24

Do niki Nr 3

преди 7 години

Prav si niki! Da gi nastaniava v bankia. A moje i na jultite paveta.

23

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина има бежанска вълна, правителството ще с прави, че не знае за нея.Защото трябва да вземе отношение. Когато няма, трябва да се създаде илюзията, че има и се справят отлично. И да могат да опоскат бюджета, доставят джипки, построят и обзаведат някоя стара казарма и лапнат комисионните. Но когато някой протестира против мигрантите - той разпалва несъществуващи страхове.

22

Анонимен

преди 7 години

Има или няма бежанци, парите трябва да се усвоят! От мафията! А това, че на селското читалище вратата виси на една страна и прозорците са оцъклени като циклопи, никой не го интересува.Помните ли когато инженерите от Изтока изпотрошиха лагера си в Харманли. 27 прозореца и десетина врати ПВЦ, както и много друг инвентар бяха помлени и възстановени до 2-3 дни.А българена се мъчи и никой не го е грижа за него. Освен когато трябва да го унищожи или му купи гласа в неделя.

21

Георги

преди 7 години

Колко пари ще "усвои" държавата, за да напълни селото с престъпници ? Тук не става дума за човечност и т.н. Става дума че някой ще си напълни джобовете с пари и ще се чувства велик, а други няколко стотин ще живеят в страх. И това са баби и дядовци които цял живот са се блъскали и на края освен мизерната пенсия ще им сложат за съседи талибани. Айде да падат визите и да заминавам за Канада. По-добре там да си давам данъците, поне ги даваш на хора. Тука всеки е пишман тарикат и хитрец

20

Парадокс

преди 7 години

Какво се оказва? Аз съм селянин и цял живот си обработвам бащината земя. Живея си тук на село и съм щастлив. Понякога имам повече пари, друг път гладувам, но съм щастлив на бащината земя.Селото ни е малко и какво се случва?Изведнъж в селото ни ще докарат бежанци, които не милеят за тази земя. бягат за някъде и някакъв политик за които сигурно съм гласувал, защото съм *** и и излъган не зачита моето мнение. А политика си има къщи и апартаменти в чужбина. Какво е това?Какво да напрая сега?Мамка му

19

сав

преди 7 години

долу гробарската шайка.Гласувайте масово и против тях.Още някоя друга година и Буда Борисов ще затвори държавата.България за 1300 години не е имала по предателско, продажно и неграмотно управление.Тия чупят ***.За 160 милиона евро ще подмени Българите в България с афганистанци.Е това правят тия умници Б.X. и Цв.Цв.

18

Анонимен

преди 7 години

A сега протестиращите и най добре всички българи да отидат и да изберат ,,майката '' на нацията или генерала ,,натовец '' за да бъдат спокойни ,че директивите на Брюксел за разселване на ,,бежанците'' ще бъдат изпълнени на 100 процента !

17

Българина

преди 7 години

Протестиращите 700 души лично избраха на последните избори башибозука ***. Кой каквото си направи друг не може да му го направи... И така в национален мащаб. Да им дойде акъла на тези избори, дано, че българина мнооого пр о с като майката и бащата.

16

Анонимен

преди 7 години

Бойко, слушай народа, а не Меркел.

15

Корморан

преди 7 години

Така ще е когато народа спи и се подчинява на една тиква и неговите доносници.Проблема е че няма единство в българския народ

14

Д. Димитров

преди 7 години

Робство е социално-икономическа или правна система, при която, хора наричани роби са разглеждани като собственост на други хора, наричани робовладелци... робът е човек без права! Пак казвам, в момента България е поробена без битка и без война... разбихме държавата си, унищожихме армията, скапахме образованието... за да се угоди на поробителя! До кога?

13

Циник до ано

преди 7 години

Ти говориш без да мислиш! Обясни "хуманитарните" си идеи на майките на децата във Франция - дето ги изпомачка френския арабин с тира! Второ - колко от тези така наречени бежанци е подслонила САЩ! Трето - вместо да се борят за родината си - те търсят келипира! Четвърто - аз не съм убивал, и изнасилвал никого, че сега да ги хрантутя до 9 коляно! Пето - когато те взривят на някоя спирка - изхъркай последната си кръв със съзнанието - колко си хуманен, огромна час от тези никой не знае откъде идват!

12

Анонимен

преди 7 години

За да няма мигранти насила заселени в БГ гласувайте срещу ГЕРБ-вана антибългарска продажна мафия

11

Д. Димитров

преди 7 години

Наглост.... хората не искат, а политическата каста за пореден път показва, че мнението на българския народ, на суверена не е важно! За "умните" ни политици е важно да угодят на чуждите си господари независимо дали е с цената на национално предателство или друго. На мен това започва да ми прилича на робство!

10

ДС

преди 7 години

Бойко хващай пътя. Какво си обещал без да ни питаш. Ти изцапан уред за аkане от болни хора.

9

Анонимен

преди 7 години

И кво като са хора?Аз не ги харесвам.Не обичам когато някой ме задължава едва ли не да съчувствам и разбирам,че Хасан,Мехди Мохамед и тн имат по 10 жени и 50 деца и искат нов мерцедес.Ако зависи от мен бих ги пратил в Северна Корея,Китай.Там местната власт разбира всичко може дори по няколко мерцедеса да им купи.

8

Анонимен

преди 7 години

Власта получава пари за да приема тези чужди по религия и манталитет хора, Тези пари влизат по джобовете на крадливите и лъжливи имащи власт българи. Ако българи и мигранти започнот да се избиват, това няма да попречи на властта. Ако убият или обесят един властник предател и закачат бележка с обяснение защо са му взели живота, останалите властници щие помислят дали да застрашават живота на българите с имигранти ислямисти

7

Анонимен

преди 7 години

Нито един! "Бежанците" вън от България до последния човек!

6

Вес

преди 7 години

До аноами вземи си ги във ( У Вас ) бе ..урчо като се заступваш за тях

5

ves

преди 7 години

вземее си ги в Бояна и под чаршафа ама и те ще се смразят като видят ЦЦ