162

Бива ли така?

преди 7 години

Точно така, дайте им всичко което българина няма или се бори за него цял живот, насърчете ги да викнат всички свои роднини, приятели и сънародници да дойдат тук да получат и те всичко, дайте им и коли, работно място гарантирано и им осигурете човек който да им пали цигарата, готвач, личен адвокат и жена която да им блъска *** всяка вечер след работа. А и по един парцел някъде в провинцията им дайте за място за отдих.

161

Крали Марко

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ. А сега гласувайте за Тетка Цацева и подводния юнга висок 149 см.

160

По статистика

преди 7 години

8.44% от бюджета на РБългария се отделя за здравеопазване.За бежанците 10% .....евалла Бойко ,то бива,то може ,ама чак пък толкоз ...А сега обяснете на българския народ как ще му вдигнете данъците,акцизите ,винетките и каквото се сетите за да храните едни хорица които освен как да правят деца и бомби друго не знаят ....Ако не сте жалки ,щяхте да сте смешни....

159

varg

преди 7 години

Свършено е с герб.

158

Венета

преди 7 години

Ако трябва да перифразирам едно известно българско стихотворение без да спазвам римата, може да прозвучи така: Аз съм бежанец свободен, в край свободен аз живея, всичко идва ми наготово и за нищо аз не милея. Земята на раята аз ще отнема и докато те мъдрите се намъдруват аз като луд бежанец ще се налудувам. Ех, иде ми високо да извикам, че бежанец да се наричам първа радост е за мене! НАРОДЕ????

157

Бай минчо

преди 7 години

Ама не я променяте тая новина!Оставяте си я тотално невярна... И хората лесно ще повярват.Нали осъзнавате, че ако наистина 10% от НАЦИОНАЛНИЯ БЮДЖЕТ бяха отделени за бежанци щеше да настане гражданска война?

156

_

преди 7 години

Заглавието е пример за покъртителна журналистическа некадърност..."Не били компютри, а компоти."И, разбира се, тая монументална журналистическа тъпотия е преписана по купища сайтове. Едно елементарно логически издържано изречение не можете да вържете, ей.

155

Това е безобразие!

преди 7 години

Западът ни задължава да храним нашите търтеи от онзи етнос и да не им даваме тежки присъди за невъобразимите им издевателства и престъпления, а сега ще ни налагат да плащаме десятък и на други такива, които са се довлекли в ЕС, но не щат да работят, а са с претенции единствено да раждат по 10-15 деца и да живеят по законите на Шериата.НУЖЕН НИ Е ДЪРЖАВНИК КАТО ОРБАН !!!

154

до 199

преди 7 години

Може би си прав, пилеене е. Но това е пръдня в торнадо съпоставено с други неща. А може и да не е пилеене. Приеми го като инвестиция в добрите ни отношения с европа. Т.е. инвестиция с възвръщаемост

153

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбирам, очаквайте повишение на данъците и осигуровките от следващата година, за да се поемат нуждите на татамбуките. Честито!

152

Анонимен

преди 7 години

До до 189 197Нямаш проблем, но това си е поредното пилеене на пари, при положение че има толкова много нуждаещи се истински българи.

151

job in deutschland

преди 7 години

Ние не знаем какво е конкуренция при търсене на работа , а докато има такива Бежанци които искат в Германия саответно и конкуренцията се покачва , започват вече да правят предварителни Тестове за интелигентност 5 страници Тест при кандидатстване за работна позиция в Германия и то на немски

150

до 189

преди 7 години

16 милиона са под 0.08% от бюджета. Не ги ща тез мигранти, но нямам проблем да се разделя с 0.08% от личния си бюджет

149

() _()

преди 7 години

KЪде са протестърчетата за 30- 40 лв дето защитаваха Тиквата преди няколко години! Ей на тях да им дадат по 2-3 емигранти да си ги отглеждат!

148

Анонимен

преди 7 години

До до 189 193Я не псувай ами вади парите и плащай като си гОЛЯм!

147

Трезвеник

преди 7 години

Ако управниците отделяха тази сума за новородени БЪЛГАРЧЕТА демогравската криза в близките 10 години ще е в историята ! Не е нужно да бъд давани като пряка супсидия направете го както е в нормалните страни от ЕС или ако желаете по методът въведен в Русия дори . За какво иде реч едно дете до 18 г има нужда от храна , дрехи ,медицинско наблюдение и домашно възпитание ! Защо не направят до 12 г лекарствата за децата безплатни а до 18 г медицинската помощ ?

146

Анонимен

преди 7 години

До 10 % ,...90 %Кажи ми Европейците кога не са ни цакали? Като са почнали от Сан Стефанския договор та до сега. Жестоко се лъжете че на някоя друга страна и пука за съдбата на България.

145

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен160 милиона е граничната помощ, това за издържка няма и 10 милиона, от които по споразумението трябва да дадем до милион някъде за тези, които останат като реални бежанци. Не за мигрантите.

144

10 % ,...90 %

преди 7 години

При всяко положение , ще бъдем ПРЕЦАКАНИ ....90 % ДАВА Европа ЕДНИКРАТНО ,............ а после ''КОЙ'' ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА?Този ,на която територия са.

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 187Ами това пак прави 16 милиона, ако искаш ти ги дай като ти се виждат малко.