7

реалист

преди 7 години

Сега ще ни обират,за да могат да си платят глобата за предишният обир.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

6

Потърпевш

преди 7 години

Явно с тиквата са сежразбрали да вдигнат цените за да има повече ДДС за крадене......Щото онова недоразумение финансовия не може да върже бюджета въпреки "приходите"....

5

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Цената на бензина е прекалено ниска и затова пътищата са препълнени с разни трошки. Стават и много катастрофи така. Цената трябва да е поне десет пъти по-висока и така ще карат коли само тези, които могат да си го позволят. Хем ще е удобно, хем екологично, ще изчезнат задръстванията, а и ще е по-естетично - ще има само скъпи, красиви коли.Има и още една полза: От по-високите цени ще се натрупа голяма печалба, която може да отива в бюджета и да се намалят десетократно данъците за бизнесмените.

4

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Ето, самите вериги потвърждават че е имло картел. Нека сега да си коригират цените на пазарно ниво, защото това е добре за всички нас. Да има повече приходи от ДДС и от акцизи, за да може да има повече ресусрс с който да вървим по пътя на прехода и реформите.

3

Стефанов

преди 7 години

Шумотевицата около картела е предизборно мероприятие, помнете ми думата. Ще отзвучи или ще се окаже, че нищо не може да се докаже.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами не зареждайте при тях,има достатъчно малки бензиностанции, с доказано качество на горивата, на чувствително ниски цени, включително и на кафето. Тези хотдогаджии и кроасанопродавачи трябва да се гърчат от глад.

1

Анонимен

преди 7 години

Събират пара да плащат глобата. Ако въобще някога ги глобят де...