129

баба Гица

преди 7 години

Нито ме интерсува КОЙ го финансира нито КАК, а по-скоро ЗАЩО?

128

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕ, той Слави ако няма тия пари, ти ли ги имаш, бе гольо ? ------------------------E това е проблема, че парите са му от хора като Илия Павлов, Васил и Георги Илиеви, а сега цоца пари от фараона Цецко ВасилеФ

127

Анонимен

преди 7 години

Абе някой знае ли от колко часа е тоя концерт.Никъде не пише в статията.

126

Анонимен

преди 7 години

До КОЙЕ, той Слави ако няма тия пари, ти ли ги имаш, бе гольо ?

125

КОЙ

преди 7 години

Кой финансира този "концерт" ? Откъде учиндолския извади толкова пари, че да събере толкова много хора на едно място ?!

124

до хенде

преди 7 години

Хубаво е че си знаеш че нищо хубаво не те очаква

123

борис

преди 7 години

Не разбрах каква е причината да се тормози 2 милионен град , за кефа на учиндолския чалгаджия.Като иска да си прави концерт, да си наеме някой стадион и да се кълчи там,колкото си поиска.Всички партии си проведоха предизборните концерти из различни зали, без да блокират столицата за цял уикенд. Само дългия с е л я н д у р, трябва да се покаже като въшка на чело.

122

Анонимен

преди 7 години

... просто няма толкова голяма зала или стадион на който да се съберат над 350 000 човека ...

121

Анонимен

преди 7 години

До Миро Иванов.Като си почнал да описваш крадците на България,продължи нататък,или не смееш.Ако беше само той,да.Борисов подаде оставка,и след това какво стана?Народа ще поиска затвор не само за Борисов,ако има власт,тоя народ,ще поиска всеки крадлив политик в затвора.Затова не вярвам на политици и техните ***.Наказание за всички КРАДЦИ И ИЗЕДНИЦИ НА НАРОДА.Вън от парламента!От кого видяхме добро?240 лалугери-едни и същи.40 говорят от трибуната или се карат,а останалите 200 пепкат и папкат

120

ИСТИНАТА

преди 7 години

Шайката Борисов, Искров, Цв. Василев, Пеевски , Орешарски... отмъкнаха 4 000 000 000 от КТБ! Борисов и Цацаров заметоха дирите -както Виденов на кредитните милионери!Нас за 1000лв ни гонят до дупка!КЪДЕ СА ПАРИТЕ!

119

Анонимен

преди 7 години

тъй или иначе славито е един от малцината може би едсинствен дори който може да прави пърформанси и да вдъхновява младостта, голям артист е не може да се отрече , а дали и за друго става ще видим. а и от чисто екологична гледна точка е добре че ше има по малко безсмислено движение на трошки.

118

Анонимен

преди 7 години

ако някой е забравил - власт се взима на избори, а не на Чалга концерт !!!ако някое сценаристче има сценарий за безредици ... трябва полицията да ви спука от бой.Бойко да гледа, че Фандъкова не става за нищо ... явно е фенка на слави дъртата чанта

117

Анонимен

преди 7 години

Цариградско не йе центъра, то е междуградско ! И нали под него минава метро!

116

Анонимен

преди 7 години

човекът ИЗРИЧНО поясни ... човекът си го заври отзад

115

Анонимен

преди 7 години

ако някой е забравил - власт се взима на избори, а не на Чалга концерт

114

Анонимен

преди 7 години

човекът ИЗРИЧНО поясни, ЧЕ ЩЕ СЕ ПЕЯТ САМО НАРОДНИ, ПАТРИОТИЧНИ, МАКЕДОНСКИ И ХАЙДУШКИ ПЕСНИ. Стига повтаряхте едно и също. ЧАЛГА НЯМА ДА ИМА конкретно на този концерт! Ше участват и други певци и артисти също. АЙ СТИГА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРИ СА ИЗЯВЯВАХТЕ КАТО СТАДО!

113

край

преди 7 години

Бай Фидане преди 6 г. нарочно демонстрираха колко са лоши мажоритарните избори с един фалшив "мажоритарен елмент" Естествено Фиданките се хванахте на въдичката.

112

край

преди 7 години

До Бай Фидан - а напиши в Гугъл избирателни системи по държави и ще видиш че 80% от богатите и уредени страни имат или чисто мажоритарни или преобладаващо мажоритарни избирателни системи за парламент - Германия е със смесена 50% мажоритарна. Преди 6г. ни замазаха очите с "мажоритарен елемент" от само 30 депутата и то не в два тура. Когато мажоритарните избори не са в два тура както се предлага сега - винаги ги печели най-голямата партия.

111

Анонимен

преди 7 години

Кажете за Слави Трифонов за двете срамни решения на ЦИК за предстоящия референдум: първото да не се слага печат на бюлетините и второто да се изключат камерите, които следят избирателните комисии: По думите на Слави Трифонов това отваря широко вратата за манипулации и подмяна на вота на гражданите.

110

Хенде Хох

преди 7 години

...това е толкова абсурдно че няма нужда от конентар!!! ..няма такава държава!!!Което може би значи че някой ни е приготвил нещо,..следващия "спасител" да изпусне парата..