17

321

преди 7 години

До vladyДа ако по тях се катерят коли....

16

гарантирано от герб

преди 7 години

Това са дребни повреди за година две и на двойна цена ще ги оправят,вия какво все едно не сте свикнали на тази схема за кражби!?

15

Анонимен

преди 7 години

разгледах снимките. грозна и тъжна картина !

14

vlady

преди 7 години

Плочките се разместват и чупят бързо и затова не са по-добро решение от асфалта.

13

Кънчо Кънев

преди 7 години

Ето Ви асфалт пари за пенсии няма Бойко ще ги напляска.

12

това е

преди 7 години

Чакайте сега кой избра сегашното управление на София?вия, защо сега плачете,тези фирми спонсорираха ГЕРБ за изборите и сега с ремонти и поръчки им връщат парите но от нашия джоб,друг път като гласувате мислете!а сега внимавайте да не паднете в някоя шахта,Софиянци.....

11

Анонимен

преди 7 години

Напоследък явно е на мода да се асфалтират тротоарите. Та в този ред на мисли, бордюрите защо не са ги асфалтирали?!Как може такова безобразие, кой е допуснал това???

10

Анонимен

преди 7 години

Същото е по улица Атанас Узунов, ремонтираха един участък и тротоарите вече са трагедия. А ремонта беше възложен отново на една пернишка фирма, която окепази срещу няколко милиона, преди години парка в близост . Но явно с крадеца на общината, са гъсти. За заместник крадеца без коментар, той има приятели милиционери,които бият възрастни професори. Вчера гледам че и в бившото 67 ОДЗ, се рови нещо,уж за доброто на децата . Покриви,улуци, плочки, някой мърля нещо там предизборно,пара трябва.

9

Анонимен

преди 7 години

Всичко свързано с Козлодуй струва скъпо - независимо дали е централа или улица

8

45 ГОДИНИ СТИГАТ!

преди 7 години

ВРЕЕЕ-МЕЕЕ-ТООО Е НА - ШЕ !!! xD

7

Анонимен

преди 7 години

Стига сте се оплаквали... Боко ви каза ВИДИМИ резултати... Е кое не му е видимото на резултата?

6

frg

преди 7 години

Само след по-малко от месец асфалтът около релсите ще се изрони и ще зейнат едни дупчици, които шофьорите ше заобикалят на зиг-заг, създавайки опасност за себе си и околните. Това ви го гарантирам. Явно по нашите ширини има някакви биополета и тем подобни глупости, които пречат на правилното полагане на настилката. Мария Луиза е цялата такава - разрушенията по асфалта около релсите ги оправяха колко пъти и след месец пак е същото положението. Как пък по света изкарват по 20-30 години?!

5

Отврат!!!

преди 7 години

Голяма грозотия! Аз не мога да разбера защо по тротоарите не се полагат плочки? Какво е това асфалт по тротоарите! Супер грозно! Наистина не се виждат скосения за инвалиди и детски колички!

4

al

преди 7 години

ГРОБ ГРОБ ГРОБ ГРОБ ГРОБ = ГЕРБ !!!

3

Анонимен

преди 7 години

Каква е тази ***, какъв е този ремонт? Аз, като данъкоплатец внасящ в общинският бюджет на София, ОТКАЗВАМ ДА ПЛАТЯ ТАЗИ ГНУС! Да плаща Фандъкова и шефа и от Банкя.

2

Макс и Мориц

преди 7 години

Направено е от българи за българи. Парите са откраднати, а работата не е свършена. Българина най- много обича да краде от държавата, демек от сънародниците си.

1

фсдфсдф

преди 7 години

Ааааа не мое глоба, тиквата така нареди. Сега вземе парички от фирмата изпълнител, после при ремонтчето лекичко пак вземе парички.Все пак има избори за купуване и му трябват на човечеца парички, разберете най сетне.