8

сложи ушанка

преди 7 години

До Василевейджънт Анаконда, да не измръзнеш, зимата дойде!

7

а де

преди 7 години

сега натовския султан на Рибарската флотилия е в ембаргов мир с вражеския император, не му пречат корабите и падводниците. молим да се концентрират върху плаващите острови към Япония

6

Анонимен

преди 7 години

Съд за държавна измяна!!!!! Тоя иска да подари и морската ни екватория!

5

смЕх

преди 7 години

Трудовака трябва да знае ,че в акваторията на Черно море присъствието на железа на държави които не са от региона е разрешено за определен период след това стават легитимни цели и да няма пак рапорти за напускане след нервно или пък нЕкВо друго разстройство .

4

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще си скуби присадената коса! Гаранция!

3

патриот

преди 7 години

Браво на Правителството... Ще спим спокойно и небето българско ще е синьо и мирно когато има повече присъствие на НАТО!!

2

Анонимен

преди 7 години

НАТО да решава?!?!?!?!Какво да решава бе,Ненчев??Как да ползва по целесъобразност БЪЛГАРСКИТЕ/ не НАТО-вски/ черноморски,териториални води ли??Ти и вие мозък нямате ли да решите??Ами могат да решат всички ......*** от натовски кораби пребиваващи в Черно море да се изхвърлят задължително в териториалните ни води!!Ама,кво ти пука на теб и останалата ви пасмина??

1

Анонимен

преди 7 години

Много мек тоя бе! Нали той беше инициаторът на черноморската флота, заедно с оня който се води президент. Що се отвръща от идеята, ***!