28

пехотинец

преди 7 години

Българската Армия също разработва собствен изтребител външно наподобяващ английския хариер но суперсоник и способен да носи до 10 Български ракети въздух-въздух 5то поколение които използват сателитната мрежа за позициониране заедно с топлинното насочване! Китайската летяща пералня или Руските хвърчила няма никакъв шанс!

27

Паметлив

преди 7 години

До Анонимендо 21 Идеята стелт е руска научна разработка от 60-те години,отхвърлена заради проблемното управление на самолет с такива форми*.По-късно член на екипа разработващ американския проект намира публикацията на тая теоретична разработка и я превежда.Тогава вече иначе закъсалия проект потръгва.Естествено,да се говори за невидим самолет е твърде бомбастично,подходящия израз е "трудно забележим".*Стелтовете и сега имат проблеми с управлението

26

Анонимен

преди 7 години

Това най-много ме учудва как щатяни и руснаци се споразумяха за космоса?Как така пък изведнъж станаха дружки?

25

ззз

преди 7 години

А и да напомня още нещо (неафиширано много,много) за "Китайските" технологии: преди няколко години Китай си взриви с противоспътникова ракета собствен спътник, при което US побесняха от ярост искаха резолюция в ООН забрани, снкции и т.н. просто защото те НЯМАХА такова чудо и им трябваше над 1 година спешно да си преправят 1(една) ракета за да покават,че и те го "могат", след което направиха същото против което рИваха в ООН.А да напомна и друго: от 1996г. САЩ летят с РУСКИ космически двигатели!

24

Анонимен

преди 7 години

Би ме било страх да летя на това нещо. Китайците за пореден път доказаха, че не могат да правят самолетни двигатели.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами руснаците всъщност имат два самолетоносача произведени още в СССР, пушат като комини, и двата са еднакви. Та единият руснаците си го реновират и го пускат като свой, а другият го продават на китайците, те си го реновират и си го пускат като свой, но е купен от Русия.

22

ззз

преди 7 години

Е, да напомня: има крила и два двигателя, а като каца има и колела! А на обвинението от преди около година, че китайците купили от сърбите сваленото "стелт" недоразумение f117 и по него си направили самолета, Китай отвърна,че е несериозно да се занимават с тенологии от преди 40 години , при това доказали своята неефективност в бой (в Сърбия). А въпросният свален F117 бе предвиден за масово производство, но след провала в Сърбия, САЩ закриха програмата тотално и безславно - Стелт ама друг път!

21

Анонимен

преди 7 години

NE IM TRIABVAT NA KITAIZITE TIA SAMOLETI . RUSKATA FEDERAZIA SAMO S HORATA SHTE SI YA PREVSEMAT. SEGA RUSNAZITE SE ISSELIHA OT MOSKVA NA SAPAD.

20

Анонимен

преди 7 години

До zeusкитайците са откраднали технологията от САЩ, но всъщност стелт е руска разработкаруска разработка е ушaнката ти. Я кажи един руски стелт и да не е само на чертеж.

19

До 11

преди 7 години

Как да нямат руснаците? Наскоро излетя деветия Т-50, от догодина влиза в серийно производство...

18

До 17

преди 7 години

Те руснаците имат един произведен от тях самолетоносач и май се казваше Кузнецов, не знам как китайците го имат!

17

Анонимен

преди 7 години

Това не е руско, а заемка от фюзелажа на Ф-22 и делтовидните канарди (малките предни крила) на Еврофайтър.

16

Анонимен

преди 7 години

Добре че е Русия та тея да имат военна техника.

15

Анонимен

преди 7 години

Китайска му работа. И "самолетоносача" дето го имат и той е руски.

14

Анонимен

преди 7 години

Руска военна техника ок, ама китайска, благодаря не искам.

13

Анонимен

преди 7 години

Нищо китайско не бих си купил като оръжие. От както тея се опитаха да копират един "Су" и после имаха проблем с двигателя и се принудиха да закупуват за "своите" самолети двигатели на "Су", от тогава са ми ясни.

12

Анонимен

преди 7 години

Chinese пето поколение изтребител J-31 ще лети на руски авиационни двигатели РД-93.

11

Х. Тролев

преди 7 години

Да не забравяме че едно посолство бе бомбардирано по случайност точно тогава...

10

Анонимен

преди 7 години

Даже китайците имат стелт а руснаците нямат :)))

9

Хейтър Тролев

преди 7 години

Скоро гледах един репортаж и според САЩ , почти сигурно сваленият над Сърбия самолет е "отишъл" в Китай. И