6

смЕх

преди 7 години

Значи доволни има и предстоят още преговори това на дипломатически език значи ,че нищо нЕма черно на бяло и алабализмите ще продължат ,а колко време ще мине само един господ и стари баби знаят и що народ ще си замине също.

5

Solar Power

преди 7 години

До АнонименКакво има толкова да се урежда ? Има си държава има си граници и ще си се оправи.Така уреждаха и Сан Стефанска България преди 130 години и накрая я нацепиха здраво.Ей тези сили: Америка, Германия, Русия, Англия, Франция, Турция трябва да им забранят да се месят в чужди държави ! Всички са един дол дренки !

4

Анонимен

преди 7 години

Кери е голям тъпчо, още вярва на руснаците.

3

Анонимен

преди 7 години

Катар са перачница на американските мръсни долари! Всичко минава оттам и Саудитска арабия!

2

тик так

преди 7 години

Аз не знам какво толкова има да се решава ако всички искат мир за Сирия,което не е така спират се доставките на оръжие за терористите,останалите се предават или унищожават и ето мир!!!но Сирия е обкръжена от врагове и една мирна и силна Сирия е заплаха за тях и те се чудят как да я разкъсат което правят в момента,само Русия и Иран искат мир за Сирия и помагат в момента.

1

лошо

преди 7 години

Няма да има договореност и този път,много страни се намесиха в този конфликт,повечето от който са виновни за агресията на терористите срещу Сирия!единствено Египет,Русия и Иран пазят Сирия и помагат.