50

Tanasis

преди 7 години

Da vi kaja vinagi se obajdam na jenata 2 h. Predi da se pribera i nikoga do sega ne sam zavarval njakogo a1:))

49

neo5

преди 7 години

Пиян пилот се връща вкъщи. Звъни на вратата.Отвътре се чува гласът на жена му:- Кой е там?- Полет 247, иска разрешение за кацане...Отвътре се чува:- 247 - направи един кръг над летището, 325 - трябва да освободи пистата...

48

Циганин

преди 7 години

Криворазбраната блгарска цивилизация . Това че пиела кафе с мъж , не означава че е правила секс с него ,аз си пия кафе с много жени , но това не значи че правя секс с тях .Оф ,щото нещата винаги ТРЯБВА да свършват по -български ,а уж сме европейци и нямаме нищо с турците-арабите ,а все по-турски караме ,за съжаление .

47

Анонимен

преди 7 години

Ей, имаше един виц!............Ако ти кажа че чакам трамвая, няма да ми повярваш!

46

ум умува ум царува

преди 7 години

Ако си имаха приятелско семейство ,с което да правят секс заедно с размяна на партньорите ,сега нямаше да завари жена си с гадже ,а щеше да я завари с приятелското семейство като правят тройка и той щеше да се включи за четворка и всички щяха да са доволни ! Който не може да гледа как чу.кат жена му пред очите му тогава ще я чу.кат зад гърба му !

45

Аз

преди 7 години

В друга медия пише, че става въпрос за роми...

44

Наблюдаващ

преди 7 години

До пази БожеТози гостенин явно е бил непознат на мъжа. Колкото до комплексите - така ли им викат вече на елементарните норми на морал и поведение...?

43

Анонимен

преди 7 години

Няма жена на света която да не е изневерила при такива обстоятелства. Катеричката като я засърби не признава нищо. Единици са тези жени които издържат по няколко месеца без да се чешат. Така че този юнак трябваше да си направи сметката че като отива на гурбет оставя жена му на друг. Сигурно си е помислил че онзи й е истъркал катерицата и за него не е останало нищичко! Ех селенжъри селенжъри кога ще поумнеете?

42

MAKEDON

преди 7 години

Mnogu ste eblivi ..... be vie Bolgarite a mozi da e nekoja od nasite pirinkite .Kaj mu idi toa gradce Dupnica blizu do granicata e ..... izgleda od Pirinska Makedonija..

41

пази Боже

преди 7 години

Една жена няма да може и гостенин да покани в дома си ! Аман от съпрузи с комплекси !

40

Анонимен

преди 7 години

ама на калъп ли ги е хванал - ако е така заслужва да й отреже главатачовека се блъска да купи учебници на децата, а тя си такова крастата

39

Анонимен

преди 7 години

кой е ? некой знае ли

38

Анонимен

преди 7 години

Сидни затова няма жена и избяга чак в Ав$$тралия. А ако все пак много му се доправи секкс - има кенгура, птицечовки, кучкки Динго......и те така...

37

Къргала

преди 7 години

За тва трябва да има винаги един сап зад вратата - "а в гъбръ, а в гъ*ъ" върти!

36

bolbov

преди 7 години

Българките са тежката злочеста съдба на България.която умира в поквара и разврат а им.

35

Анонимен

преди 7 години

А кой е виновен за гурбетите?

34

Некой

преди 7 години

За братчеди става въпрос , не за българи !

33

Анонимен

преди 7 години

Обикновенно се практикува така: Звъниш на вратата и бягаш на задния прозорец да чакаш беглец през прозореца.

32

Теди

преди 7 години

Прибира се мъж от гурбет и двете му ръце заети багаж .Опитва се да си отключи вратата. В това време съседката отдолу се провиква -С рогата съседе ,с рогата :))))))

31

Анонимен

преди 7 години

Тва нашият гурбетчия, дето пише в днес бг. Хахахахаха..