20

до али

преди 7 години

Баце , съгласен съм, ама къде са имотите на тракийските българи. Това се случва във всяка страна. Българите са мачкани в Сърбия, македония, гърция , Румъния , Турция.

19

Андрейчо

преди 7 години

Браво,г-н Джамбазки !Най-после един български представител да напомни на тия господа, че тяхната примиримост,наивитет,криво скалъпена добронамереност могат да доведът още по-големи проблеми не само на България,а и на Европа! Явно не им стига нахлуването на повече от милион ислямисти,че сега посягат и на националното ни единство-откъде-накъ де агитация на турски?!Нима в Турция някой води агитация на български?!

18

Анонимен

преди 7 години

Али, защо лъжеш? Какъв патагонски те гони? На колко си години, ама честно, или не си Али, а провокатор.

17

Анонимен

преди 7 години

На мен друго ми е интересно и то е като пратят хора на Марс и те изградят колония и да кажем започне нормален живот логично е да се казват марсианци както ни сме земляни. Как ще кажем да децата си че баба и дядо живеят на Марс и че са марсианци? Тогава фразата"паднал от Марс" ще придобие буквален смисъл. Телекомите ще изградят междупланетна GSM мрежа и интернет и тогава сметките наистина ще станат космически. Ще стане голям купон.

16

Гражданин

преди 7 години

Когато иде реч за ВСИЧКО БЪЛГАРСКО няма малък и голям проблем!Не само агитация,ами и изобщо трябва да се збранят всякакви разговори на обществени места на турски-ТУК Е БЪЛГАРИЯ И НИЕ ИМАМЕ ЕДИН ЕЗИК,ЕДНО СЪЗНАНИЕ,ЕДНО САМОЧУ ВСТВИЕ -БЪЛГАРСКО ! Който иска да демонстрира различие от БЪЛГАРСКОТО И НЯМА БЪЛГАРСКО СЪЗНАНИЕ - ДА ВЪРВИ където иска,но няма повече смисъл от такива хора в България!Сега искат да се чува езика им,след това да носим фесове,докато накрая ни натъркалят главите!Това ли искате?

15

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки май няма много келепир за теб от европейския Джамбазлък

14

Анонимен

преди 7 години

Защо се налага агитация на турски? Защото не знаят български, нали? А за да не знаят български, кой е виновен? Такива като теб и баща ти, нали е даскал!

13

Анонимен

преди 7 години

Той няма вина момчето,толкова му е ....

12

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки, ти твоя електорат никой не те кара да го агитирал на турски. Остави всеки да агитира на какъвто си иска език. Доган или Местан и на български да агитират електората им пак ще гласува за тях, а не за мвро. Колегите ти в ЕП само ще ти се изсмеят.

11

Анонимен

преди 7 години

Във Франция всичко е единствено на фресски, САЩ и Великобритания - английски, Германия - немски. Те по-малки млацинства ли имат? Защо насила искат да създадат проблем, който ще донесе само вреда. нали видяхте блоното момче, което не говори български. Мислете за критични ситуации, които ще струват човешки живот поради заиграване с двуезичието. Мирясайте най-после! В България българският е национален език. Роден тук, новодошъл - задължително тряябва да знае български. С това започва интеграцията.

10

Анонимен

преди 7 години

Това ли е най големия проблем на България ангеле ?

9

Анонимен

преди 7 години

а наглите воеводи

8

Анонимен

преди 7 години

Този човек се държи като подскачащо петле , но не оправя кокошките

7

Анонимен

преди 7 години

Точно по тия дни въобще не е интересно кой кого на какъв език агитира, защото езикът на студа е разбираем от всички. На какъв език трябва да се каже и на кого, че в София, от една седмица е време за парното, но Топлофикация чака Сибир да се премести в България. А пропо, никой не ти говори на турски, като не го разбираш. Но всеки нормален трябва да може да каже поне две думи на езика на съседите си, щом им гостува. Стига простотии и гледане под вола за теле. Студено ни е. Въобще!

6

Анонимен

преди 7 години

Ех Тато къде си да ни отървеш от всички тези *** налазили българия

5

Анонимен

преди 7 години

Този човек е единствения, който става за нещо от цялата пасмина в парламента ни.

4

АНОНИМЕН

преди 7 години

До като има платени мо де ратори като този,така ще ни тъпчат .

3

Анонимен

преди 7 години

Българи,идете и гласувайте за коя и да е партия,но да е българска.Само така ще намалите влиянието на турците в България.Разберете,че до като се делим на червени и сини и пембяни,турците ще ни превземат.Идете и гласувайте!

2

Behind Enemy Lines

преди 7 години

Ангеле, ДПС е троянски кон, да. Но на Русия, а не на Турция. Само виж какви са дружки с ***. Целта е ясна - дестабилизация и после "разделяй и владей". При това Русия е изключително последователна в тези си действия. А хората на Ердоган са Касим Дал и Местан.

1

Анонимен

преди 7 години

Да не говориш езика на държавата, в която си роден, при положение, че образованието е задължително от столетие и отгоре, е най малкото несериозно. Налагането на турския език на хора, изповядващи исляма под каквато и да е форма е национално предателство и продажничество. Това не е грижа за хората, а чиста проба използване и създаване на емоции. Колко "турци" отидоха на гурбет в Турция? А колко в Европа?