕ ГРУЙЧО, А РОСЕН ИМА ЛИ СИ СЪПРУГА, А *** ГЕРБЕРУНСКИ

144

ДО ТЪПИЯ 169

преди 7 години

Сиреч баце ви Бойко комуниста, баба ви Цецка партийната секретарка, кака ви Лили партизанската внучка, бате ви Цецо комунистическия запартък, чичо ви Росен комсомолския, леля ви Менда касиерката и т.н и т.н кмунисти, комсмлци и пионерчета на ГЕРБКП

143

Анонимен

преди 7 години

Отблъскваща личност! Тая няма ли огледало, какво си говори с него? Какво става с декларациите с невярно съдържание пред Сметната палата. Пак ще ме изтрият, но никоя медия не повдига този въпрос.

142

Анонимен

преди 7 години

Как ,ами като идат със ибриците във сараите при Доан ефенди и влаинката му направи един м......т . Ще имаме президент генарал летец от ДПС.

141

Анонимен

преди 7 години

Комунистите ще спечелят пак изборите ама виртуално ,както винаги.

140

Анонимен

преди 7 години

Дрогаре, как ще спечелите изборите с 350 000 гласа? Толкова останаха изкуфялите старчоци - ядрото от подлoги!

139

Миро

преди 7 години

Искам ГЕРБ да си отиде!Хора,подкрепете ме за туй!Нека никой не гласувани за Цецка,ни за бай х.й!

138

пак до тоя 154 идиот

преди 7 години

Цъфнал ГЕРБ и ние също. Радев бил човек на миналото. Баба Цецка е човек на бъдещето. Да ви цецкам цецкината цецкина *** тиквоглави комунистически..

137

до 154

преди 7 години

Цачева е човек на бъдещето със славно комунистическо минало. Комунисти, комсомолци, герберисти славен път ви чака, славен път.

136

Паметлив

преди 7 години

До ВасилА бе то и за Плевнята гласувахме(аз също),та после пишман станахме.Но си имахме някакво оправдание-че не го познаваме.Сега оправдание няма-всички много добре знаят какво представлява Цеца!Освен материално заинтересованите,не би трябвало друг да я подкрепи.

135

Анонимен

преди 7 години

Другари да ви напомня ли че във цялата ви история на вашата секта вие никога не сте печелели избори срещу Българският народ. НИКОГА. Правите коалиции я със торлаците от ДПС ,царо и други бандити. Какви избори ще печелите като имате 200,300 хил. одъртели сектанти електорат.

134

Михал

преди 7 години

Никакво съмнение няма, че Цецка Цачева ще бъде избрана за Президент, още на първият тур! Преброителите на гласовете, които са зависими фенове на ГЕРБ, ще се проявят с помощта на организатора на ГЕРБ Цветан Цветанов! Няма да се допусне балотаж! Има ли балотаж, няма как да се докаже преимущество в гласовете и! Много малко от гласувалите на 1 тур за друг кандидат ще гласуват за нея на 2-ри тур!

133

Миро

преди 7 години

Виждате ли вече края?ГЕРБ отива си от нас.Те ще бъдат вече в рая!Ето го последния им час!

132

Васил

преди 7 години

Лично аз не вярвам че съществува истински българин,който ще гласува за Цура.Това е срам и позор за България,тази да е лице на нацията.

131

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ДНЕС В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТКОЛКОТО В БСП.

130

Анонимен

преди 7 години

Не на Цачева и Управлението на пожарникарчето-мутра!!!!

129

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че няма реална алтернатива на Цачева. Радев е човек на миналото, може да навреди много на имиджа на България в ЕС, това е голям минус. Цачева е жена и има дипломатически способности. Избираме най-доброто сред лошите варианти. Това е реалноста днес.

128

ИзбЕри!

преди 7 години

Айде , дружно! На шепа народ толкоС кандидати за прИзИдент! Толкоз партии и толкоз дИпОтати! С демографската криза ТРи ПЪТи по-малко! ЩОо! Бай БрадАр в ИфирЪ! Всички искайте бюлетина на референдума! Ако не Ви я дадат, пак искайте! После, отговорете по сърце. Не е ЗАДЪЛжително, но май е НАЛОжително. Все предлози, за знаещите, искащите можещите. 'ИЩЕ, .... Това е другото на 'искащите:. Точка. Край. Има умни! Да разберат!

127

поле широко

преди 7 години

До Анонименто и изборите 44та ги спечели Червената армия, но сега е заета да трепе украинците, най-много да им пратят пак хипхопрапметълроманс групата Любе за адреналин