23

ФАКТ!

преди 7 години

беларус получи отстъпки от цената на газта. Газпром ще бъде компенсиран от руския бюджет за загубите.Поредната гениална икономическа многоходова и безаналогова путинска политика.Честито затъване !

22

Боби

преди 7 години

До Анонимен 23Ано Умни Руските бюджети са 3 годишни, Освен това в настоящия бюджет се извършва ДАНЪЧНА РЕФОРМА - Преди петрола да падне 80% от Бюджета се формираше от Петролните приходи от износа. Нормално е да има сътресения. САМО НЯКОЛКО ФАКТАМВФ увеичи прогнозата си от -1,2% на -1% за тази и +1% за следващата година за Руската Икономика3 пъти за тази година намаляваха основния Лихвен процент - В България е 0% мноооого по-лошо дори и от 20% при 20% поне има икономика при 0% има 0 дейност

21

ФАКТ!

преди 7 години

Косово не е присъединен към никого.Референдумът в Крим беше незаконен и непризнат от никого, вкл и и от държави с право на вето в ООН.Русия призна за вежливите руски войници по време на референдума контролиращи процеса.Ерго, Крим е окупиран и анексиран.

20

Анонимен

преди 7 години

Последната новина :Русия е внесла в Думата предложение за увеличаване на дефицита. Разходите са се увеличили с 300 млрд рубли, приходите са намалели с 370 млрд рубли. Новият актуализиран дефицит ще бъде 3.7% оптимистично. За 2015 г беше 2.7%.Честито на Путин и путинофилите.

19

Боби

преди 7 години

До Факт 18ФактоложеФАКТ ли е че КОСОВО е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА - Казус Косово Декларация за НЕЗАВИСИМОСТ - Признаване на независимост от САЩ член на СС на ООН с право на ВЕТОФАКТ ли е че КРИМ е ДЕКЛАРИРАЛ НЕЗАВИСИМОСТ(от избрано легитимно ръководство още преди майдана), Назначил е РЕФЕРЕНДУМ, Получил е положителен вот, Признат е от РФ член на СС на ООН с право на ВЕТО тоестФАКТ ли е че КРИМ е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВАФАКТ НЕЗАВИСИМИЯ Крим по казуса ФРГ/ГДР влезе в състава на РФ

18

Анонимен

преди 7 години

Русия я чака нова девалвация на рублата следващата година и то по признание на руски икономисти. Пенсиите са замразени за три години напред. Липсата на инвестиции, огромната инфлация, 4-5% икономически спад всяка година от две години насам, увеличаваща се изолация, военни действия на два фронта (Сирия и Украйна) само ще изкопаят гроба на Путин по бързо

17

Боби

преди 7 години

До Анонимен 15Загубите от Руското Ембарго за няколко месеца срещу Турция са няколко милиарда. Един Стар Су-24(първи полет 1970 а въпросния Су-24м е от 1985) струва преко сили 10 милиона. Какво да си говорим за една година руснаците имат 20 убити, един самолет и 4 хеликоптера свалени/катастрофирали. Само клипчетата на унищожени Турски Танкове от Кюрдите засягат много повече от 20 човека(убити или ранени)

16

Факт

преди 7 години

Крим е анексиран и дори Беларус не признава анексираният Крим за законно присъединен към РФ.Колкото и да ги боли путинофилите, това е реалността.Русия е агресор и окупатор.Скоро и ще бъде съдена за военни престъпления. Само Асад е виновен за над 300 хил избити сирийци по времето на неговото управление.РФ пък от година унищожава цивилни в промишлени размери.

15

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е кой пръв ще си отиде. Русия или Путин!

14

Берлин

преди 7 години

Русия и Северна Корея са единствените държави в света, които размахват атомни бомби. Очевидно и в двете нещо е сбъркано.

13

Боби

преди 7 години

До Анонимен 51. Само Индия и Китай са около 50% от населението на света и те нямат никакви враждебни планове освен да разширяват търговията с Русия за сметка на Европа и Америка(до колкото я има)2. Крим по Казуса КОСОВО обяви НЕЗАВИСИМОСТ - Изпълнено беше необходимото минимално условие за признаване на тази независимост(в този случай от РФ) и след това по Казуса ФРГ/ГДР влезе в състава(а не беше анексирана) на Руската ФедерацияСТИГА ТОЛКОВА С ТАЯ ОПОРНА ТОЧКА - ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ПО-НОВО

12

Дедо Гого

преди 7 години

...Въпросът е ние, като "периферия" и на едните ,и на другите какво правим ? Все повече излиза на очи нещо забравено - НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС. Трудни времена за дребосъци като България, но пък сега проличава кой-колко тежи...

11

Анонимен

преди 7 години

Никоя нормална държава няма добри отношения с руската ***. Дори и Швеция, която има неутралитет от 200 години напира да става член на НАТО подплатена от агресивността на Русия. Само масови убйци като Асад и терористите от Хамас и Хизбула се радват на путинова Русия.

10

Анонимен

преди 7 години

То няма и да има кой да разбере ако Русия изчезне.

9

Анонимен

преди 7 години

Русия ако изчезне никой няма да разбере.

8

Анонимен

преди 7 години

Америка ако изчезне няма да ми липсва.

7

До 1

преди 7 години

И двете империи няма да изчезнат. Американците винаги могат да се изтеглят в изолационизъм, който в тяхната история се редува с политиката "на всяка манджа мерудия". Руснаците залагат на нещо доста по-умно. Нормалните хора в цял свят са отвратени от мулти-култи модела, мигранти, *** и прочие извращения. Русия се опитва да се превърне в модел на национална, консервативна държава с относителна свобода за нормалните хора и ще печели повече симпатии - от Сирия до Украйна.

6

Анонимен

преди 7 години

На психопата Путин да му пушиш тръбата.

5

Анонимен

преди 7 години

Русия анексира Крим и изкарва САЩ виновни ! Това е покъртително жалко !Най добре Русия да се изолира тотално и да си *** там както искат.

4

Анонимен

преди 7 години

Психопата Путин копае дъното. До разпадането на Русия!