167

Анонимен

преди 7 години

Путин води по брой войни на глава на диктатор за всички времена така, че е логично мужика да очаква най-сетне третата световна война. Той знае, че няма да спечели, но освем мизерията няма какво друго да загуби. Да му мислят "челистите" !

166

Боби

преди 7 години

До 220Има една снимка от Грузия един руски военен от степите(самия той е с дръпнати очи) стои на средата на пътя с картечница в ръце, Без каска и бронежилетка, но с неизменната моряшка фанелка подаваща се под униформата.Срещу него има дузина джипове с Грузински военни с каски, бронежилетки оръжия какви се сетите всичко стил НАТО ВОЙСКИ(колко сме КУУЛ и ГОТИНИ).Грузинците отстъпиха. И това пред обективите на камерите.

165

Анонимен

преди 7 години

Русия и Китай започват да променят политиката си - разширяване зоните на тяхно влияние първо в Африка/Китай има вече 3 военни бази на източните брегове на Черния континент - Судан, Джибути и Танзания./, после в Европа. Западът се опита да спре това с арабските"Пролети"/изгониха 30 000 китайски специалисти и 10 000 руски от Либия/, но сега ще гризнат дръвцето. Единственият шанс на САЩ и ЕС да избегнат икономическото задушаване е нова световна война. Не че това ще ги спаси, но така се постъпва от

164

До 219

преди 7 години

За рашка=говняшка ли питаш?Самите руснаци нямат уважение към родината си, но ти както винаги си по-католик от папата. Браво, изкара няколко копейки днеска!

163

Боби

преди 7 години

До Сун Дзъ 195Грузинците бяха обучени от Американците, въоръжени с Полски НАТОвизирани Т-72, Турски БТР, Имаха Американски командни пунктове и радиостанции(като плениха един такъв пункт шефа на пентагона в ефир изглеждаше като че ей сега ще получи инфаркт) Израелски ПВО комплекси за близко действие. Украински Бук-М1 с Украински ракетчици които бяха много ефективни и свалиха Руски самолети докато Су-34 не го унищожи. Рашките се справиха в Грузия за колко дни?

162

Сп???нс

преди 7 години

!? ако се сетите 90-те години ВСИЧКИ американски филми въртяха сюжети около трета световна война - то не бяха извънземни , ядрени подводници , терористи с химическо оръжие на центъра на Новия Йорк и т.н. и сега изведнъж руснаците сънували 3-та световна хахах

161

Боби

преди 7 години

До Гигов 201Леле колко си ЗАЛьОХАНАсад имаше ВХ газове и опаковките бяха написани на Английски. Ако не знаеш какво е ВХ да те светна. Една капка в затворено пространство може да убие човек. Не винаги стандартните военни химически облекла са достатъчни за да се предпазиш от тази гадост. В много случаи инжекцията с противоотрова не действа.Ако АСАД беше ползвал дори само един боеприпас от 25кг ВХ газове в кое да е населено място щеше да има ХИЛЯДИ УБИТИ и няколко НЕЩАСТНИЦИ ВИДЕЛИ ТОВА ЛИЧНО

160

Анонимен

преди 7 години

Джаф,джаф....паленцата лаят,керванът си върви....

159

Анонимен

преди 7 години

А бе тука пълно с разбирачи беее..... тцтцтцтцт....Браво!!!!

158

пехотинец

преди 7 години

Българската Армия трябва да нанесе безпощаден ядрен удар по варварска Русия чрез изстрелване на Българските ракети с далечен обсег "Тракийска Комета-1 и Тракийска Комета-2" Русия показа че за 100 години предизвиква само кризи и човешки страдания! Няма право на съществуване!

157

Пешко

преди 7 години

Че то Турция и Рассия не е ли все едно вече, я как се пляскат и прегръщат двамцата другари. Щом у фейса основната путинофилска страница изкарва Ердоганя пръв държавник, а Кадыров бъдещ рассийски президент, работата е ясна

156

211541233

преди 7 години

До 200Готов ли си да се обзаложиш ? Дали ти стиска -я да видя ?

155

До ззз

преди 7 години

Статията е преводна. Вчера я четох в lenta.ru

154

оптимист

преди 7 години

Сърбите изритаха десет "вежливи люде", а ние ги каним. Много сложни избори. Но аз вярвам. После този генерал няма да го поканят и в Сирия щото сигурно е такъв летец какъвто и политик.

153

ззз

преди 7 години

АБЕ Марийче, каква е тази ПОРЪЧКОВА статия?!Така безогледно не се лъже, щото моментално бесва лъжата!То да лъжеш качествено си е изкуство, а в тази статия освен цитати на про американски медии и политици не видях!А и заключенията са така изсмукани от пръстите, че направо не са за коментиране!Всяко изречение трябва да се чете в отрицателна форма за да е близо до истината.

152

Пешко

преди 7 години

Е затуй се дразня на нашта мазна путинофилска политическа клика, дето само му кляка и му се мазни, барем вземе некоя троха от "Големите енергийни проекти". Дори сърбите му показаха един по-дебел тия дни

151

реалист

преди 7 години

Рашките са толкова зле, че дори да махнат джуджетата и пикатентропа, ще им трябват стотина години докато навлязат в цивилизацията.

150

Анонимен

преди 7 години

На Путин му се изтропаха в ушaнката :)

149

Гигов

преди 7 години

Повтаря се ситуацията от 2013 г. Като мазен котарак Путин предложи,в името на мира да съдейства,Асад да премахне химическите оръжия/които дефакто са Руски/.И до днес се питам,как можаха западняците да му повярват и го оставиха да избие милиони и още толкова да емигрират? Повече не трябва да им се вярва Рашките лъжат. А на предстоящите избори,всеки гласувал в полза на Червените е като Путин,лъжец лицемер и мерзавец.

148

Пенсионер

преди 7 години

Примитивен и крайно изостанал народ .Явно им се иска да живеят колкото се може по-зле.