36

ДС

преди 7 години

Съединители (долен ляв пИдaл). А като цоцахте от колониите нищо не казвахте. Вие живеете добре, защото НИЕ живеем зле. Вие смао смучите другите народи....

35

Анонимен

преди 7 години

Напротив в пъти поагресивна

34

Анонимен

преди 7 години

Англичаните да си гледат БРИКСЕТА че острова им да не стане корал

33

Красимир

преди 7 години

Във всеки случай не е по-агресивна от САЩ!

32

Анонимен

преди 7 години

Достатъчно е да спрат нета на получовеците и кибервойната ще приключи

31

Анонимен

преди 7 години

След ВСВ Германия и Япония бяха церени за бяс по американска рецепта. И двете след лечението станаха нормални държави и водещи световни икономики. И руснаците след време ще бъдат церени за бяс за да станат нормални хора и нормална държава а не да разиграват целия свят с агресията и диващината си.

30

Анонимен

преди 7 години

То пък щото "Тинев" ама хич не е анонимно.

29

До 34

преди 7 години

Кои мостове? Нали знаеш да пишеш?

28

До 25

преди 7 години

Цар Борис е показал само как се защитават интересите на.....Византия като е обезглавил всичките си видни боляри с цялата им рода. От тогава от България е останало само името.

27

Анонимен

преди 7 години

31 Когато Русия изгради нещо като Британската общност ела се обади за сега прави ДНР

26

Един гражданин

преди 7 години

Русия днес трябва да благодари на Англия за съществуването си! Именно МИ-5 саботира ядрената програма на Хитлер като му гърми влаковете с тежка вода. Ако не бяха се месили англичаните и Хитлер при нападането на Русия беше разполагал с ядрено оръжие мислители че Русия днес щеше да съществува в този си вид?

25

Анонимен

преди 7 години

Саксите, които стотици години са пили кръвта на колониите си, сега изведнъж ни учат на морал! Реалиите се променят, не може вечно да мачкате света и да грабите ресурси.

24

Българина

преди 7 години

А сащ все по мирни и дружелюбни особено на 20 000 км от техните граници

23

вгр

преди 7 години

Параноята е опасна когато е в един човек, но когато обхване лидери става страшно.СТРАШНО Е КАТО ГЛЕДАМ КАКВА ПАРАНОЯ ТРЪШКА ЗАПАДНИТЕ НИ "ВОДАЧИ"ДА НЕ СТАНЕ КАКТО Е В ПРИКАЗКАТА: "ТРЪГНИ ПО БРЪМБЪР ДА ТЕ ЗАВЕДЕ НА ***"...ДАНО ДА НЕ СТАНЕ!!!

22

Анонимен

преди 7 години

25 като не знаеш не пиши глупости

21

Анонимен

преди 7 години

25 кои мостове са бомбардирани

20

Анонимен

преди 7 години

Налазвайте девочки! Тролмобилизация!!! Засегната е честта на пазителите на "ония" ценности, азиатските.

19

До 17

преди 7 години

Непрекъснато яде хурката от 100 години. Частичен и последен успех бе участието и на страната на победителите във ВСВ.Последно я изяде с разпада на СССР. Лошото е, че и ния я ядохме покрай тях. Сега слава богу сме на правилната страна.

18

Анонимен

преди 7 години

Повечето империи са се разцепили от вътре. Лондонстан е известен колониален май,му,нарник, където образованите бели хора са изчезващ вид. Колониалната из'мет с която е залята Англия не им прави впечатление, но някой друг им е виновен. В това отношение Запада не отстъпва по нищо на социализма - т.е. т.нар колониален социализъм. Гето-ци'га;низацията - бъдещето им.

17

Васко

преди 7 години

До АнонименХаха типичните опорни точки на Путин, да оправдава имперските амбиции с безогледна демагогия. И как точно Украйна и ЕС заплашиха Русия? А и санкциите на ЕС са срещу няколко олигарха и криминални приближени на Путин, а всъщност Путин въведе пълномащабни санкции. "Законните" референдуми на Русия в завладяния Крим със зелените човечета и преоблечени дивизии ги обяснявай на някой друг. Помним как Русия налагаше властта си в Източна Европа чрез манипулирани избори, терор и убийства.