219

Анонимен

преди 7 години

Елате въоръжени и скрийте оръжието си наблизо, защото този концерт ще прерастне в нещо друго, което дълго очакваме.Също така се нахранете, не пийте (много) алкохол и се наспете добре преди това, понеже ще бъде дълга нощ.Имаме нужда от вашата сила и решителност!

218

vlady

преди 7 години

До АнонименБареков е пълен *** - нарече феновете на екстремния метъл в България наркомани. Не мога да простя такова отношение.

217

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрие се от феновете си, особено от снимки с тях, че не е за разправяне какво ще се е щракнало по снимките.

216

Анонимен

преди 7 години

До redimagтова е новата спортна инициатива на Общината - ходенето пеш е здравословно, срещаш повече хора, общуваш.само да не изтеглят и тия от южната граница да вардят перцата от еротичните сънища на Сиромахов, че ще се юрне и цяла Сирия на концерта, а бабите по селата съвсем ще останат без зимнина.

215

Анонимен

преди 7 години

Чешейки простотията по корема, слави натрупа и труоа ли трупа милиончета. А за овцете - балончета. Столицата ще стои диванчапраз на чалгата е събота. 30 години е все събота, де.

214

Анонимен

преди 7 години

Чудно дали някой от феновете на Трифонов си е правил селфи с него на улицата? Може и групово. Да сте си говорили с него така, след предаване, пред НДК?! Или общувате чрез социалните мрежи на личен профил?Защото Бареков има фейсбук/туитър акаунти и общува с хората и се движи сред хора, макар че що проклятия е отнесъл....! Трябва да имаш мъжество да се изправиш срещу мнението на народа, да отстояваш идеите си, не да се обграждаш само с удобни клакьори, да хвърчиш с бронирани лимузини и да триеш неудобни коментари в официалния сайт на шоуто! Световни звезди си правят всеки ден селфи с фенов

213

Анонимен

преди 7 години

***. Поредният.

212

Андрейчо

преди 7 години

Тоя пък за кого толкова се мисли,че чак очаква атентат да му правят?! Е,ако си го е поръ чал-може да спретне в шоуто шоу :)))

211

Анонимен

преди 7 години

гологлавия нещо взе да си зима много на сериозно.това че пълни някъв стадион с чалгари и пърхутести наркомани,не значи нищо.опазил Бог и тоя да стане политик

210

Анонимен

преди 7 години

17 години си стоя в топличкото кресло в Бтв, ръсеше простотии и кръчмарски песни, покани цялата гилдия на поп-фолка, лигавеше се с Азис и се правеше на "капо ди тутти капи "в българския ефир, влизаше в студиото придружен от полуголи танцьорки -тогава не му хрумваше да се опълчи на властта. Сега рейтингът му падна под критичното ниво, дори феновете му прозряха що за стока е Трифонов и не им се гледат изтърканите до втръсване *** скечове, актьорски вечери и техните още по-*** сценаристи - и изведнъж спретна едно референдумче и се разбунтува срещу властта, щото това му е последната година в еф

209

Анонимен

преди 7 години

Aide pa ti be pepel ti na ustata slavi. Gerberite sigurno te mradstno i mutrite ot japonskia i losenez no dr te obi4at uspehi na konzerta mnogo ti savijdat 4e si bogat mutrite ne obi4at dr da sa po bogati ot tag no naroda ne hi obi4a a tebe te obi4ame slavi i kulu bend uspehi

208

redimag

преди 7 години

Пак нещо не ми е ясно : Защо Трифонов не си проведе концерта на близкия стадион , а трябва общината да затваря най невралгичния пункт на София за денонощие ? В БГидват световни звезди президенти и такъв цирк насред София не е имало . Може би има нещо ново да каже или да изпее Съмнявам се дали е толкова важно и дали това което изпълнява е толкова стойностно !

207

Анонимен

преди 7 години

Обществотов БГ няма ли най накрая да бйкотира този гей завинаги....

206

Анонимен

преди 7 години

Затварят половин София заради чалгата на някъв чалгарнаистина няма такава държава

205

Край

преди 7 години

С МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в парламента ще влязат хора които сегашната система не допуска защото на нея и трябват послешни а не мислещи депутати. При мажоритарн избор партиите си остават пак същите НО вече ще си правят сметка дали да издигат послушен но мразен човек за депутат - щото няма да и го изберат. Показател е сега избора на Цачева. Тази женица няма да стане президент нищо че слушка Бойчето и си държи снимакат му на бюрото.

204

Анонимен

преди 7 години

До МунчоАаа,***,друг един ***- бай едикойси се е взел за най -сериозно.Без него слънце не изгрява.

203

Край

преди 7 години

При мажоритарна система в парламента не може да влезе Владо Кузов, Бареков, В Сидеров, Лъчо Мозъка, Баракова, Цв. Цветанов, КНинова, Даже за Борисов е съмнително. В нито един район тези хора не могат да съберат одобрението на повече от половината избиратели. ВДЯВАТЕ ЛИ ЗАЩО тези ще се борят срещу мажоритарнна система - щото трябва да си търсят работа после.

202

Край

преди 7 години

Мажоритарната система е добра за НОРМАЛНИТЕ ХОРА. При нея от един район от около 15 хил. човека се избира 1депутат който е одобрен от 50% плюс 1 от гласувалите. Т.Е. човека трябва да е харесван от повечето от гласоподавателите. Няма такъв политик в сегашния парламент. Това е РЕВОЛЮЦИЯ или я правите или пасете трева, блеете, мрънкате и давате мляко и ви стрижат и ви дерат накрая.

201

Край

преди 7 години

Само при МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ИЗБИРАТЕ - добри - лоши депутати - избираме а при сегашната система ГЛАСУВАШ но нищо не избираш с листата в парламента влизат хора израни от Вожда на "партията". Дано 50% от населението вече го е разбарало. Който не е - никога няма да го разбере- той си е овца за стригане и ще си прави "реформи" до три хиляднате година.

200

Анонимен

преди 7 години

Дай боже повече "фолк",като "Нема такава държава".Откога ви го напява човекът,а вие блеете.Конграчулейшън!