12

Анонимен

преди 7 години

Който няма пари за зимни гуми, не трябва и да кара кола набор на предоха.

11

driver

преди 7 години

При сняг и лед най-сигурни са веригите,зимните гуми да си ги наврат отзад!!

10

До 1

преди 7 години

Като ми направите задължителни зимните гуми, ще карам със зимни целогодишно, нищо, че ще станат на ***!

9

Пипи

преди 7 години

По ул. Суходолска в София каруците си правят нерегламентирани гонки и няма сила, която да ги спре. Там катаджия не стъпва, нита една каруца не е с номер, както повелява наредбата, няма и коне със чип. Всяка неделя се събират в едно заградено място, напиват се и правят рали по Суходолска.

8

Кривондел

преди 7 години

А ще стане ли задължително да НЕ караш със зимни гуми лятото - защото пътищата ни са пълни с хора, каращи опечени и твърди зимни гуми на по 2-3 лета?И ако да - кой ще следи?И не е ли по-просто да го направят по другия начин - ако допуснеш ПТП и си с гуми, несъответстващи на условията, или си с втвърдени стари и неставащи за нищо гуми - да те накажат зверски - пък ти сам се сещай кога и как да сменяш?Защото ако ме накарат законово да си карам зимните гуми на +25 градуса - това е гавра!

7

додо

преди 7 години

Стига с тая простотия -зимнигуми-когато станат задължителни в Гърция,Турция,Испания тогава може и в България за голямо съжаление на картела-веригите са много по ефикасни!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

А каруците на ястребете ще проверяват ли

5

българин

преди 7 години

Зимни гуми пълен абсурд-в прогнозата за ноември дкември и януари 2017-НЕ СЕ ОЧАКВАТ СНЕГВАЛЕЖИ-ставаме за смях зарди далаверата с зимни гуми на някои алчни хрантутници,като са много отворени да продават зимни гуми в Дубай хахахахахах!!!!!

4

гфзь

преди 7 години

Грайфера на зимните трябва да е мин.4мм , а за летните 1.6 мм

3

Магаре

преди 7 години

Проблема не е в бобината, а в "магарето" в кабината. На калпава/некадърна/ ракета, космоса и крив. /от форумите/

2

Анонимен

преди 7 години

Зимните гуми няма да станат задължителни... и тази година! Не знам как ще накарат чуждите шофьори на КПП-то да сменят гуми. Не си представям и катаджиите с каталози на аетомобилни гуми да гледат шарки и да сравняват кои са зимни и кои летни.

1

Анонимен

преди 7 години

Трябва да са задължителни зимните гуми, който е карал знае разликата, камо ли пък като се наложи да караш в планина, проходи и т.н.