142

спонсор на МВР

преди 7 години

По Цариградско шосе: милиционер, роднина, милиционер, роднина...

141

Анонимен

преди 7 години

до 161дай ми линк къдетъо Дългия е приветствал Костовк!

140

Анонимен

преди 7 години

Рефереднумът обслужва мутрите.-----------------------------------------------------Истината в едно изречение. Точно затова и Слави Трифонов го "иницира", по- точно инициатори са неговите кукловоди, той само го представлява за пред народа. Мижи да те лажем, както казват шопите. Ами като има такъв лесно манипулируем народ, що не? Слави каза:, това са точките в референдума, подкрепете го, подпишете се. Чакай малко, народът може да има други искания или да не е съгласен с някои точки. Защо не го подложи на публично обсъждане.? Сега

139

Анонимен

преди 7 години

То пък една София)))))

138

Анонимен

преди 7 години

до 158Дългия пя за идването на Мавъра или за свалянето на Мавъра, брат? Я се уточни със себе си, че изглеждаш доста смешен!

137

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ДЪЛГИЯ ПЯ И ЗА ИДВАНЕТО НА ИВАН КОСТОВ,КОГАТО СЛЕД КУФАРЧЕТАТА,ЗАПОЧНА ДИВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ Т,С КРАЖБА,ДЪЛГИЯ ПЕЕ ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ,НО НИЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕЗИ ПЕСНИ,ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА СТАВАМЕ ПО БЕДНИ.ГЛЕДАТЕ САМО СОФИЯ И КАК ДА СИ НАПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ,ОКРАДОХТЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ,НАЛАПАХТЕ ТЕ СЕ КАТО *** С ЛАПАТ.СЛАВИ СЪС ПЕЕНЕ НЯМА ДА СТАНЕ,С КЮТЕК ПО МОЖЕ НЕЩО ДА СЕ ПОЛУЧИ.НИКОЙ НЯМА ДА ВЪРНЕ ОКРАДЕНОТО С ПЕЕНЕ.ПЕЙТЕ СИ ВЪВ СОФИЯ ЗАЩОТО ВИ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА.

136

Анонимен

преди 7 години

за жалост народа с тези наши партии изпростя напълно никоя партия няма да ви каже че да живеете по добре зависи само от нас самите а не от тях , както е във шфейцария европа и другите бели държави

135

Анонимен

преди 7 години

След 50 минути идва Дългия на центъра и оня селяндурт от Банкя по-добре да се изпарява доброволно, че тази нощ ще му запали не само парламента, а и *** в Банкя народа.

134

Анонимен

преди 7 години

Тими, страх ги тресе и Тиквата и сие, затова няма да има онлайн предаване. БТВ също е на Тиквата!

133

тими

преди 7 години

никоя телевизия няма да го дава по принцип по закон това е мероприятие за кампанията на националния референдум и би трябвало по закон да се излъчи но тук е България нали не мислите че СЕМ ще каже нещо по въпроса както се дават кампаните за президент така би трябвало и това но за него ще го пропуснат все едно не било

132

Анонимен

преди 7 години

Тотално ще фалшифицират изборите! Милиционерските коли на Бъчварова/Цветанов, Борисов/ ще разкарват в изборната нощ насам-натам чувалите с бюлетини и протоколи и ще ги фалшифицират НА КУП! За това не приеха да се гласува по пощата от чужбина, защото трябва да ги фалшифицират ЕДНА ПО ЕДНА! СЛЕД ИЗБОРИТЕ-ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА! СОФИЯНЦИ, ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО/ЦИК/!

131

Славито бе

преди 7 години

И още едно намусено "бед-ес" лице изгрява на хоризонта: този път на политическия. Нямам нищо против да си прави музичката (признавам, и аз съм си пускал някое друго парче). Тук обаче Дългият почна здравата да се олива. Сори, ама яко ме дразни подобен бурсук да ми бучи от екрана всяка вечер какво е правилно и какво не. Мерси за инфото Славчо, знаем ги тия неща. И не, няма да гласувам да ме управлява поредния мутрафон с клика от джафкащи злобни джуджета (а.к.а. сценаристи разбииш ли...)

130

ФАКТ

преди 7 години

Вчерашният БарекОФ, днешният ТрифоНОВ!

129

Анонимен

преди 7 години

Мога ли да попитам защо трябва да има полиция да ме варди след като участвам в митинг? 1990-та имаше ли полицаи които да охраняват 1 милион души по булевардите на София?

128

Анонимен

преди 7 години

Радвам се, че Слави прави нещо да се разбута спокойствието на ГЕРБ. Лошото е, че той е по-голям *** и от тях и ако има власт ще е не по-малко вреден. Но пък ако не беше ***, кой щеше да го подкрепи? Хората си искат чалгата, тъпите сериали, биг брадъри.... това е техният живот, другото не го разбират, а човек се плаши и не подкрепя това, което не разбира.

127

Анонимен

преди 7 години

Освен това Веселин Маринов има да се отблагодарява на ГЕРБ, защото уредиха на работа дъщеря му в РВД на висока заплата, както и мъжът на цецка (явно коя), който е специалист по гробещни паркове, но работи в РВД, както и съпругата на сметкаджията Михайл Константинов и др.

126

Анонимен

преди 7 години

Тиквяата нацапа гащите яко и впусна всички служби срещу концерта на Дългия.

125

Анонимен

преди 7 години

Слави си има лична охрана, ченгетата и баретите ги е пратил Тиквата за да няма кървав преврат тази нощ. Правите ли разлика?

124

край

преди 7 години

Властта ненужно пресилва мерките за сигурност за да компроментира концерта от там и Референдума. От снощи медиите са включени да реват срещу "блокадата на София".За тяхно съжаление не си дават сметка че лоша реклама няма - довечера половин София ще е на концерт. Познайте дали телевизиите ще го дават...

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 140Градът не го е затворил Слави а герберастките Фандупкова и Бъчвестата, които умират от страх народът да не гътне бащицата им.