173

Анонимен

преди 7 години

Джихадистите, комунистите, poмитe и социалистите на практика са едно и също.

172

Дара

преди 7 години

Уважаеми учени да сте станали полицаи!Те излизат изпушват по една цигара ,блокират едно - две кръстовища за вечер и веднага им се осигуряват 300 млн повече от така или иначе не малкия си бюджет....и това се повтаря всяка година.Вие искате едни 30-40 млн за по достойни заплати ... ами няма за вас!Вие сте лесни ,не носите пистолет в джоба и не сте възлово министерство,така че такива на опашката за след 100 години!

171

Боко Харам

преди 7 години

ако не сте бежанци ислямисти нищо нема получите

170

Анонимен

преди 7 години

инж. Балкански с претенции както обикновено

169

до 238

преди 7 години

Сега успокои ли се. Никой не е длъжен да ти чете безумията. Както и моите де. Глупост е да ти слизам на нивото. Жалък си.

168

до 234

преди 7 години

Това ти разбира мозъка, това мислиш. Да не се задавиш от злоба. Противен ст.ар.ик!

167

до 234

преди 7 години

Хубаво. Още малко ще ти излезе пяна от устата. Обади се 166.

166

да

преди 7 години

Ето такива като номер 222 работят в БАН - мрази всичко и толкова е озлобен, че за него бюрото не е работно място. Освен некадърниците в БАН, другия голям проблем са озлобените като него- мразят всичко и обиждат поголовно. Нито някой ми пише статиите, нито докторанти имам и какво като има статии в чужбина- сам си ги правя. То червен другар, то некадърник, то бюрото не било за компютри. Озлобени старчета!

165

до 222

преди 7 години

Кой си ти бе? Не знаеш ли къде стои компютъра бе? Кой ще наричаш дрюгарю бе, ком.пл.ек.сар см.о.т.ан. Ти пък си толкова за.лъо.к.ан, че не знаеш къде му е мястото на компютъра или лаптопа. Ти си от Игнатовските професори. Между другото игнатовските професори и червените другаро са все еднакви. Много обичате да се плюете взаимни. За щастие не съм нито от твоя клан, нито от клана на тези дето плюеш. Не.ща.с.т.ник!

164

Зозо the kid

преди 7 години

Дянков беше прав. Е като са толкова умни що не си отворят един офис и да дават акъл на по - простите срещу заплащане? Май си чакат пенсията само. До сега какво са измислили за последните 50 години?

163

до 222

преди 7 години

До АнонименА аз ли съм другарю? Аз? Ти си май изкукалия. Компа къде стои бе? Не стои ли на бюро? Ами да аз лично използвам лист и химикал, когато решавам сложни задачи математически, все пак не ги пиша с математическите програми. Абе ти нормален ли си бе? Или от злоба превъртя?Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/11/01/akademicite-na-protest-poiskaha-si-3000-leva-kato-za-nachalo.320592,1#comment-newest

162

a az

преди 7 години

До АнонименА аз ли съм другарю? Аз? Ти си май изкукалия. Компа къде стои бе? Не стои ли на бюро? Ами да аз лично използвам лист и химикал, когато решавам сложни задачи математически, все пак не ги пиша с математическите програми. Абе ти нормален ли си бе? Или от злоба превъртя?

161

до 199

преди 7 години

Свещенна простота. Ами до там ти стига мирогледа. То на бюрото се пишат научни трудове.

160

сминдух енд чесън

преди 7 години

У нас куцо и сакато се пъчи ,че се занимава с наука и дава консултации , а може би трябва да го дават по смирено.От когото има полза ще си намери призванието.

159

до 205

преди 7 години

До АнонименБи ли казал за коя сигурност говориш? И би ли ми казал каква част от б'джета на БАН отиде за сигурност и КОИ се облажиха? А?

158

До Просто е

преди 7 години

Чул те Господ, ама не виждам как ще стане. Питай патилите.На годишното отчетно събрание стане някоя ми+жи+турка и мазно измяуква, че била важна научната стойност на публикациите, а не броят и обемът им.В това време няколко дебели лели-шефки одобрително кимат с глава.Тези лели са се настанили в БАН като щерки и снахи на този и онзи, дали са им редовни докторантури, имат по няколко публикации, написани от научните им ръководители и вече 20-25 г. отчитат, че уж пишат монография. И така - до пенсия

157

до 206

преди 7 години

До До 188Абсолютно точно си го описал. На 39 години имах над 20 импактни публикации навън, започнах да правя много добри работи и познай какви ми се случи? И след като ми се случи как тези, които ми го случиха станаха над професор отгоре без нито една импактна публикация. Ами не искат хората да има критерии, по-лесно се взимат пари и титли без критерии. Наш човек, това онова....знаеш.

156

не

преди 7 години

До За проектитеДобре де, аз като имам над 30 импактни публикации в чужбина, доцент съм И НИКОГА НЕ ПОЛУЧИХ проект в моята област, проектите ги взимаха от тези с лактите и все съм се чудил хем нямат научна активност, хем им дават проекти, научните ми работи, дето международните рецензенти ги оценяват за приноси в науката, нищо ли не правя? Кажи ми? Трябва да има НУЧНИ критерии, защото става едно мазано и всеки говори от личен опит.

155

За проектите

преди 7 години

Четете книгата на проф. Хорозов "Проектният бизнес и ограбването на науката. Наръчник на управляващия мошеник" - там е обяснено какви схеми действат.Затова всяко институтче се пъчи с проекти, плаче, че не е получило финансиране за повечето от тях /това се постига с яки връзки и още по-яки лакти, също и с поделяне на парите между даващ и получаващ/. Който иска нищо да не прави, обявява, че ще работи по личен проект, финансиран от неговия институт /има се предвид заплатата, която ще получава/.

154

Анонимен

преди 7 години

3000 лева е голяма наглост. 3000 и дори повече само ако будителите ще развиват качество на българска медицина и технологии!