12

Анонимен

преди 7 години

До Браво на децата!Ти не помниш ли, че кандидатстудентите от малцинствата, с успех от дипломата (3.50) и с тройки на приемните изпити влизаха да следват още при първото си кандидaтстване, на първото класиране?А българчетата, особено ако нямат работническо-селски произход и не са от така наречените в миналото "изоставащи окръзи", ставаха студенти с общ успех от дипломата за средно образование (5.50), а на приемните изпитите трябваше да изкарат оценки не по ниски от мн.добър (5).

11

С паритеСиПрави беля

преди 7 години

Дори парите за подобни стипендии да идват от частния джоб на някого си, пак е неприемливо.Ако парите са частни, собственикът е в правото си да подкрепи някоя етническа общност, ако така е решил. Другите етноси ще се чувстват обидени, нормално е.Но не е нормално да се дават пари за минимален успех и тези пари да са повече, от онези, на които се равняват стипендиите на отличниците. Защото по този начин се нанася удар върху образованието - ромчето няма стимул да се старае за по-висок успех!

10

Анонимен

преди 7 години

Ако си българче с бедни родители кучета те яли така ли? Или за всички или за никой.

9

Браво на децата!

преди 7 години

Другарката Кунева-Пръмова и другарят Боко Тикварев раздават пари предизборно. Другарката Маман Цеца го е закъсала и трябва да се помага. Пари има - от взетите милиарди нови кредити. Е, идиотско е за 3.50 да се дава по-голяма стипендия отколкото за 5.50, но това е ГРОБ - най-антибългарската шайка добирала се до властта след 89-та.

8

Анонимен

преди 7 години

...и да даде равна подкрепа и шанс за равен старт на всички., още сте млади и зелени. Равенството не съществува. Няма такова нещо като равен страт и подкрепа, било то и с шанс. Нека да им дадат на ромите помощите, но да не е парична. Да им се закупи всичко необходимо за един ученик, при определени условия. Не изпращаш ли детето си на училище, всички помощи, които получаваш да се спират. Условието да важи за всички. Такава програма да действа едни 10-15 години или 2-3 поколения.

7

ТРЯБВА

преди 7 години

След този криминален случай на МОН , трябва да се закрие тази Организация .Парите са платени от Саудитска Арабия . Защо спи ДАНС ?

6

бай иван

преди 7 години

Тамън четох една статия за българска орка (ци.ганка) в швейцария. Били й обещали да (цитирам) "бере банани в Швейцария" ?!?! Тя с вид 'банани' пак се занимава в момента де, но ...... като се замисля тая направо да й връчват стипендията от 30 евро на месец. Все пак чувала е за държава Швейцария, нищо че банани там не растат де, но все пак за 3.50 има знания.

5

Мима Рижата

преди 7 години

Само ГЕРБ!И стига сте плюли по образователната реформа, мазни червени каскети!Бойче, разтривай им на *** по- често вратните жили, че заради тях образованието ни е на тоя хал и учителите са докарани до просешка тояга!!!!

4

БХК

преди 7 години

За ромите и бежанците соц помощи трябва да станат 300евро,а бьлгарина да бачка за 420лв мин.заплата

3

Срамота

преди 7 години

Кой е виновен, че българите са дискриминирани в България, може би отново Станишев и Орешарски?!

2

Анонимен

преди 7 години

Идват избори, а гербаджиите се нуждаят от *** гласове, за да спечелят!гербаджийски девиз:-Взимай от труда на работливия - Давай го на мързеливия - за да си напълни гушата крадливия, демек Боко Тиква Проста и ГЕРБ!

1

Анонимен

преди 7 години

Спирам да плащам данъци, ако се продължи да се пълни гушата на кюнците! Така ги превръщаме в ***, не че и сега не са.