7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1, правилно, то аслъ Бойко им е виновен, сигурно неговите депутати са подлъгали тези на БСП и после сда се извъртели и са гласували с не та да ги изложат. Хахахаха, смешници, другарко Нинова, отзови ги всички обратно

6

Темида

преди 7 години

Това БСП още ли го наричат партия. Аз мислех, че е престъпна група с традиции в управлението на овце (под формата на народ) които повече от 40 години ги лъжат едно и също.

5

Анонимен

преди 7 години

тя,миграцията,ако беше полезна,ЕС нямаше да ги разпределя по квоти,а щеше да си ги прибере в германия. корнелче,не се сърди на евродепутатите си,нали знаеш на каква заплата са там, ще гласуват,де друг път такъв гювеч.

4

Анонимен

преди 7 години

Те предават България тя сметка ще им иска. Как ще им я поиска, ще ги разпопи ли, ще ги оттегли ли от Европарламента, бой с пръчка ли ще им приложи или ще ги изгони от партията им? Те си направиха милионите вече сега и да иска да ги озапте няма начин. Ненакрадоха се ей да им приседне дано!

3

Анонимен

преди 7 години

Ами призовете ги да се оттеглят! и се подгответе за пресконференцията, защото пред очите ви Греб изкупиха куцо и сакато, корпоративния вот в държавната администрация е явен, рекета върху всеки, от чистачката и параджията до началник сектор ,,Озеленяване'' е виден, но вие мълчите. Щото сте комбина и статукво. Пусти трън неокастрен....!

2

бате

преди 7 години

И това от партия с претенции за държавно управление, ясна структура и т.нат. Срам и позор за идеала, които се опитват да представляват. А кво остава за другите....

1

Анонимен

преди 7 години

Каква сметка ще им търсиш като Корнелио като те знаят само банкова сметка друго не. ако им удариш парите тогава ще разберат иначе не.