77

Анонимен

преди 7 години

Нека обърнем внимание кои именно мигранти са се справили с новия живот и говорят италиански и английски - етиопците. А те са християни и даже не са много черни. Дядото на Пушкин, например, е етиопец.

76

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Смърт на ГЕРБ! Смърт на илюминато-масонската пасмина! Всичките ще ви избия до крак един ден, ген върху ген нема да оставя. Ще вид ам аз на вас, един виолетов цвят!

75

Анонимен

преди 7 години

Тази статия не е случайна , вече ни подготвят ! Ходете сега и изберете ,,майката'' , натовския генерал или реформаторското отроче на герб, отново подкрепяйте великия вожд и един ден ще осъмнем в държава в която българите ще са малцинство ,но тогава мнозинството няма да се церемони с нас !

74

Един българин

преди 7 години

До: Художника (номер 91)P.S.: Само да добавя, така искаше да прави нашата министърка Бъчварова.Като типичен комунист. Само че няма как да стане. Не и ако не се нарушат един куп закони.

73

Един българин

преди 7 години

До: Художника (номер 91)По принцип си прав, че не могат да ги настаняват в имот на чужд собственик.Така правеха комунистите след 1944 г. - изселват богатите собственици на големи имоти, къщи и апартаменти и в тях настаняват партизани, комунисти и всякакви други.Обаче ако четеш внимателно, тук се говори за село-призрак, тоест вече несъществуващо. Руини. Едва ли къщите там стават за живеене - затова се отпускат пари. Там очевидно няма собственици и наследници - всички са умрели явно.

72

Патриот

преди 7 години

каква е тази сюреалистична пропаганда бе?!!!В кой век живеете да се опитвате да ни мамите така,Гьобелс ли е писал тази статия??!

71

Един българин

преди 7 години

До: номер 92Всички сме учили в училище пиесата "Криворазбраната цивилизация" (а ти да не си я пропуснал случайно?).Сега е нужна нова пиеска: "Криворазбраната демокрация".Ако четеш внимателно текста, мигрантите са настанени в село-призрак. Тоест, там не живее никой, явно няма и наследници.Нашата министърка иска точно обратното: Да ги заселва в населени села в къщи в които бабата и дядото са умрели но имат наследници. Това просто няма как да стане - така правеха комунистите след 1944 г.

70

Мислител

преди 7 години

Невероятна статия. Плаках от умиление. При нас, в България, на Белене има едни такива изоставени постройки. Пратете ги там, да съживят месността, да й вдъхнат живота, да влеят от соковете на младостта си в тази забравена от Бога земя.

69

Анонимен

преди 7 години

Тук Сорос ли плаща? Тинк-танк!

68

Анонимен

преди 7 години

Светъл пример имаме и в България.Министърът на вътрешните работи госпожа Румяна Бъчварова-Господ здраве да и дава,също каза,че ние трябва да интегрираме талибаните и даже даде срок две години.Преди нея еврокомисарят Кристалина Георгиева казваше многократно,че ние трябва да интегрираме пришълците.Те от Брюксел даже и пари ни дадоха да направим лагери за тях.Все пак се надявам в западна Европа тая зима да настъпи студ и да ги затрупат огромни снегове.

67

художника

преди 7 години

Добре, да приемем че статията е достоверна, макар че се съмнявам.Имам само един въпрос: Тези изоставени къщи и парцели са на някой. Как така ще настаниш чужди хора в чужд имот без да питаш собственика. Може къщите да са изоставени, но те са сантиментален спомен за някого, заедно с вещите в тях.Що народ ще го съдят тоя кмет- не е истина...

66

Анонимен

преди 7 години

Ще плащат данъци колкото шведите плащат...----Затова писах да си плащат РЕДОВНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички данъци. Ако са като нашите скандинавци или по-лошо съм абсолютно против. Ще ти дам пример. Имаш ли нещо против китайци да мигрират тук, работливи, дициплинирани и не създават проблеми? Скептик си заради амуджите камикадзе и нашите скандинавци? Резонно. Ама не си против мигрантите по принцип да с заселят в изоставени райони нали?

65

Kidon

преди 7 години

И когато след 10 г поискат джамия , след 20 училище с ислям , а след 30 се наплодят повече от местните , дали ще бъдат добър пример за мулти култи ,а?*** , толерастка !

64

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

СМЪРТ НА ГЕРБ! СМЪРТ НА ИЛЮМИНАТИ И МАСОНИ!

63

Ispolin4eto

преди 7 години

Дори прием на семейства за трайно заселване пак не е удачен - множат се бързо и не работят. Вече си имаме нашите си ц... предлагам да приемаме само от женски пол. Те по могат да се интегрират, някакси. Стига зомбита!

62

Анонимен

преди 7 години

Така преминава световната слава". Италия ли ще паднепърва?**********Абсолютно! Тя вече стремглаво пропада. А ние и без мигранти сме паднали. Италия вече не е каквото беше 90-тте години. Те направо се имаха за център на света, преливаха от глезотии. Мафиятта присвояваше огромни ресурси.Сега е време да си плащат.Манталитетът им е досущ като нашия, че и още по-зле. Говоря предимно за Южна Италия, надолу от Неапол.

61

Анонимен

преди 7 години

Абе ако може да се има контролиран брой от държавата чужденци, задължително семейства който могат да се заселят в изоставени местности и да ги оживят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си плащат данъците, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не правят никакви проблеми, вероятно би било полезно за хазната и косвено за редовия данъкоплатец.

60

Анонимен

преди 7 години

През време на войната в Югославия най-големите зверства бяха регистрирани в точно такива мултинационални общости.И сега се разкриват масови гробове от само мюсулмани,само сърби и само католици.Разправата и разчистването на стари вражди е била огромна.Така че по-полека.Историята опровергава такива начинания като мулти културно общуване.

59

Ispolin4eto

преди 7 години

Ееее, голема пропаганда! Стига ни промивахте мозъците с примери за успешна интеграция!

58

Анонимен

преди 7 години

Някак си меркелизма спря да използва думата бежанец и вече говори за мигранти. Следващата стъпка е да се наричат туристи. *** масонска!