51

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до ДАМИПрав си. Не всички от женски пол са дами. Например Цецка Цачева ! :)Не знам как трябва да си изкривя езика, за да я нарека "дама".Всъщност някой сигурен ли е от какъв пол е Цачева ?! :)

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Искам да емигрирам в Румъния."Рунъния!?!?!?!?!?!Аз и на Албания съм доволен,както и да е, кой за колкото е учил.

49

Анонимен

преди 7 години

Ама разбира се, че е много по-безопасно да чупиш негърски п.шки във Франция, отколкото да те залеят с боя в България ...Малката *** просто си е отишла на мястото. В България все още има хора с морал, които наказват такива като нея. Да ходиш с едно момче, а да спиш с друго ... Е, това е евроатлантическа ценност ! :)

48

Дами

преди 7 години

Уважаеми дами, Вие имате право на претенции, имате право да избирате, да отстоявате своето, дори да сте понякога непостоянни и капризни, което понякога ни изнервя, но и Ви придава чар.Останалите от женски пол- откъде решихте, че едната хубава муцуна и/или префърцунена претенциозност ви дава привилегии, малки, долни ....... с два мозъчни неврона?Господа: от нас се изисква само да различаваме горните два типа и да определяме поведението си спрямо тях.Защото не всички от женски пол са дами

47

...

преди 7 години

недчо на теб ако красиви жени ти плащат ще спиш ли с тях ?? опааа стига си дрънкал като селско добиче тук че много се излагаш. кой с кого спал не си ти да съдиш. дори не можеш да направиш разлика между жена която изпълнява заповедите на сутеньора си заробена от него и жена която просто не може да изтърпи мъжа до нея и се разведрява и забавлява. А може би тя отдавна го е зарязала но е нямала смелост да го напусне ?? Замислил ли си се колко е сложна женската психика!

46

Анонимен

преди 7 години

Искам да емигрирам в Румъния.Знам, на майтап го казвам, но къде майтап, къде истина....

45

rupi

преди 7 години

Искам авторката на статията Мария да ме започне,а това русото да ме довърши. Вижте каква смукателна физиономия има.

44

Анонимен

преди 7 години

А защо продължавате да ровите в живота на момичето? Ако останалите участници в деянието не са получили адекватно правосъдие, излагането на тази информация с нищо не помага.

43

Анонимен

преди 7 години

Много добре е направило момичето! България е прекрасна страна откъм природа и климат но голяма част от "обществото" е за претопяване.

42

Анонимен

преди 7 години

Не е сбъркала, че се е махнала от тази *** България.Аз двете си деца махнах, и съм им казал да не се връщат за нищо на света.

41

дддд

преди 7 години

И аз съм мъж обаче като си гледам скапаната държава се питам наистина ли има мъже тук ?? С надуване на мускули нема да станИ щот главното оръжие на всеки Мъж са Сърцето и Ума!!! А думата Кавалер в България отдавна е забравена. Вместо нея знаем Мутра , Батьо, Кака , Чорбаджия и прочие Селски Простотии!!!

40

Анонимен

преди 7 години

До ДолнищаКак са долнищата, дето сваляш и дето те свалят, мурво? Забрави ли вече вмирисаните долнища, та сега си успешен юрепиън?

39

До валентина

преди 7 години

Би следвало Италия и Испания да се пишат с главни букви,но за твоята професия не се изисква кой знае какво образование.Та,защо даваш тях за пример?Щото има и държави в които нещата са по-други.Нещо да си чувала за Саудитска Арабия,Катар,Ѝемен,Пакистан,Индия,Бангладеш,Бруней,Малайзия,Филипини,Турция и др.?

38

Анонимен

преди 7 години

До Неднищо не е сигурно хаха,убих малко време в опити,но се отказвам,извода е-българина няма да се промени,явно заради липсата на средства,които няма как да даде на жената до себе си,и липсата на отношение също,защото и това няма как да даде,понеже е възпитан много зле,приятен ден!

37

Анонимен

преди 7 години

И тогава, и ега ме изумяват коментарите. Със сигурност бившето й гадже не е стока, и със сигурност е активирало всеки де що може, за да пише глупотевини под коментарите. Това българските мъже наистина са пълни ***. Като се сетя и скорошния случай за оня джурналист, който се опита да си съсипе гаджето с публични унижения.. Отвратена съм от българските мъже. Явно не ги бива в леглото, щом жените им бягат. А е очевидно, че не ги бива и извън него - държат се като п...ки.

36

валентина

преди 7 години

момичето казва истината за италия и италианците.виждала съм мъже да остават на улицата,там законите са в защита на жената и децата,за това на всеки е ясно,както в испания,че жената коли и беси,наистина е така!

35

Атлас

преди 7 години

Жената трябва да си доставят радост от секса чрез разнообразие, а не да разчита само на съпруг и на семейното легло.......21 век от кое събитие драга????,да не е от разждането на Христос?, защо ЦЯЛА ЕРА започва тъкмо от него???? И какво е казал той по тези "велики"дела????

34

маркиз дьо саП

преди 7 години

Знаех си аз че ще ме изтрият.Една приятелска критика към работещите момичета не може да отправи човек!Язък!

33

Пешо

преди 7 години

Като чета коментарите, зле ми става. Излиза, че в България 90% от жените са жалки ***, които ги интересува само някой да им дава пари. Къде отиде равенстово между половете бе госпожи и госпожици ? Или по си ви устройва да ви чегарат дръти чичаци с пари, да плащат екскурзиите, дрешките и колите ? Жалка нация от *** и чалгари

32

Анонимен

преди 7 години

До Нед наистина се изказваш доста неподготвен,и както всеки типичен българин -нагъл.и пак-АКО си в италия,би трябвало да знаеш,че прекалено много държат на семейството,та едва ли съм в тежест на някой,чието дете нося,и ако един ден,недай си Боже ме смени,то ще ме остави с достатъчно средства и с покрив над главата и със солидна издръжка-нещо,което българският подобие на мъж няма как да даде на една жена,дерзайте,ядосвайте се,истината е една-имате доста да учите КАК се държи един истински МЪЖ.