6

данъчен неграмотник

преди 7 години

До 1 същото като в кафенето, само че данъчните след реформите са малко и за това по села и паланки и пазари не знаят какво е касов апарат. И каквато свободия е....просто помисли каква държавност и като сложиш ЗАПЛАТА НА ДАНЪЧЕН колко на бензанджия и после ми говорете за държавност!!!!!

5

а

преди 7 години

КОГАТО ЧОВЕК ВИДИ ЗА КАКВИ ГЛУПОСТИ МУ СЕ ХАРЧАТ ДАНЪЦИТЕ...... ВМЕСТО ДА ЗАТЕГНАТ ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ, ТЕЗИ СЛАГАТ ПРИМКАТА НА БИЗНЕСА ! КОМУ Е НУЖНО ЧИНОВНИК В МИНИСТЕРСТВО ДА КУПУВА 10 ЛИМУЗИНИ ЗА ПО 70 000ЛВ ?НОВИТЕ КОЛИ ОТ 20 000лв НЕ ВЪРШАТ ЛИ СЪЩОТО ?

4

тррт

преди 7 години

"двуяко" тълкуване... вие тъдява не сте по- грамотни от боклуджийския казан Блиц, прави впечатление...

3

дооо, МенТа СтЪ.

преди 7 години

Госпожо слуга /СЪВЕТНИК - адвокат/ на цар Кирил Рашков от с. Катуница ,....С КОЛКО МИЛИОНА ЗАВЛЯКОХТЕ БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА , ОТ ПРИХОДИТЕ НА ФАМИЛИЯТА РАШКОВИ ,....ОТ 1989Г ., ДО ДНЕС ?Нямам други въпроси , МЕРСИ!

2

Кратун

преди 7 години

Правосъдие по ГЕРБ-ерски. За 10 ст. ДДС затриваме малък бизнес и оставяме 2-*** безработни на улицата. Страшно е, когато управляват ***.

1

добре де ?

преди 7 години

А за Митьо Очите , всички заведения са БЕЗ КАСОВИ БЕЛЕшКИ , И КВО ?Истината е : Който не внася кинти в правилната ПАРТИЙНА ЧЕРНА КАСА , ГОРИ.