80

Циник до 120

преди 7 години

Хубаво е преди да постващ лоботомирани простотии - да помислиш малко, и да се осведомиш! 80% от така наречените евродепутати са лобисти.Има тълковен речник - ако не знаеш какво значи! Перверзното в цялата работа е - че тлъстите им заплати ги плащаме ние - за да ни "продават" на трансконцерни, и едър капитал! Аман от юзъри с 2 грама гръбначен мозък!

79

Анонимен

преди 7 години

Bravi na Vavilonia !

78

Анонимен

преди 7 години

"Един регион с едва 0,7 процента от населението на ЕС е взел за заложници останалите близо половин милиард европейци." - да си дойдем на думата.

77

Румбо

преди 7 години

Накрая излиза,че малки страни като Унгария,Чехия,Словакия или даже региони като Валония ще защитават същността на Европа!Каква е тая обединена Европа и около какво и защо се обединяваме?Ако Германия и Франция искат ЕС да се превърне в аналог на САЩ,то ние не мечтаем за това!Още повече,че със САЩ ще се случват много лоши неща именно поради същността им!И скоро няма да са пример за никого!Ама водещите политици въобще не се съобразяват с тенденциите и карат по остарели схеми.Или им е заповядано!???

76

Членска карта №7

преди 7 години

Този договор, както и подобен със САЩ, ще бъдат сключени. Друг е въпросът, дали субектите на тези договори ще просъществуват достатъчно време за да се облажат майцепродавниците, които ни ги пробутват!

75

Членска карта №7

преди 7 години

Юден Веле :-)Как сладко *** безродниците...

74

БРАВО

преди 7 години

Браво валонци и реггион Брюксел се присъедини !!!ДВеле елементарна пропаганда...

73

Циник

преди 7 години

И следващата наглост - в Брюксел и Германия сериозно се обсъжда - дали не трябва да бъде отнета възможността за гласуване на отделни провинции при вземането на ВАЖНИ за ЕС решения! С други думи - шепа лобисти ще решават през главите ни нашето бъдеще! И това ако не е демокрация!

72

байхуй

преди 7 години

уикилеак: Английска компания, контролирана от Сорос е произвела и обслуйва машините за гласуване в 16 щата !е това се казжат честни избори - Бай *** пасти да яде

71

байхуй

преди 7 години

текста на така нареченото CETA, така и не беше представено на хората !така наречената CETA предвижда създаването на надправителствен орган, които ще обслужва интересите на Уол Стреет-ските еврей !Европа се превърна в нещо и гнусно и страшно - такъв терор над волята на народите не бяхме виждали от времето на Сталин

70

Циник

преди 7 години

Според белязания от господ грозник Мартин Шулц ....той не виждал пречки в четвъртък да се подпише CETA! Демокрацията в ЕС се сведе до народната мъдрост:"Кучетата си лаят - кервана си върви!"Естествено кучетата - са европейските народи!

69

Анонимен

преди 7 години

Платена статия на меркеловците от дойче веле. Браво на валонците, не се предавайте, от вас зависи бъдещето на Европа !!!!

68

dp

преди 7 години

Руските агит *** - тука е един ама е бил деен гледам, сума умствено изостанали постове е наспорил - газ пи.каят само при мисълта, че зоната за свободна търговия може да се увеличи с още 36 милиона души и то на друг континент.Добре правят, сега поне знаем на чия издръжка са "антиглобалистите", чиста проба КГБ финансирани саботьори са.

67

Българина

преди 7 години

Как германска крава потурчиха 500 млн души

66

Анонимен

преди 7 години

Дори да не бяхте писали името на автора, от далече си личи че е жена. Има много жени които се държат професионално, но тази не е от тях. Темата я няма. Прескача от една тема на друга. От това колко е лошо една провинция да има думата до това защо немски и френски провинции нямат думата

65

ined

преди 7 години

Добре че бяха шепата валонците и удържаха фронта, иначе едпа продажни политици щяха да натресат на половин милиард европейци СЕТА а после и TTIP

64

Анонимен

преди 7 години

По надменна статия отдавна не бях чел.

63

Анонимен

преди 7 години

Хората си защитават интереса. Писнало им е продажници да решават вместо тях. Това което го искат е в услуга на големите компании и концерни и хората се превръщат в роби - стока за продаване.

62

Анонимен

преди 7 години

баси "далаверата" е отпадането на визите за канада за 3 месеца. човек ше може да отиде на екскурзия до нунавут да види белите мечки вместо с тия пари да отиде до някой мексикански курорт(за където и без това няма визи за българи за 3 месеца) и да си гледа кефа на топло.

61

Да

преди 7 години

За какво са ни тези визи за Канада,колко хора пътуват за там?браво на Валония показаха на ЕС какво е истинска демокрация...