203

Анонимен

преди 7 години

В Русия и маймуните са по-грамотни от тебе, пОбертет....ха,ха.

202

ХОДЕЩА ПУТКА

преди 7 години

Казано на кратко : САЩ има Чарли Чаплин,Франция Луй дьо Финес, България -Бай *** , а Русия си има Путин :)))))))))))

201

Анонимен

преди 7 години

Руските военни поискаха 5 самолетоносача. Като казаха на Путин колко ще струват, изведнъж самолетоносачите станаха с никакъв приоритет :)))) Гроздето е кисело, а ?

200

руските маймуни

преди 7 години

трябва да минат векове еволюция за да разберат че дрънкането на оръжие е в тяхен минус.... Ама комплексираното джуждже му липсва мъжественост и кара късен побертет..ха.ха Русия е в блатотоНе обръщайте внимание на самохвалството на президента Владимир Путин и на военните операции в Украйна и Сирия. Бившата свръхдържава се намира в дълбок упадък.От спада на цените на петрола през последните две години пострадаха много държави, но малко от тях бяха засегнати така сериозно, както Русия. Това е свързано с нейната дълбока зависимост от петролно-газовия сектор, доходите от който осигуряват полов

199

Анонимен

преди 7 години

Русия пренаписва историята в момента и великите западни кръстоносци се оказаха дипедавци на шалварите. В момента от запад само дрънкане на метал се чува и това е зашото.... старите рицари се въртят в гробовете.

198

Анонимен

преди 7 години

Две двойки полски самолети ще охраняват от пролетта българското небе ! Трябвало е от тази есен , но поради шума покрай ремонтите на двигателите от поляците , всичко е оставено за пролетта ! Това е новина от четвъртък-RMF FM(polska)

197

Анонимен

преди 7 години

Къде беше напреднала Червената Армия когато великите кравари стъпиха в Нормандия само и само да заграбят хитлеристкото злато? Защо тогава като са такива добри не върнат златото на Германските банги а дори нападат Дойче банг? Защото са истински и безкористни спасители, ха ха.

196

ей промит мозък

преди 7 години

До АнонименЯ НЕ ИЗОПАЧАВАЙ ИСТОРИЯТА ! Не приписвай само на руските алкохолици заслугата за победата над Гитлер ! Ако ги нямаше великите сили сега в фалката русия щеше да се говори на немски ! Ще ти посоча само един от многото примери ,операцията Нормандия ,западните сили нападат Гурмания с над 7500 кораби и 12 000 самолети ,а жалката русия тогава е нямала дори и 1/10 от това оръжие ! Кво си станал да лееш акъли тук ,че руснаците сами победили Хитлер ?!

195

Анонимен

преди 7 години

А ти сигурно си прочел една книга, нека позная - Винету?

194

Анонимен

преди 7 години

Тия които сега се пишат краварофили първи ще посрещнат Червената армия с цветя и флагчета ако стане нещо по-сериозно. Предателската и нагаждаческа психика е добре изучена и описана. Тя е константа, господарите са променливата величина в уравнението.

193

Анонимен

преди 7 години

Тая приказка за помощите, които били дадени от хамериканците по време на Великата Отечествена ви ги набиха в чутурите, за да омаловажат заслугите на съветските народи. В последствие уса се сдобиха с най модерните технологии от Англия, Фр. и със всичкото злато което нацистите бяха плячкосали. Оказа се че уса са най големите бандити. Обаче яденето и пиенето свърши и сега требе да се плащат трилиардите.

192

американофил

преди 7 години

Да са живи и здрави американците ,които крепят НАТО ! Ако ги няма американците Европа сега ще е робиня на русия ! Затова руснаците толкова мразят американците ! Благодарение на американците днес сме свободни хора ,западна Европа благоденства понеже търгува със САЩ ,страните членки на НАТО имат гарантирана защита от руска агресия ! ТЕНКЮ ВЕРИ МАЧ БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ !

191

Анонимен

преди 7 години

Явно от Козяк са дали извънредни днес. Пишете си, не пречите. Путин си върши нещата и си реди пасианса.

190

Анонимен

преди 7 години

Агросорите са платените наемници в Сирия, а Руската Велика Армия пак ще освободи света. Само дано да оживееш да видиш преди да си пукнал от злоба и жлъч.

189

Анонимен

преди 7 години

Самолетоносачите бяха оръжието на студената война, в 21в са абсолютно ненужни.Големи, тромави, скъпи и най важното много лесно уязвими.Франция, UK и Китай не случайно имат по един.

188

Кръстю

преди 7 години

защото Русия е на крхстоносен поход за да спаси нашите души. Дано господ да им помагане тази старамгемия да стигне до светите земи.

187

мразещ агресорите

преди 7 години

До Редникда ама тогава цял свят беше на страната на русия и великите сили помагаха на русия , затова русия победи Германия !СЕГА русия е сама понеже никой не иска да помага на алчни агресори ! Просто бъркаш понятията ,през втората св. война русия не беше агресор ,а се отбраняваше затова цял свят й помагаше ,а сега е агресор и всички са против нея ! русия няма шанс !

186

топ новина

преди 7 години

РУСКИ ХЕЛИКОПТЕР С НИСКО ТЕХНОЛОГИЧЕСКИ КАЧЕСТВА И ПИЯН ПИЛОТ НА БОРДА СЕ САМОРАЗБИ В СИБИР

185

Редник

преди 7 години

Хубаво е така да си седиш дома и да се подиграваш на руснаците тръгнали на кръстоносен поход срещу нашествениците. То и преди руските солдати бяха с дървени пушки, но това не им попречи да наритат тлхстите немски затници. Сега ми се струва е ред на американецо защото много затлъстя на чужд гръб и се уяде като тиква.

184

Анонимен

преди 7 години

До руските некадълнициНакадъЛнико, обяснено ти бише, че самолетоносачите на са приоритет на Русия. В момента имат готав проект за суперсемолетоносач, на надали ще го строят. Освен, ако и на тях не им е изпила чавка мозъка. Тъъпъцците в този форум само за "Адмирала дрянкат, а не забелязват страховития "Петър Велики". Това е един от най-въоръжените кораби в света.Гарантирано с един залп "Гранит" ще прати самолетонасач на дъното!Това са ракети с лъкатушеща траектория, с елементи на изкуствен разум