96

Анонимен

преди 7 години

- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра!

95

Съветник към Европа

преди 7 години

Ако пуснат бежанците НЕЗАБАВНО прекратяване на трудовите договори с турските гастарбайтери и депортирането им в Турция.Бежанци или депортиране на всички турци работещи в Европейската общност.Турския парламент и Ердоган да избират.

94

Анонимен

преди 7 години

Браво *** турците. Ако наистина го направят веднага слагам фес и зчпочвам да рецитирам Корана.

93

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже - това вече маистина ще е краят *** тази прокажена територия.

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101Абе професоре много по опитни от теб хора са правили генетични изследвания. Каквото и да кажеш нищо не означава.Празни думи изричаш.

91

Анонимен

преди 7 години

Ние защо си мислим, че онези, дето някога са дошли на коне от степите и са се слели със славяните, са били по-бели?Отделно, пет века на тоя дядовците му знаете каква любов са ни правили....Стига фашизъм. Чиста нация, бяло семе, .... Глупости на търкалета.

90

до 85

преди 7 години

Сега сериозно.Аз се шегувам с прокажения но ти си абсолютно прав.Тези мигранти носят носят болести отдавна забравени в ЕС.Една от тях е и болестта на Хансен,която е доста разпространена в страните от които идват.Умишлено пиша ЕС понеже случаи има в Турция,които властите крият.Случаи има и (колкото и да не е за вярване) в РФ.Даже на 80км от Москва има голям лепрозориум,който се води секретен обект и е пълен,но основно пациентите са от бившите републики!Това ми е една от специализациите!

89

Анонимен

преди 7 години

А бе, дето предпочиташ бежанци да се заселят!!!Не си ли забелясал, че тези първо се избиват помежду си, поради стремежа за чиста мюсюлманска вяря. Та нашите турци също ще бъдат избити поради по-различния ислям, който се изповядва тук.

88

СС

преди 7 години

УСКОРЕНО ДА ВЗЕМАТ РЕАКТОРА (ТАКА И ТАКА ГО ПЛАТИХМЕ) ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ ДА ГО МОНТИРАТ, И ДА ОПЪВАТ КАБЕЛИТЕ КЪМ НОВАТА ОГРАДА И ДА ПУСКАТ 10 000 ВОЛТА, ЩЕ МИРИШЕ ПОСЛЕ НА ИЗГОРЯЛА БРАДА...

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95На такива като теб трябва да се отнема гражданството и да се гонят от държавата.

86

ЕС Политик с топки

преди 7 години

"Ако Турция пусне бежанците към ЕС, ЕС ще наложи пълно ембарго на всички стоки от и за Турция, както и пълна забрана за всички турски граждани да пътуват в рамките на ЕС. Нека Труция да спре да се опитва да изнудва и заплашва ЕС с бежанци, а да изпълнява задълженията си като държава граничеща на таква във война, в която освен това Турция активно се опитва да се меси."Има ли такива политици или останаха само третополови на управление в ЕС?

85

Анонимен

преди 7 години

Пред демографски чисто изчезване, предпочитам демографски нечисто съществуване.По-добре бежанци да се заселват трайно, от колкото празни села и градове.

84

До анонимен 66

преди 7 години

Относно прокажените гени на българите.Световно известни вирусолози наричат българите "благословената от бога нация".Защото 35% от българите носят ген, мутирал на балканите от преди 10хиляди години. Този ген прави човека устойчив на заразата на спин. Още 30% от българите, благодарение на по-нова мутация на този ген дори да се заразят от спин никога не достигат да състояние на боледуване.И това изследване е направено поради учудващо ниската заболеваемост от спин на тираджиите, които ползват ? .

83

РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

Тук не може да се стреля, а Мексико-САЩ може. Какъв е тоя двоен стандарт ?!

82

Циник

преди 7 години

Уфффф.....не е бан...нета ме изхвърлиМеркел-ханъм се вря в .. на Ердоган- Сакън да държи милионите тарамбуки, които ТЯ ПОКАНИ далеч от Европа...даде му милиарди бакшиш от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! Сега изнудването продължава! Само не разбирам - на какво се радват някой юзъри тука???!!! Бат ви Бойка даде ОК на първия милион тарамбуки внос за България - що си мислите, че няма да "внесе" още???

81

Ганьо

преди 7 години

Русия показа, че държи до последно на съюзниците си - пример СИРИЯ. Излизаме от НАТО, разполагаме 5 ескрадрили СУ и 5 ескрадрили МИГ, 5000 руски войника в наши бази. Ние ще ги храним и поим. Пак по евтино ще е от бежанските лагери ама поне никой няма да посмее да ни пипне.

80

Анонимен

преди 7 години

То пък като вземем и ние да се правим на бели хора....Тези като ги гледам са по-бели от всеки трети българин.

79

ДС

преди 7 години

Границата с Гърция е минирана. Там преминалите са "-1". Не било хуманно. А бе да сложим 20-30 случайно. После ще кажем, че са останали от преди 50 години. А те ще знаят да не минават. Защо храним тия служби нашите, грам мозък нямат.

78

сс

преди 7 години

чудно ми е като казжат ами не можело да се стреля на границата кой ще вдигне оръжие срещу идващите хора, ами вървете в мексико и минете през границата към сащ да видим с колко килограма олово ще ви натъпчат и никой няма да те пита какъв си що си стрелят наред, тука не можело и ЩОООООО ТАКА??????

77

Анонимен

преди 7 години

Да дойдат, а правителството да даде пари за да им вземем къщи, коли, заплати да им даваме, българките да се готвят и те.