45

Анонимен

преди 7 години

София и Букурещ не са против споразумението?? Нямат нищо против да се ликвидира ликвидираното ни земеделие.

44

bravo

преди 7 години

S tozi dogovor CANADA ubiva zemedelieto v EVROPA. Valonia e polovin Belgia s frensko govoriashti okolo 6 miliona, koito vinagi sa kontra na vsichko koeto e protiv demokraciata.

43

Българина

преди 7 години

Ултиматумите бяха преди 89. Или си с нас или против нас, а сега стана абсолютно същото, разликата е че дори не знаеш чии интерес си настъпил, американски турски канадски германски или арабски

42

bd

преди 7 години

Поклон пред тези достойни хора Волонците! Le CETA CETAit hier!!!♡♡♡

41

Цеко

преди 7 години

Браво!А тиквата ни тръбеше колко добре щяло да бъде като махнат визите, а за икономическия ефекта - нема значение

40

Българина

преди 7 години

А защо нашия бай баш башибозук не подложи на гласуване в парламента въпросната измама???? Защото герб са група за еничарство на Република България

39

НАСА

преди 7 години

Валонците се оказаха по умни от всички в европарламента, а нашите политици отново се продадоха като *** за някакви си визи. Толкова години е имало визи много важно че пак ще продължи да има, важното е че в Европа пътуваме свободно. По тая логика Бойко що не махне еднолично без да пита Брюксел визите за Турция нали е голям мъж и приятелче с Ердоган? Ама не може ще му резнат главата нещастна. Силно се съмнявам че знае какви ще са последиците от САТА.

38

УУУУУпппппсссссссссс

преди 7 години

Е.С.дава ултиматум---------ето ви поредното доказание,че Е.С. е тоталитарен и НЕ демократичен и вече се превърна в бившият СССР-ФАКТ.

37

Циник до Анонимния

преди 7 години

...защитник на Сета!!!Ти наистина - или си много прооост, или си ***! Ако искаш да разбереш - трябва да четеш - и отвреме навреме да се напъваш да мислиш! Die juengste Generaloffensive des Neoliberalismus: CETA und TTIPТова е анализ от проф.др.Kristof Butterwegge за ужасиите , които ни носят CETA и TTIPМоже да го намериш в блог на сайта на HUFFINGTON POST ! ЧУКЧА НЕ ПИСАТЕЛЬ - ОН ЧИТАТЕЛЬ ! Аман от пишман капацитети, като теб

36

Анонимен

преди 7 години

До zeusКогато пък аз съм протестирал против TTIP и CETA ти си стоял вкъщи и си се чесал по козите си топки. Путинските тролчета, като типични българофоби какво ви пука за България? Най-висшето, което можете е тъпчене на знамена!

35

Анонимен

преди 7 години

до 46Ти нямаш и четвърти клас завършен ,къде си тръгнал да коментираш политико-икономически теми.

34

Анонимен

преди 7 години

Целта е американците да са добре , а останалия свят демократични кучета го яли.

33

Анонимен

преди 7 години

Само почти фалирали държави като Канада и САЩ (БВП с почеве от 100% ДЪЛГ), натиска да подписват някакви неравнопоставени споразумения с ЕС и Азия!

32

Циник до 28

преди 7 години

Момко, ти наистина ли вярваш в безподобните глупости , които си постнал? Тук иде реч не за свободна търговия - а за Трансконтинетална концернова слободия! Иде реч за обезправяване на работника.. иде реч за загубата и на малкото социални придобивки извоювани от дедите ни европейци, иде реч за нови форми индустриално робство, иде реч за отнемане правомощията на европейските правителства....!!!! Ясно???? Едно *** увито в шарен целофан - си остава ***! И преди да филосостваш тук - осведоми се!

31

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА като гледам аз как не разбираш за какво става дума ,ми се струва че си учил само партийно- тролска предизборна планировка.

30

гтф

преди 7 години

бх едва ли го е чел, че да им ана против и да го е чел едва ли го е разбрал.. за това по-лесно да слушка какво му казват отгоре и да изпълнява чинно.

29

Анонимен

преди 7 години

АААААА нееее, не може така, този ще го обвиня, че под костюма носи тениска с лика на Путин!

28

zeus

преди 7 години

До Анонимен 36Ти четеш, но си прекалено *** да разбереш, а и за това пари не ти дават. Пиши си ник, та да знам на кого отговарям, така анонимно е много лесно ;)

27

V 5

преди 7 години

Браво на Валонците. САЩ и Канада ВЪН от Европа!!! Да вървят по дяволите!

26

Анонимен

преди 7 години

До До 20С какво ще търгуваш? какво ще изнасяш за Канада? *** и ***? Златото така и така замина, то друго си и нямаме... Стига с тези визи - който искаше отдавна замина. Останаха само тъмноликите, ама и те - не са поискали, не са заминали.