19

до 11111&

преди 7 години

Не, България ГИ ИСКА, и ги очаква. Защото те ще ни спасят от изчезване.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

18

nE SA hvashtam

преди 7 години

Обичам когато предизборно започват да валят добри новини!

17

11111&

преди 7 години

До 14 България НЕ ги чака!Това ,че ти ги чакаш си е твоя работа!Вземи си ги в къщи...пари им давай,храни ги ,дуупе им дай,брада си пусни и по 5 пъти на ден бии челото в асфалта, дъщеря ти афганистанец за зет да ти доведе, 5 талибанчета да роди ,а като не слушаш зелката да ти резне....

16

БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

Аз искам бежанците, и не само аз.По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и .Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.

15

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 7 години

ТИ ВЕРВАЙ НА др.НИНОВА ----КОЯТО, ПОКАНИ МИГРАНТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ!!!!!!!!!ЙОТОВИЦА И РАДЕВ---УТРЕ ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ ЕВРОПА ..."НИ НАЛАГА".... ДА ПРИЕМЕМЕ "мигрантите"------------А , ВСЪЩНОСТ---ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХНОТО ИДВАНЕ!!ВЕРВАЙ--НА ТИЯ КОИТО ТЕ ЛЪЖАТ....ЗА ДА ПРОКОПСАШ У ЖИВОТА ..ХА,ХА,ХААААА

14

Анонимен

преди 7 години

Бега бе - малко...Тая явно не е вчасМалко, ама колко?Да си ги прибира в хола! Да ги води при роднините си. Аз не ги искам!Не искам минарета ТУК!

13

Анонимен

преди 7 години

Да идват, България ги прием и очаква.Трябва да приеме и заселваме всички млади и здрави хора,иначе обезлюдената ни държава ще изчезне.

12

МИГРАНТИТЕ ИДВАТ...

преди 7 години

БСП --ГИ КАНИ ОТ БРЮКСЕЛ!!!!Тука у България -----СЕ ПРАЯТ НА "НАЦИОНАЛИСТИ"!!!!!/....в Брюксел си траят ---ЗАЩОТО *** ТАМ ВЗИМАТ ПО 15-ХИЛ.евро /заплата месечно.../...ха,ха,хааааааааааааааа

11

Анонимен

преди 7 години

Докъде стигнахме, някакви излукуригали бабки да ни управляват и още повече, водят силови министерства!Борисов е за съд!!!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Бъчвата отчете спад, следователно по-малко ги хващат, повече си минават безпроблемно. Пак не е зле - поне не висят тука.

9

Анонимен

преди 7 години

Не само на Боко а и на тая й хлопа дъската! Както говори и изведнъж завлачва към висок тон, това е психическо заболяване!Приказките й са неадекватни, клиширани от това което е чула преди това от Боко!Тези хора са много опасни за България!

8

до 5

преди 7 години

Какво браво бе цАрвул с какво се справят скакалците са ни залели по провинцията хората са дигнали ръце ,а такива като теб ръкопляскат на управляващите смешници

7

Анонимен

преди 7 години

A мините?! Кога, А?!?!?!

6

като има спад ,

преди 7 години

на нелегални защо нов лагер с НАШИ пари,а защо....

5

смЕх

преди 7 години

Какъв спад *** стрино за това ли около Лъвов мост са само харабели ,а сърбите проводиха войска по границата си за да се вардят от нищото ли.

4

Браво!

преди 7 години

Браво!Изключително силно правителство! Прекрасни министри, които се справят блестящо с тези много сериозни предизвикателства, пред които се е изправила днес България!

3

Анонимен

преди 7 години

Министърът да инспектира не Резово, а Митничарско село и ако там няма спад на доходите значи, че няма спад и на нелегално влизащите у нас !

2

Анонимен

преди 7 години

Спад на нелегално влизащите у нас, вика Румето. Увеличаване (рекордно) броя на туристите, вика Ангелинка.Ама, май е обратното, викам аз. :)

1

ТАКА Е БЪЧВАРОВА ..

преди 7 години

...НО, др. К.НИНОВА ВИ Е ПОДГОТВИЛА НОВИ "ОСВОБОДИТЕЛИ "....в БРЮКСЕЛ!!!!*** са гласували ....."НЕКА МИГРАНТИТЕ ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ"!!!!!