13

Анонимен

преди 7 години

?Само ми е интересно защо е само за мигрантите от ЕС. Скап.аняците от Афганистан и Пакистан ще ги дундуркат ли ??Защото тези извън ЕС по принцип нямат право на социални помощи, ако нямат бежански статут. Тоест, един с бежански статут от Пакистан може да отказва работа, а те да го хранят. Друг от същата държава, дошъл да работи, работил и изгубил работата си, обаче остава на улицата.

12

Еееми

преди 7 години

Така е, да сте се родили сирийци или афганистанци! За тях помощи има!

11

Анонимен

преди 7 години

Бабушкера докато не съсипе напълно Европа няма да се откаже.

10

Аслан

преди 7 години

До Да бе, да!Ша плащаш джазие и песен ще пейш! Иначе *** глави!

9

Арабела

преди 7 години

Видяхте ли, бе, непокорници!Който не приема ислямисти - вън!Поляците с тяхната националистична непримиримост най-зле ще го отнесат.

8

Да бе, да!

преди 7 години

България и Румъния си плащат вноските, които отиват в еврофондовете.От тези европейски пари се отделят щедри суми за мигранти, които идват в Европа не за да работят, а за да получават социални помощи, безплатни жилища и други екстри.Българите и румънците обаче са на по-друг режим.

7

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ще ги ограничава! Нали трябва да има за новите мигранти, на които Меркел - ханъм е постлала червен килим и ги чака гола, с хляб и сол на коленете. И вие се стремите към тези ценности?! Вие смятате, че някой някога е приемал България сред държавите в Европа?!Наистина ли сте толкова лесно манипулируеми, хора?Народе....?!

6

Алекс

преди 7 години

Мале как ще ощетят българите и румънците.... Закона е за всички граждани на ЕС ама е специлно за нас видите ли. Съвсем е нормално държавата приемник да иска от емигранта да бачка вместо да суче. Само ми е интересно защо е само за мигрантите от ЕС. Скап.аняците от Афганистан и Пакистан ще ги дундуркат ли ?

5

Анонимен

преди 7 години

Eее, недейте така, братя германци. Нали бяхме партньори, европейци, приятели? Сега какво излиза, че сме втора категория хора, ли? Та нали заради вашата мама Меркел нашия баща крал-тиква пропусна шанса на века, българин да стане начело на ООН, бъдете по-снизходителни.

4

Анонимен

преди 7 години

Правилно, трябва да има за авганистанците и другите мигранти

3

тя

преди 7 години

Трябва да има и за арабеските!

2

А

преди 7 години

За кафевите т.н.мигранти обаче има обзаведени квартири платено здравно обслужване ,безплатен общ.транспорт само защото са си унищожили документите и са преминали незаконно границите на тумби,защо семката им е толкова ценна..

1

Анонимен

преди 7 години

Я вкарайте повече тъмни "сирийци", та да се оправят нещата. То станахме по-зле и от колония. Хайде тоя ЕС да се разпада, че вече не се трае тоя колониален май'мунарник.