36

Анонимен

преди 7 години

Някак си не мога да се съглася с родителите на момичето, че е налице изнасилване. От изнесените в медиите твърдения става ясно, че момичето САМО е отишло в хотелската стая на Евстатиев . Едва ли е искала да си разменят значки и да четат вестници. За съжаление днешните момичета/не всички/ водят безразборен полов живот с възрастни мъже за пари,цигари,алкохол. И колкото да не им се иска на родителите да признаят това е факт. Така, че незная как ще се развие делото,но за мен изнасилване няма.

35

Анонимен

преди 7 години

майката е любовница на кмета, а 16 годишната дъщеря отива да пие водка сама в хотелската му стая. яко. а после същата тази майка иска пари от кмета чрез съда. много интересно, ако не беше кмет или заможен, а някой безработен пияница, щеше ли да се стигне дотук?

34

Анонимен

преди 7 години

оставете кмета или екс-кмета. оставете и въпросната девойка или не-девойка. въпросът е принципен - защо стотици хиляди наши съграждани правят деца и раждат на по 11 и 12 години, и според държавата няма престъпление, никой е търси отговорни, а децата не ги носи щъркелът? защо, за пореден път, уж 'добрите' ни закони се използват за разчистване на политически сметки и за предизвикване на медийно предизборно внимание? а в този град има поне 1000 случая на изнасилени и родили МАЛОЛЕТНИ момичета!

33

Анонимен

преди 7 години

Абе от това, е се е напила и си го турила, надали има психологически травми, ама от това, което направиха родителите й да я направят известна на цяла България и да я разкарват по съдилищата- със сигурност има.И аз имам 16 годишна дъщеря, но ако разбера, че прави такива работи, ще й тегля един здрав бой до посиняване, а няма да викам медиите и да правя циркове.Освен, ако целта им не е пари, разбира се.

32

До 26 коментар

преди 7 години

Аз съм жена,и не мога да оневиня това, че 16г момиче е отишло САМО в хотелска стая с МЪЖ,колкото и доверие да е имала,това не е нормално!И този не е нормален,колкото и слаби ангели да има това е момиче на 16г.Втрещена съм от младите момичета,от 12 годишни са завършени "кифли".Не съм някоя,изтрещяла моралистка аз също имам връзка от 16 годишна,но с него имаме деца,брак вече доста годинки!И затова моля не слагайте етикети за всички,жени!

31

Анонимен

преди 7 години

А за убийцата на боню фаса нещо ново има ли? С мис мейзер нещо?

30

Анонимен

преди 7 години

Закона е ясен - ако има 16 години и е със съгласие на момичето престъпление няма.

29

Евстатиев свободен!

преди 7 години

Малкото мърле се напило и му паднали задръжките. Дъртия като видял игривото моме му се дощяло, да си спомни какво беше с младичко. Човек е, все пак. Първо казала, че било доброволно, после, след консултация с майчето, бивша любовница на кмета, се отрекла. Колко малко, а вече научено на к......ки номерца. Пуснете човека, съдете лъжесвидетелката и подбудителите!

28

Анонимен

преди 7 години

Влечение към възрастни мъже обикновено изпитват девойки, на които липсва в къщи бащино присъствие може и да има баща, но той да не интересува от дъщерята, или да се държи гадно с нея.Има си и термин комплекс на Електра.Поинтересувайте се , не е единствения случай.

27

Анонимен

преди 7 години

хайде хайде не ми оправдавайте ку... ,на брифинг ли е ходила в хотелската стая на дядката.

26

Анонимен

преди 7 години

До азМа при първия разпит, тя си е признала, е е било доброволно, че дори и да не е била пила, пак е щяла да го направи, а после започнала да получава амнезия.То ако всички, които правят секс със 16 годишни лежат по затворите, нямаше да има нормален мъж на свобода.Изнасилил я бил - кой знае как му се е предлагала, докато са пили водка, а пък той е известен със слабите си ангели - класически доброволен секс.Бил дърт и грозен- за нея може да е бил най-красивия

25

Анонимен

преди 7 години

Комунист, русофил и изнасилвач. Три в едно! Да бъде булка в затвора и всяка вечер да открива паметници на Жуков!

24

Анонимен

преди 7 години

Нахлула в стаята му , натряскала се до безпомощно състояние посред нощ , присърбяло я .После ... оле ко стана !*** не става така !

23

бесепар

преди 7 години

Евстатиев-президент!

22

Анонимен

преди 7 години

Малката парантийка какво е очаквала да се случи? Да й чете вестник ли?

21

Анонимен

преди 7 години

ЗЗАЩОТО СМЕ КОМУНИСТИ / ах, прощавайте СОЦИАЛИСТИ/

20

аз

преди 7 години

До Анонимен 26ако жената не иска секс е изнасилване, без значение колко е пила, как е била облечена и в колко часа къде е ходила, ако е казала "не" и той е продължил си е чисто изнасилване

19

сто

преди 7 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩполиграфа не се приема като доказателство в съда

18

Анонимен

преди 7 години

Имах съученичка, на 16 години беше вече правила 3 аборта, беше спала с поне петдесетина мъже, ходеше с по няколко мъже едновременно, за по някой лев, всичките над 30- 40 години, женени, а абортите й ги правеше доктор- гинеколог срещу секс.Ами ако и Иренка е била същата, а родителите не са подозирали? Поне от поведението й така излиза.И про *** - родители, са решили, че тоя щом е бивш кмет и има пари, ще спечелят от цялата работа.Ако беше някой бедняк, щяха да мълчат като по срани и бой, бой

17

Анонимен

преди 7 години

всички сме наясно какво е правила малката пияна кифла. Само не ми е ясно защо родителите и дигнаха тая пушилка и обявиха, че има изнасилване , каква им е мисията.