37

До алекс2

преди 7 години

Направо ще хвърчат глави!

36

Анонимен

преди 7 години

Е щом Клинтън нюз нетуърк го твърди, трябва да е вярно...защо да вярваме на всички други анкети, медии, интернет и на очите/ушите си.

35

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.

34

Анонимен

преди 7 години

Мачовците няма как да управляват света, защото са мухи, които се имат за аероплани. Народите вече не избират самодостатъчни лузъри, които вярват, че могат да нагодят реалността към собствената си глупост.

33

Анонимен

преди 7 години

МАЛКО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ДЕБАТА ТРЪМП СЕ СРЕЩНА С 5 ЖЕНИ КОИТО СА БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ ОТ БИЛ КЛИНТЪН И ТАЗИ СРЕЩА БЕШЕ ОТРАЗЕНА ОТ МЕДИИТЕ В САЩ.ПО ВРЕМЕ НА ДЕБАТА ВЕЩИЦАТА СЕ ОПИТА ДА ЗЛЕПОСТАВИ ТРЪМОП ОБВИНЯВАЙКИ ГО ЗА СЕКСИСТ НА КОЕТО ТОЙ ОТГОВОРИ С КОНТРА ВЪПРОС ДАЛИ ЗА НЕЯ Е НОРМАЛНО СЪПРУГА И ДА ИЗНАСИЛВА ЖЕНИ ,А ХИЛЪРИ ЗАМЪЛЧА И СТАНА НЕАДЕКВАТНА ДО КРАЯ НА ДЕБАТА.НАЙ ИНТЕРЕСНОТО БЕШЕ ОБАЧЕ КОГА ЕДНА МУХА КАЦНА НА ЛИЦЕТО НА КИЛЪРИ И РУДИ ДЖУЛИАНИ В ТУЙТЪР НАПИСА НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО КАЦАТ МУХИТЕ

32

Анонимен

преди 7 години

Единственото вярно,хубаво и коректно в този сайт.И може би основната причина поради която има посещаемост са коментарите под новините!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Спокойно Скарлет, ще я очистят. Просто изчакват удобния момент!

30

Скарлет

преди 7 години

Хилари е най-мраэеният в историята на САЩ кандидат эа преэидент!!! Истинско медицинско чудо е, че все още е жива!!! Налице е колосална АФЕРА, с която управляващият елит на САЩ, прокарва в белия дом това чудовище!!!

29

Анонимен

преди 7 години

45, Мачовците трябва да управляват света, а не някаква си женска смрад, мислеща се и тя за равна с мъжете! А откога и *** станаха потентни, че да говорят за импотентност на мачовците?

28

Я, па Я

преди 7 години

Американците трябва да избират между Сладострастен перверзник и Нагла, злобна и агресивна ***. Горко и на САЩ. Но доколкото прегледах нета, само днес.бг, някои британски медии и още по малко щатски такива определят клинтъница за победител. Повечето смятат Тръмп за победител. А като гледам БГ май е станала собственост на Демократическата партия на САЩ.

27

алекс2

преди 7 години

Ха ха ха в момента е затворен сайта на НоваТВ защото според тяхната анкета Каракачанов събира 42% а баба Цецка и генерала па 11-12 % ще има наказания май !

26

Анонимен

преди 7 години

"Мачовците" изтрещяха. За да оправдаят импотентността си.

25

Анонимен

преди 7 години

тръмп - мъжкар!

24

Ангел

преди 7 години

Значи сте попитали привържениците на Демократите кой е победил в дебата и 57% от тях са казали че победител е тяхната кандидатка Хилъри!!?!?!? ХАХАХАХАХАХ

23

до 35

преди 7 години

Русия нам кво си... А не помни Рейгън какво направи от СССР. И любимия Тръмпчо обещава да следва примера на Рейгън. Най-ме радват будали на куб си, но пък с претенции за мозък.

22

1

преди 7 години

Гледах го дебата и останах с друго впечатление.Тръмп успя да се измъкне от всички обвинения !Успя дори да отговори на мюсюсманката която го запита за изказванията му по повод на исляма. Опитите на Хилари да го асоциира с Русия пропаднаха. Разбира се логиката и здравият разум не винаги надделявят. Какво ще стане на изборите никой не знае.

21

Анонимен

преди 7 години

Какво? Киллъри надвила Тръмп? Това може да го каже само мало-умник, току що паднал от друга планета! Тръмп имаше размазващо превъзходство, говореше ясно и с наблягане на фактите, изразяваше се по-държавнически, личеше си, че разсъждава с грижа и разбиране за Америка и американците, а също така показа уникално познаване на вътрешната и световната политика. Киллари само припяваше и пускаше пропагандни лозунги! Журналистите тук явно изпълняват поръчка да агитират за Клинтън, затова си фантазират!

20

Анонимен

преди 7 години

"Бабата" пердаши мачото като шкембе в дувар.

19

Анонимен

преди 7 години

Никой американски президент не може да завреРусия някъде си. Трябва да си пълен неграмотникза да вярваш на такива врели-некипели.

18

Анонимен

преди 7 години

Най-куриозното е, че ако Тръмп стане президент, ще навре Раша в *** ***. И сегашните му червени фенове ще заврещят на умряло.